מתחיל - מידע אודות לווין ושידורים

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
oferk
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי oferk »

הי לכולם,

אני שוקל להתקין צלחת פרטית אך גם אחרי לא מעט קריאה בפורום ובאתרים, אני לא מצליח להבין איזה ערוצים אפשר לקלוט ואם צלחת פרטית באמת מתאימה לצרכים שלי.

אני מעוניין לצפות בסרטי HD, בספורט HD (חייב לקבל שידורים של ליגת ה-NFL גם, ליגה ספרדית, ליגה אנגלית וכו'), ובערוצים הפתוחים בישראל 10,2,11.
NFL - משדרים ב-פוקס ספורט,ESPN, ABC , NBC, וMETV
בארץ משדרים - בפוקס, ESPN, METV

אחרי כל הקריאה אני עדיין לא מצליח לאיזו צלחת כדאי להתחבר ואם אני יצטרך לרכוש כרטיס (למשל אלגזירה) כדי להנות ממשחקי הספורט שאני מעוניין בהם.

האם יש מקום כשלהו שאפשר לראות צלחת לווין פרטית בפעולה כדי שאני יוכל להתרשם מהשידורים וההווי בפעולה?

אני אשמח מאוד להכוונה.
תודה!

עפר
oferk
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי oferk »

תודה על התגובה!

לפי קריאת התגובות פה ובאתרים אחרים, אני מבין שערוצי אלג'זירה ואבו-דאבי מצויינים לחובבי ספורט.
האם אחד החבילות האלה פתוחים?

לי חשוב ספורט, סרטים HD, ערוצי טבע, וערוצי 10,11,22

האם תוכלו להמליץ לי על חבילה שתתאים את הצרכים האלה- פירוט של החומרה והמחירים כולל התקנה יעזרו לי מאוד לגבש החלטה.

דרך אגב, אם אני רוצה להוסיף ממיר או שניים, האם הדבר מסבך את ההתקנה בדירה או שמשתמשים בתשתית הקיימת בדירה (כבלים שהונחו ע"י יס או הוט).
מצד שני האם יש אפשרות להשתמש בעינית שתשדר לטלוויזיה נוספת במקום ממיר נוסף או באמצעות סלינג-שוט ?

תודה רבה על העזרה!
NGC224
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי NGC224 »

אלג'זירה ואבו-דאבי סגורים, סרטים HD, ערוצי טבע גם סגורים, זה חבילות אחרות.
אפשר להשתמש בתשתית הקיימת או לשים כבלים חדשים.
בקשר למחירים תפנה למתקין.
תמונה
asaf23
חבר ותיק
חבר ותיק
Been thanked: 1 פעם

שליחה על ידי asaf23 »

אם אתה רוצה את כל הליגות, החבילה של אבו דאבי + אל ג'זירה מושלמת בשבילך. (יש בממיר מקום לשני כרטיסי מנוי)
gilad2211
תותח על
תותח על
Been thanked: 8 פעמים

שליחה על ידי gilad2211 »

ממיר AZBOX PREMIUM HD+

3 צלחות לווין המכוונות ל 4.0W,7.0W,4.9E,9.0E,13E,19.2E,26E,42E
שלח תגובה