קניתי לפני כמה ימים ממיר AZBOX התקנתי בממיר אימג' רגיל גירסה patch 5020 אך לצערי יש בעיה בפתיחה של ערוצים בקידוד BISS בלווין סיריוס 5E אם אמולטור MGcamd למרות ששמתי קובץ עדכני של Softcam.key מישהו יכול בבקשה לעזור לי ? אני חדש בתחום הזה
אני לא מצליח להבין למה קיימת הבעיה הזאת אם אמולטור MGcamd בממיר AZBOX ? ערוץ TET של אוקראינה נפתח בקלות ביתר הממירים יש כאן עוד מישהו שנתקל בבעיה הזאת אם MGcamd ?
אצלי הכל מקליט והכל נפתח. תוכנות החדשות לא עובדות טוב עם ביסים. גם כן אין לי שום בעיה עם עריכת המפתחות. אתה יכול לנסות עם multicas, איתו גם עובד ללא שום בעיה.
h2so4 @ 18/4/2011, 23:08 כתב:
אצלי הכול מקליט והכול נפתח.
שתי הערות
א - biss plugin אכן פותח ערוצי BISS אבל ברגע כשמפעילים את ההקלטה ע'י הכפתור הכתום REC ומבצעים הקלטה משום מה לא רואים אחר כך תמונה זה לא אמור לקרות אבל אצלי זה קורה בשאר הערוצים המקודדים שהם לא BISS זה לא קורה כי הם נפתחים ע'י MGcamd מסקנה שאכן יש בעיה אם biss plugin
ב - אם יש ברשותך לווין 42E נא לבדוק בבקשה אם האמולטורים שלך את מפתח BISS של IDMAN TV
key : 12 34 56 00 65 43 21 00
ובנוסף גם את מפתח LIDER TV 13E בזמן שיש כדורגל מליגת האלופות
h2so4 @ 19/4/2011, 05:39 כתב:
כן, צודק, מקליט, אבל לא ראוים כלום רק בביסים. גם בmulticas.
h2so4
תיקון קטן אם לדוגמא מחקת את פלאג Biss ויש לך אמולטור MultiCAS לא תהיה לך בעיה אם ההקלטה אתה תקבל תמונה ! אך מצד שני גם MultiCAS עצמו לא יפתח לך את שתי הערוצים שרשמתי מהסיבה הפשוטה בזמן שיש קידוד הם לא מסומנים בדולר זה תופעה מוזרה מאוד שקיימת רק בממיר הזה !!!
אניגמה 2 זה סיפור אחר לגמרי חלק אומרים טוב וחלק אומרים BETA גרוע אני עדיין לא ניסיתי את זה כי אני לא יודע איך מתקינים קשה לי כרגע לדעת אם זה טוב או לא טוב