HOT ו-yes: העלאת MEZZO LIVE HD
-
הטכנאי קרמר
- תותח על

-
thestalker
- תותח על

- Been thanked: 5 פעמים
-
הטכנאי קרמר
- תותח על

ואני יענה לך בכנות בנות פנטהז מעמידות לי אותו בערך שעה או יותר בסוף גומר על היפה ביותר . נישאר המון זמן עד לפעם הבא שזה בעוד יומים לא צעיר . בשנת 1970 חזרתי מימלואים ליום חופש שבת הייתי חרמן אש תוך 70 דקות גמרתי 3 פעמים על אישתי הייתי נשוי 3 שנים . היום הדבר הזה נעלם . אז פעם ב2-3 ימים זה סביר . ואת עודף הזמן אני מוולה בין 2 ערוצים שוויץ ומזוי א @ 27/5/2011, 16:08 כתב: אני לא מבין איך קרמר נהנה מהערוץ הזה, מתי יש לך זמן להנות ממנו כאשר אתה בפנטהאוז...
מקווה שאדוני הבין
רק הטכנאי קרמר
-
הטכנאי קרמר
- תותח על

למה לא ? אני נהנה מהרבה דברים בחיים . מוסיקה קניתי גם מגבר סטראו קווד 909 ואדוני מבין במוסיקה . יש לי ספריה גדולה של תקליטורים מקוריים לא צרוב . גם סיפריה של סרטי קולנוע מהימים ההם כמו סיפור הפרפרים , כנר על הגג קופץ פעם בשנה לתיילנד .
וגולת הכותרת זמן לטייל עם הנכדים בקניון ולקנות להם כול טוב (בלי עיין הרעה מלח מים )
יש גברים בגילי שחושבים שהזיין זה בשביל רק להשתין . אני עוד מישתמש בו גם לדברים אחרים . וקניית כרטיס הפנטהז ב200 יורו הייה שוה כול שקל . נהנתי מיזה מאוד .
ובגילי המופלג ,70 דקות פעם ביומים זה גם מאוד הרבה .
כמה כסף אני שרפתי על תענוגות רק אלוהים יודע . היו ימים טובים שהכסף דפק ואני היסתובבתי במקומות בילוי בתקופת הכבלים . חבל שלא נימשך עוד 10 שנים
העיקר שבת שלום ומבורך לכולם
שבת שלום ומהנה
וגולת הכותרת זמן לטייל עם הנכדים בקניון ולקנות להם כול טוב (בלי עיין הרעה מלח מים )
יש גברים בגילי שחושבים שהזיין זה בשביל רק להשתין . אני עוד מישתמש בו גם לדברים אחרים . וקניית כרטיס הפנטהז ב200 יורו הייה שוה כול שקל . נהנתי מיזה מאוד .
ובגילי המופלג ,70 דקות פעם ביומים זה גם מאוד הרבה .
כמה כסף אני שרפתי על תענוגות רק אלוהים יודע . היו ימים טובים שהכסף דפק ואני היסתובבתי במקומות בילוי בתקופת הכבלים . חבל שלא נימשך עוד 10 שנים
העיקר שבת שלום ומבורך לכולם
שבת שלום ומהנה
רק הטכנאי קרמר
-
הטכנאי קרמר
- תותח על

אומרים הר עם הר לא נפגשים רק בני אדם . לי קראו 2 מיקרים כאלה .
בשנת 1964 הייתי בטירונות בבד 4 אז הבסיס הייה בצריפין . נישארנו בבסיס בשבת . אמרתי נבריז לכמה שעות נסעתי לת"א . ואני רואה זוג בנים נוסעים על קטנוע . אחד הבנים צועק קרמר מה אתה עושה כאן אתה צריך להיות בבסיס . זה הייה מ"כ שלי המפקד . והוא מציג אותי בפני חבר שלו זה החייל שלי .
ברחוב שוקן 6 הייה פעם העסק של טלראן .בשוקן 4 הייה מכון ליווי כייף של בנות היו שם . כאשר הייתי אצל טל ראן קפצתי למכון . הייתי עם בחורה . ניראתה מעט מאחרות סימן מיוחד הייה בא . לא אכתוב מה למען שלא יזהוא אותה אולי במקרה . בבני ברק היו לי לקוחות הייה להם תקלה הזמינו אותי לבוא דופק בדלת . מי פותח לי הבחורה מהמכון היא הסתכלה עלי אני עלהא וסימן ההכר שעל גופה . לא דיברנו
תיקנתי את התקלה והמשכתי . בפעמים הבאים שבאתי האמא שלה מה זה הסתקלה עלי . וחשבה מה עשיתי לבת שלה .
איך אומרים הר עם הר לא ניפגשים רק בני אדם
בשנת 1964 הייתי בטירונות בבד 4 אז הבסיס הייה בצריפין . נישארנו בבסיס בשבת . אמרתי נבריז לכמה שעות נסעתי לת"א . ואני רואה זוג בנים נוסעים על קטנוע . אחד הבנים צועק קרמר מה אתה עושה כאן אתה צריך להיות בבסיס . זה הייה מ"כ שלי המפקד . והוא מציג אותי בפני חבר שלו זה החייל שלי .
ברחוב שוקן 6 הייה פעם העסק של טלראן .בשוקן 4 הייה מכון ליווי כייף של בנות היו שם . כאשר הייתי אצל טל ראן קפצתי למכון . הייתי עם בחורה . ניראתה מעט מאחרות סימן מיוחד הייה בא . לא אכתוב מה למען שלא יזהוא אותה אולי במקרה . בבני ברק היו לי לקוחות הייה להם תקלה הזמינו אותי לבוא דופק בדלת . מי פותח לי הבחורה מהמכון היא הסתכלה עלי אני עלהא וסימן ההכר שעל גופה . לא דיברנו
תיקנתי את התקלה והמשכתי . בפעמים הבאים שבאתי האמא שלה מה זה הסתקלה עלי . וחשבה מה עשיתי לבת שלה .
איך אומרים הר עם הר לא ניפגשים רק בני אדם
רק הטכנאי קרמר
-
assem
- אחלה חבר

-
הטכנאי קרמר
- תותח על

-
Highway Star
- תותח על

- זורו44
- אחלה חבר

"אומרים הר עם הר לא נפגשים רק בני אדם . לי קראו 2 מיקרים כאלה .
בשנת 1964 הייתי בטירונות בבד 4 אז הבסיס הייה בצריפין . נישארנו בבסיס בשבת . אמרתי נבריז לכמה שעות נסעתי לת"א . ואני רואה זוג בנים נוסעים על קטנוע . אחד הבנים צועק קרמר מה אתה עושה כאן אתה צריך להיות בבסיס . זה הייה מ"כ שלי המפקד . והוא מציג אותי בפני חבר שלו זה החייל שלי "
מה חטפת בסוף?
בשנת 1964 הייתי בטירונות בבד 4 אז הבסיס הייה בצריפין . נישארנו בבסיס בשבת . אמרתי נבריז לכמה שעות נסעתי לת"א . ואני רואה זוג בנים נוסעים על קטנוע . אחד הבנים צועק קרמר מה אתה עושה כאן אתה צריך להיות בבסיס . זה הייה מ"כ שלי המפקד . והוא מציג אותי בפני חבר שלו זה החייל שלי "
מה חטפת בסוף?
-
הטכנאי קרמר
- תותח על