בימים האחרונים אני עוקב אחר מחאת האוהלים ואני לא נכנס כאן לדיון בנושא עצמו אבל הערב שהערוצים 2 ו 10 מכסים בסיקורים ישירים מהערים הגדולות אני חושב שהגיע הזמן לפתוח במחאת איכות השידור!!
בערוץ 10 הגדילו לעשות בשידור הישיר מבאר שבע - שידור באיכות סלולרית מהגרועות שראיתי מעודי.
פשוט בושה.
בימים שכמעט בכל בית בישראל (כולל אלו שמוחים על הדיור) יש מסכי LCD או פלאסמה בפורמט HD מסך רחב הערוצים האלה לא רק שלא עברו לשידור HD אפילו על פורמט רחב הם לא שמעו. אפילו ב 4:3 הם לא מסוגלים לתת שידור באיכות שניתן לראות תמונה יציבה וברורה.
אדון מנהל . החברה היחידה שיש לה נידות שידור זה RR מהנגב . ואין לה הרבה ניידות . הציבור הדתי מישתמש הרבה עם הניידות האלה להעביר מישיבות שידורים . וליפעמים הדתיים מגיסים אותי ליקלוט שידורים כאלה . זוכר את המיקרה שידור מנתיבות . כי הנידות לא מספיקות . הם נותנים גם שרותי לערוצי החדשות . והיום כול ערוץ 1 =2=10 אולי גם 9 רצה כ4-6 ניידות . אז זה לא היספיק . גם בתקופת הבחירות . עשיתי 2 נקודות קליטה . ברכסים ובבית הכנסת הגדול בחיפה . כי לא היו מספיק ניידות
RR היא לא היחידה שיש לה ניידות שידור לוייניות בישראל , גם לסאטלינק יש ניידות
ולעוד כמה אולפנים קטנים יש ניידות בודדות , לערוץ 1 /רשות השידור יש גם ניידות ..
וחברת RR היא לא מהנגב הטלפורט שלהם ליד צומת כנות שזה דרומית לאשדוד אבל לא בנגב ...
חלק מהשידורים הישירים של ההפגנה משודרים דרך לינק סלולרי באינטרנט שזה שידור ליגטימי
למשל השידורים של כתב ערוץ 2 בלונדון נעשים ככה כל הזמן ...כמובן שזה חוסך המון כסף לעומת
שידור לויייני מלונדון לישראל ושכירת ניידת לויינית בחו"ל ...
ערוץ 2 פתח 10 מוקדי שידור הערב ...לא חשבת שהם יוכלו לארגן 10 ניידות שידור לוייניות
אפילו טכנית זה לא אפשרי במדינת ישראל ....לא הכל עניין של כסף ,
לעומת זאת ...אפשר לציין את ערוץ 2 לחיוב שהעלו הליקופטר לאויר העבירו שידור ישיר מהמסוק
זה לא משהו שעושים יום יום ...ובטח לא היה עניין זול בכלל ...אז למה להשמיץ ?
לא צריכים כל כך הרבה ערוצי לויין מספיק כמה ערוצים בודדים ..
הניידות משדרות באותו ערוץ כל פעם מעבירים לינק מניידת שידור אחרת
הנייידות לא משדרות באותו הזמן בעת ובעונה אחת !!
עם שלל הססמאות שאתם רואים בככר הברון, ניתן גם לראות שלטים כגון: חולי צליאק- אוכל = משכורת שניה, או עמותות שיוון לגברים, פתאום דפקו לרופאים את המחאה וכל אחד שם שלט, אז מדוע לא יהיה גם שלט,
"רוצה שידורי HD, בושה ביבי"
," תנו לי DTT ולא DDT"
" גם אני רוצה פלזמה במחיר מסובסד"
" די לריאלטי- שיגעתם לי את השכל"
"תנו שלמאלן לחיות- גם לנו מגיע בתי קפה מסובסדים"
"TEL-AVIV OR BUST"
ואפרופו ,יא צודק, איכות השידור פשוט בושה, צריך לשים את הלוגו של החברה הסלולרית שמספקת את הקו בתור פרסום נאות לשידור.
IPBOX- 7W-4W-1W-9E-19.2E-13E-16E-23.5E-7E 28.2E 5E 39E 42E
2X1.3 meter dish, 1.8 meter jonsa dish, 1.0 H-H dish
3X1 meter dish