נתונים של ערוצים
-
NGC224
- חבר ותיק

שלום !
אני ראיתי בפורום הרבה אנשים שרושמים נתונים לגבי ערוצים, כמו למשל :
11.682 Ghz
HOR.
14027
3/4
אני הבנתי שאלה נתונים לצורכי סריקה ומציאת הערוץ בלווין (אין לי צלחת עדיין אבל אני רוצה להתקין)
האם משהו יכול להסביר מה זה הנתונים האלה ? 11.682 GHZ זה תדר... אבל מה זה כל השאר ?
HOR, 14027, 3/4 ?
עוד אחד :
4W
DVB-S2
11668 V
3699
5/6
8PSK
מה זה PSK ? 3699 ? 11668 V ?
אני ראיתי בפורום הרבה אנשים שרושמים נתונים לגבי ערוצים, כמו למשל :
11.682 Ghz
HOR.
14027
3/4
אני הבנתי שאלה נתונים לצורכי סריקה ומציאת הערוץ בלווין (אין לי צלחת עדיין אבל אני רוצה להתקין)
האם משהו יכול להסביר מה זה הנתונים האלה ? 11.682 GHZ זה תדר... אבל מה זה כל השאר ?
HOR, 14027, 3/4 ?
עוד אחד :
4W
DVB-S2
11668 V
3699
5/6
8PSK
מה זה PSK ? 3699 ? 11668 V ?

- israel6
- אחלה חבר

ובארועי חירום , קיים מפגש ,שבו אתה משלם ,על הפער בין התדמית, ליכולת האמיתית שלך " מתוך התוכנית "מבט שני " הסרט : " טובים מאיקרוס "
https://www.youtube.com/watch?v=LhB7H40OSfM
dreambox 800 pvr - dreamBox S 500- 7W-4W-4.8E-13E-
https://www.youtube.com/watch?v=LhB7H40OSfM
dreambox 800 pvr - dreamBox S 500- 7W-4W-4.8E-13E-
-
israeln
- תותח על

- יצירת קשר:
-
eldad801
- חבר פורום

-
NGC224
- חבר ותיק

israel6, אני מכיר את האתר הזה...
לא חיפסתי לוויינים וערוצים, רציתי לדעת מה זה כל הנתונים האלה, גם מהאתר לא הצלחתי להבין...
israeln, תודה לך !
אך אתה יכול לפרט מה מהם תדר, מה קיטוב, מה שיטת מודולציה/איפנון, ומה קצב סימנים ?
ומה זה כל הדברים האלה ?
צריך לדעת את כל הנתונים כדי לרשום בממיר לצורך חיפוס ?
לא חיפסתי לוויינים וערוצים, רציתי לדעת מה זה כל הנתונים האלה, גם מהאתר לא הצלחתי להבין...
israeln, תודה לך !
אך אתה יכול לפרט מה מהם תדר, מה קיטוב, מה שיטת מודולציה/איפנון, ומה קצב סימנים ?
ומה זה כל הדברים האלה ?
צריך לדעת את כל הנתונים כדי לרשום בממיר לצורך חיפוס ?

-
NGC224
- חבר ותיק

תודה רבה על התגובה
אני יודע שבכל ממיר יש אפשרות לחיפוש אוטומתי...
אבל לפעמים אנשים מוצאים ערוץ חדש (אולי פיד מעניין) ומפרסמים פה נתונים כאלה כדי שאפשר יהיה למצוא אותו ידנית. הרי לא הגיוני לסרוק את כל הלווין ולעשות בלאגן בערוצים כל פעם שרוצים להוסיף פיד חדש...
חוץ מזה הבנתי שערוץ 2, 1 ו 10 בעמוס מומלץ לסרוק ידנית.
המידע הזה של הנתונים הוא מאוד חשוב, הרי זה הבסיס להכול, ולדעתי צריך לפרסם את זה בנעוץ.
אני יודע שבכל ממיר יש אפשרות לחיפוש אוטומתי...
אבל לפעמים אנשים מוצאים ערוץ חדש (אולי פיד מעניין) ומפרסמים פה נתונים כאלה כדי שאפשר יהיה למצוא אותו ידנית. הרי לא הגיוני לסרוק את כל הלווין ולעשות בלאגן בערוצים כל פעם שרוצים להוסיף פיד חדש...
חוץ מזה הבנתי שערוץ 2, 1 ו 10 בעמוס מומלץ לסרוק ידנית.
המידע הזה של הנתונים הוא מאוד חשוב, הרי זה הבסיס להכול, ולדעתי צריך לפרסם את זה בנעוץ.

