אני מעוניין לרכוש כרטיס רדוגה עבור זוג פנסיונרים שכנים.רציתי לדעת איך עושים לזה אקטיבציה בישראל והאם יש למישהו ניסיון עם הכרטיס הזה? מישהו יקנה את הכרטיס ברוסיה וישלח אותו לישראל.הבנתי שזה מגיע עם מנוי של חצי שנה אבל צריך לעשות אקטיבציה ראשונית.לפי האתר של רדוגה,חייבים לרשום את הפרטים מלאים באתר וגם דורשים cam של אירדטו?!
השאלות שלי הם:
1. האם ניתן לעשות אקטיביצה בדרימבוקס 500, ועם איזו תוכנה.
2. האם חייבים לרשום את פרטי הלקוח מרוסיה או שניתן גם מישראל.
...ובכלל, אשמח לשמוע את דעות מאנשים עם ניסיון שיש להם את הכרטיס ברשותם.
תודה רבה רבה!
הציוד שלי:
- שרת לינוקס Quad core
- דרימבוקס 800
- כרטיס חוקי של סקאי איטליה
1. אני מאמין שאין בעיה עם דרים בוקס 500. לי יש מוטאנט 200, שזה ממיר די זהה. אני השתמשתי באמולטור CCcam עם הגדרות ברירת מחדל לצורך ביצוע האקטיבציה.
2. אני מסרתי את הפרטים המדוייקים שלי בזמן הפניה לחברת רדוגה, אבל אני חושב שעדיף למסור פרטים של תושב רוסיה(שאיתו אתם בקשר) מכמה סיבות: יכול להיות שמתישהו הם יסגרו את כל הכרטיסים שרשומים בחו"ל. יכול להיות שהם יחליפו את כל הכרטיסים לדגם אחר, ואז צריך לעשות את זה דרך תושב רוסיה.
נ.ב. אני חושב שחבילת "ראדוגה" עם כרטיס חוקי* זה הדבר הכי טוב לפנסיונרים דוברי רוסית.
*-תחת המגבלות הברורות.
75E;13E;9E,4W
DM7020HD
מספר האנשים שניתקתי מהוט/יס = 8 והספירה נמשכת...
נכון! מזל שלהם שיש להם משפחה שם שיכולים לקנות עבורם את הכרטיס.
אז אני מבין שניתן לעשות את זה דרך cccam ודרימבוקס.חדשות טובות!
@syaros - מה רשמת אצלם באתר איזה ממיר יש לך?ראיתי שיש דרימבוקס ברשימה.ואיך אתה מחדש את המנוי שלך אחרי שזה נגמר לך.הבנתי שזה לא פשוט עם כרטיס אשראי ישראלי.האם מקבלים שם משתמש וסיסמא להכנס איזור המנויים באתר?
תודה שוב על ההסברים!!
הציוד שלי:
- שרת לינוקס Quad core
- דרימבוקס 800
- כרטיס חוקי של סקאי איטליה
damlev,
אני לא רשמתי באתר שלהם שום דבר. אני דיברתי איתם בטלפון. אבל זה לא כל כך משנה...
אם אתה מתכוון להשתמש בדרים בוקס, אז תבחר דרים בוקס. אני מסרתי את הדגם של הממיר שלי. דרך אגב, ברוסיה הוא ידוע בשם SEZAM 7700.
בקשר לחידוש המנוי: פעם לא הייתה בעיה לחדש בעזרת כרטיס אשראי דרך האתר שלהם. לאחרונה יש בעיות. אני מחדש בזמן האחרון בעזרת Web Money. אני לא רוצה לפרט מה זה, כי זה לא שייך ללוויינים.
75E;13E;9E,4W
DM7020HD
מספר האנשים שניתקתי מהוט/יס = 8 והספירה נמשכת...