שאלה בנוגע לציוד למציאת/קליטת אות של לווינים
- cavtl
- מתקין

- zeevtt
- אחלה חבר

-
alexfi
- חבר פורום

-
alexfi
- חבר פורום

-
zigi stardust
- חבר ותיק

-
הטכנאי קרמר
- תותח על

-
הטכנאי קרמר
- תותח על

אדוני צודק . אבל יש מוסג באלקטרוניקה "יחס או לרעש" אם הצלחת גדולה אז האות מהלוויין ניקלט יותר חזק . וההפרעה אולי תחלש כי היא קרקעית והצלחת הפעם היא עגולה ולא אופסאט
אז הזוית מישתנה של פגיעה של הקרן המפריע, והיא נחלשת ביחס לקרן מהלוויין ,
גם LNB 4 יציאות העוצמה נחלשת . מה שכן צריך להחליף את הLNB לפריים פוקוס
אז הזוית מישתנה של פגיעה של הקרן המפריע, והיא נחלשת ביחס לקרן מהלוויין ,
גם LNB 4 יציאות העוצמה נחלשת . מה שכן צריך להחליף את הLNB לפריים פוקוס
רק הטכנאי קרמר
יחס אות לרעש - SNR זה מושג מימי השידורים האנלוגיים ,
המקבילים בשידור הדיגיטלי הם - EbNo ן- BER ,
EbNo - the energy per bit to noise power spectral density ratio
למעשה זה יחס אות לרעש פר ביט אחד , וחשוב במיוחד כמשווים בין BER באיפנון אחד לבין BER
באיפנון אחר למשל ב QPSK לעומת 8PSK או QAM
BER - Bit error rate
מדד המשמש להערכת הטיב של תהליכי שידור-וקליטה ו/או עיבוד נתונים במערכת. מדד זה מציין את היחס בין כמות הסיביות שחלה בהן שגיאה לאורך התהליך , לבין סך כל הסיביות שהיו מעורבות בתהליך. מדד זה, יחד עם יחס אות לרעש, רגישות קליטה וספרת רחש, מהווים תמונת מצב לגבי איכות הקליטה והפיענוח של אותות שמעובדים במערכת מסוימת.
המקבילים בשידור הדיגיטלי הם - EbNo ן- BER ,
EbNo - the energy per bit to noise power spectral density ratio
למעשה זה יחס אות לרעש פר ביט אחד , וחשוב במיוחד כמשווים בין BER באיפנון אחד לבין BER
באיפנון אחר למשל ב QPSK לעומת 8PSK או QAM
BER - Bit error rate
מדד המשמש להערכת הטיב של תהליכי שידור-וקליטה ו/או עיבוד נתונים במערכת. מדד זה מציין את היחס בין כמות הסיביות שחלה בהן שגיאה לאורך התהליך , לבין סך כל הסיביות שהיו מעורבות בתהליך. מדד זה, יחד עם יחס אות לרעש, רגישות קליטה וספרת רחש, מהווים תמונת מצב לגבי איכות הקליטה והפיענוח של אותות שמעובדים במערכת מסוימת.
-
הטכנאי קרמר
- תותח על

-
הטכנאי קרמר
- תותח על

אני לא צריך את ההסבר הזה . זה לא נותן לי כלום לכיס . רק הסברתי לאדוני בצורה קלה .
בימים איילו אני מתחיל לעסוק בעיסוק השייך בהפקות לילדם עם הבת במשותף .
עניין הצלחות שייך להיסטוריה . שהרווחים היו טובים . אני מקווה שבעסקי השעשועים גם ילך לי . להיות בבית זה מדכא מאוד . כמה אפשר להאזין למוסיקה ???
עניין הצלחות שייך להיסטוריה . שהרווחים היו טובים . אני מקווה שבעסקי השעשועים גם ילך לי . להיות בבית זה מדכא מאוד . כמה אפשר להאזין למוסיקה ???
רק הטכנאי קרמר
אף פעם לא יימאס מזהבי הענק! היום כל כך נהניתי לשמוע הוא ריגש אותי איך שהוא נילחם בכדי שלא יסגרו סיפריית עיוורים כל הכבוד לו!הטכנאי קרמר @ 13/6/2011, 19:07 כתב: אני לא צריך את ההסבר הזה . זה לא נותן לי כלום לכיס . רק הסברתי לאדוני בצורה קלה .
עניין הצלחות שייך להיסטוריה . שהרווחים היו טובים . אני מקווה שבעסקי השעשועים גם ילך לי . להיות בבית זה מדכא מאוד . כמה אפשר להאזין לנתן זהבי ???
הוא אומר את האמת בפרצוף ללא משוא פנים גם עם היא קשה לעיכול ומרגיזה לא מעט מאזינים.
ממיר AZBOX PREMIUM HD+
3 צלחות לווין המכוונות ל 4.0W,7.0W,4.9E,9.0E,13E,19.2E,26E,42E
3 צלחות לווין המכוונות ל 4.0W,7.0W,4.9E,9.0E,13E,19.2E,26E,42E