למישהוא יש תקלה בערוץ 2 ו-10 בעמוס?
-
emh
- חבר ותיק

-
pkap
- חבר פורום

-
shmulik
- חבר פורום

-
shmulik
- חבר פורום

- rloulou2000
- תותח על

אם זו אותה צלחת אז זה בטח אותו LNB,
מה ששונה אצלך מאצלו זה דייסק, כבלים, וממיר... והבעיה באחד מהם..
נכון מאוד שבזמן שיש משחק האות של הערוץ הראשון נחלש ולכן ייתכנו שיבושים למי שהמערכת שלו אינה אידיאלית...
דרך ניסויים שונים אתה יכול לדעת איפה הבעיה, למשל תנסה ממיר אחר, או נסה עם חיבור ישיר ל LNB בלי דייסק...
במקרה:
1. שממיר אחר נתן תוצאות טובות, הבעיה בממיר שלך.
2. ממיר אחר נתן תוצאות לא טובות, גש לניסוי השני.
3. עם חיבור ישיר הלכו הבעיות, אז אתה צריך דייסק.
4. עם חיבור ישיר עדיין יש בעיות, תחליף את הכבל.
מקווה שזה יעזור, אבל אם אתה לא מתמצא בתחום עדיף לקרוא לטכנאי.
חג שמח
מה ששונה אצלך מאצלו זה דייסק, כבלים, וממיר... והבעיה באחד מהם..
נכון מאוד שבזמן שיש משחק האות של הערוץ הראשון נחלש ולכן ייתכנו שיבושים למי שהמערכת שלו אינה אידיאלית...
דרך ניסויים שונים אתה יכול לדעת איפה הבעיה, למשל תנסה ממיר אחר, או נסה עם חיבור ישיר ל LNB בלי דייסק...
במקרה:
1. שממיר אחר נתן תוצאות טובות, הבעיה בממיר שלך.
2. ממיר אחר נתן תוצאות לא טובות, גש לניסוי השני.
3. עם חיבור ישיר הלכו הבעיות, אז אתה צריך דייסק.
4. עם חיבור ישיר עדיין יש בעיות, תחליף את הכבל.
מקווה שזה יעזור, אבל אם אתה לא מתמצא בתחום עדיף לקרוא לטכנאי.
חג שמח

-
shmulik
- חבר פורום

חג שמח גם לך ותודה על תשובתך המפורטת.
אני אנסה להעביר אותה לטכנאי שהתקין לי את הצלחת והממיר, חבל שלא ידעתי את כל זה לפני שהחלפתי שלשום איזה חלק שהתקלקל באחד הרכיבים על הגג, שגרם כנראה לקלקול הממיר. ככה יצא שהחלפתי את החלק על הגג, את הממיר ששבק כנראה בגלל החלק ההוא ש"דפק" אותו, ואתמול במשחק - יצא מחורבש לגמרי. כל הערוצים בסדר למעט ערוץ 1... לקחתי את דבריו שיש ירידה בעוצמת האות בגלל ה-HD כתורה מסיני, ושאין מה לעשות בעניין שילמתי די הרבה, הוא באמת עבד זמן רב, ואת המשחק ראיתי... באינטרנט.
אני אנסה להעביר אותה לטכנאי שהתקין לי את הצלחת והממיר, חבל שלא ידעתי את כל זה לפני שהחלפתי שלשום איזה חלק שהתקלקל באחד הרכיבים על הגג, שגרם כנראה לקלקול הממיר. ככה יצא שהחלפתי את החלק על הגג, את הממיר ששבק כנראה בגלל החלק ההוא ש"דפק" אותו, ואתמול במשחק - יצא מחורבש לגמרי. כל הערוצים בסדר למעט ערוץ 1... לקחתי את דבריו שיש ירידה בעוצמת האות בגלל ה-HD כתורה מסיני, ושאין מה לעשות בעניין שילמתי די הרבה, הוא באמת עבד זמן רב, ואת המשחק ראיתי... באינטרנט.
-
shmulik
- חבר פורום

-
shmulik
- חבר פורום

תודה גלעד,
בהנחה שהאפשרות שהעלית נכונה והמצב ב-LNB הוא של יציאה אחת ל2 שכנים, ומכיוון שאמרתי לטכנאי לפני שתיקן את שתיקן על הגג דברים שאין לי מושג בהם ושגרמו לכך שלא ראו כלום אצלי (הלך הממיר בגלל משהוא בחיבורים אלי מהגג)- האם לדעתך או לדעת חברים אחרים אני צריך לקחת עלי את כל ההוצאה הכרוכה בביקור נוסף פלוס שדרוג ה-LNB? הרי לשכן אין בעייה... למה לו לשלם על משהוא שלא מפריע לו?
שוב - הבעיה היא רק בערוץ 1, תמיד בכדורגל, לעיתים גם לא.
חג שמח!
בהנחה שהאפשרות שהעלית נכונה והמצב ב-LNB הוא של יציאה אחת ל2 שכנים, ומכיוון שאמרתי לטכנאי לפני שתיקן את שתיקן על הגג דברים שאין לי מושג בהם ושגרמו לכך שלא ראו כלום אצלי (הלך הממיר בגלל משהוא בחיבורים אלי מהגג)- האם לדעתך או לדעת חברים אחרים אני צריך לקחת עלי את כל ההוצאה הכרוכה בביקור נוסף פלוס שדרוג ה-LNB? הרי לשכן אין בעייה... למה לו לשלם על משהוא שלא מפריע לו?
שוב - הבעיה היא רק בערוץ 1, תמיד בכדורגל, לעיתים גם לא.
חג שמח!
-
shmulik
- חבר פורום

-
pkap
- חבר פורום

יש מצב שהטכנאי שלך צדק כי כשנגמר המשחק פתאום חזר ערוץ 1 עם SNR 87,AGC 99shmulik @ 18/4/2011, 06:25 כתב:
טכנאי שהחליף לי את הממיר שהתקלקל אמר לי שזה אולי קשור בכך שהמשחק משודר ב-HD ושזה מחליש את עוצמת האות לשידור הרגיל.
לפני כן סרקתי את התדר ואפילו את כל הלויין ולא מצאתי את ערוץ 1.
לא נראה לי שיש לי בעייה ב עינית שלי כי שאר הערוצים בעמוס נקלטים תמיד.