שאלה לגבי מקלט VU+DUE
הזמנתי את הממיר VU+DUE מגרמניה
הממיר כולל שני טיונרים
האם יש לי סיכוי לעבוד עם הממיר לשיתוף החינמי של ה7E
כמו עם מקלט ה QBOX?????
הממיר כולל שני טיונרים
האם יש לי סיכוי לעבוד עם הממיר לשיתוף החינמי של ה7E
כמו עם מקלט ה QBOX?????
"Samsung QE55Q80T 4K QLED 55
philips LED TV 40" 100Hz 5605h
Zgemma h7s
Vu+ Ultimo 4K
Vu+ Uno HD
TeVii S472 DVB-S2 PCIe
IdanPlus-Astra 4.9E-Eutelsat 9E-Hotbird 13E-Eutelsat 16E-Badr 26E-Hellas 39E-Turksat 42E-Yahsat 52.5E
philips LED TV 40" 100Hz 5605h
Zgemma h7s
Vu+ Ultimo 4K
Vu+ Uno HD
TeVii S472 DVB-S2 PCIe
IdanPlus-Astra 4.9E-Eutelsat 9E-Hotbird 13E-Eutelsat 16E-Badr 26E-Hellas 39E-Turksat 42E-Yahsat 52.5E
-
damlev
- אחלה חבר

-
sickboy666
- תותח על

אכן מי ששולט בתחום הזה הם microbox. יש להם שרתים משלהם וגם התדרים בלווין.
שיחקתי קצת עם הקבצים שלהם.שמתי לב שכל השידור data הזה מועד ל mac address ספציפי אחד. וזה אומר שכל המכשירים שקולטים את הקודים חייבים להציג אותו mac address. מה שעשו לדעתי ברדאר (ובתוכנות אחרות ש"גונבות" מ microbox ) פשוט מציגים כתובת mac address המזוייפת ומצליחים לקבל את ה data. ואז חברה מ microbox משנים את ה firmware וגם את התדרים, ושוב מתחיל משחק של עכבר וחתול.
אני מניח שיש עוד חברות שמחזיקות שרתים משלהם ולא רק ה microbox.
לשיטה הזו יש כמה הגבלות.אחת החשובות שלא ניתן לשתף את חבילות של n*s עקב latency גבוה מאוד! :-(
אחרים פחות או יותר עובדים.
מצד השרת,זה דורש ממיר יעודי לכל ערוץ בודד שמשתפים! עסק יקר. וגם עלות של רוחב פס בלווין...
שיחקתי קצת עם הקבצים שלהם.שמתי לב שכל השידור data הזה מועד ל mac address ספציפי אחד. וזה אומר שכל המכשירים שקולטים את הקודים חייבים להציג אותו mac address. מה שעשו לדעתי ברדאר (ובתוכנות אחרות ש"גונבות" מ microbox ) פשוט מציגים כתובת mac address המזוייפת ומצליחים לקבל את ה data. ואז חברה מ microbox משנים את ה firmware וגם את התדרים, ושוב מתחיל משחק של עכבר וחתול.
אני מניח שיש עוד חברות שמחזיקות שרתים משלהם ולא רק ה microbox.
לשיטה הזו יש כמה הגבלות.אחת החשובות שלא ניתן לשתף את חבילות של n*s עקב latency גבוה מאוד! :-(
אחרים פחות או יותר עובדים.
מצד השרת,זה דורש ממיר יעודי לכל ערוץ בודד שמשתפים! עסק יקר. וגם עלות של רוחב פס בלווין...