-
NGC224
- חבר ותיק

אין לי צלחת וממיר עדיין, אני רוצה לשים בקרוב, ככה שאני לא יכול לעשות חיפוש ידני עכשיו...
חוץ מזה ניסיון מעשי לא מחליף ידע תאורטי. גם כשיהיה לי ממיר ואני יצליח לחפש ערוצים ידנית ויבין איך עושים את זה, אני עדיין לא ידע מה אומרים כל הנתונים האלה ולמה צריך אותם.
אני לא רוצה שזה רק יפעל, אני רוצה לדעת איך זה פועל.
חוץ מזה חשבתי שפתיחת נושא כזה אם הסבר יכול לתרום לפורום.
אבל תודה לך בכל מקרה, רואים שניסית לעזור
חוץ מזה ניסיון מעשי לא מחליף ידע תאורטי. גם כשיהיה לי ממיר ואני יצליח לחפש ערוצים ידנית ויבין איך עושים את זה, אני עדיין לא ידע מה אומרים כל הנתונים האלה ולמה צריך אותם.
אני לא רוצה שזה רק יפעל, אני רוצה לדעת איך זה פועל.
חוץ מזה חשבתי שפתיחת נושא כזה אם הסבר יכול לתרום לפורום.
אבל תודה לך בכל מקרה, רואים שניסית לעזור

-
NGC224
- חבר ותיק

NGC22, תשובה הראשונה בנושא היתה הכי נכונה. יעזור לך אם תדע איך נקרא כל דבר? אתה לא רוצה להבין שהסבר כזה לא יכול להיות קצר. כאן צריך להסביר לך את כל התאוריה של טלויזיה בלווין וזה יכול לקחת לפחות 20 דפים. רוצה ללמוד, תקנה ספר או תעשה חיפוש באינטרנט ולכל דבר תמצא תשובה.
אולי אתה יכול להסביר לי בקצרה מה אומר כל מספר בטבלה ולמה יש להם צבעים שונים?

אולי אתה יכול להסביר לי בקצרה מה אומר כל מספר בטבלה ולמה יש להם צבעים שונים?

-
NGC224
- חבר ותיק

לא, אני לא יכול להסביר מה אומרים כל המספרים בטבלה, כי אני פשוט לא יודע. ואם האיתי יודע, האיתי מנסה להסביר בקצרה. כי אי אפשר באמת לרשום הסבר של 20 עמודים. ואם לבנאדם ששאל זה לא מספיק, אז האיתי נותן לו קישור להסבר באינטרנט.
התשובה הראשונה (של israel6) מפנה לאתר של ערוצים. אני מכיר את האתר הזה, יש שם נתונים טכניים יבשים, אין שם הסבר מה כל זה אומר.
התשובה שהייתה הכי קרובה למה שאני רוצה זאת תשובה של israeln (תדר, קיטוב, שיטת מודולציה/איפנון, קצב סימנים) רק אני לא יודע איזה מהשמות שייך לאיזה נתון (ואת זה שאלתי את israeln בהמשך) וכן, זה מאוד יעזור לי אם אני ידע איך נקרא כל דבר (לפחות אני ידע מה לחפס בגוגל).
"אין לי עדיין אופניים, אבל אני רוצה בנתיים ללמוד לרכב עליהם"
לא, זאת לא דוגמה טובה...
הדוגמה הטובה היא :
אין לי עדיין אוטו, אבל אני רוצה להתחיל ללמוד תאוריה.
וכמו שרשמתי מקודם "ניסיון מעשי לא מחליף ידע תאורטי".
התשובה הראשונה (של israel6) מפנה לאתר של ערוצים. אני מכיר את האתר הזה, יש שם נתונים טכניים יבשים, אין שם הסבר מה כל זה אומר.
התשובה שהייתה הכי קרובה למה שאני רוצה זאת תשובה של israeln (תדר, קיטוב, שיטת מודולציה/איפנון, קצב סימנים) רק אני לא יודע איזה מהשמות שייך לאיזה נתון (ואת זה שאלתי את israeln בהמשך) וכן, זה מאוד יעזור לי אם אני ידע איך נקרא כל דבר (לפחות אני ידע מה לחפס בגוגל).
"אין לי עדיין אופניים, אבל אני רוצה בנתיים ללמוד לרכב עליהם"
לא, זאת לא דוגמה טובה...
הדוגמה הטובה היא :
אין לי עדיין אוטו, אבל אני רוצה להתחיל ללמוד תאוריה.
וכמו שרשמתי מקודם "ניסיון מעשי לא מחליף ידע תאורטי".

-
israeln
- תותח על

- יצירת קשר: