slingbox
-
פנחס גרשון
- חבר פורום

-
2pac4u
- אחלה חבר

-
פנחס גרשון
- חבר פורום

-
damlev
- אחלה חבר

-
claudia5
- אחלה חבר

אין שום בעיה לצפות בחול .יש לי את המכשיר ואכות התמונה היא טובה מאוד.
אין שום בעיה של אפלוד.
מומלץ לך לרכוש את הסלינג שתומך בHD ואז האיכות טובה עוד יותר.
בזמן שבחול צופים אין שום בעיה לגלוש בארץ אבל צריך רק להיזהר בהורדות כבדות כי אז זה גורם בעיות ברוחב הפס.
הסלינג מכשיר מצויין ועובד מאוד יפה וכאשר יש בעיה ברוחב הפס הוא ממשיך לשדר אבל מוריד באיכות.
אין שום בעיה של אפלוד.
מומלץ לך לרכוש את הסלינג שתומך בHD ואז האיכות טובה עוד יותר.
בזמן שבחול צופים אין שום בעיה לגלוש בארץ אבל צריך רק להיזהר בהורדות כבדות כי אז זה גורם בעיות ברוחב הפס.
הסלינג מכשיר מצויין ועובד מאוד יפה וכאשר יש בעיה ברוחב הפס הוא ממשיך לשדר אבל מוריד באיכות.
-
פנחס גרשון
- חבר פורום

-
max2003
- אחלה חבר

אין בעיה של שעות אם הסלינג מחובר ליס מקס או להוט מג'יק - רואים מה שרוצים מתי שרוצים.
יש לי סלינג בישראל על קו NGN והאיכות טובה עד סבירה. אם זאת תוכנית אולפן אין בכלל בעיה, אם זה ספורט או קליפ תזזיתי יש לפעמים מריחות. היתרון הגדול - יש אפליקציית סלינג לאייפון והאיכות מפתיעה לטובה.
החסרון של סלינג - השרות שלהם גרוע, היתה לי בעיה ובאג, הנציגים שלהם בארץ לא ממש יודעים איך לפתור.
יש לי סלינג בישראל על קו NGN והאיכות טובה עד סבירה. אם זאת תוכנית אולפן אין בכלל בעיה, אם זה ספורט או קליפ תזזיתי יש לפעמים מריחות. היתרון הגדול - יש אפליקציית סלינג לאייפון והאיכות מפתיעה לטובה.
החסרון של סלינג - השרות שלהם גרוע, היתה לי בעיה ובאג, הנציגים שלהם בארץ לא ממש יודעים איך לפתור.
-
thestalker
- תותח על

- Been thanked: 5 פעמים