כמובן שדבריי נכתבו ברוח טובה ובחיוך קל אבל גם בחיוך יש לעתים גרעין של אמת - אני עומד על דעתי שיש להוריד פרופיל בפוסטים כאן ובפורומים אחרים, ואם למישהו חסר פרט טכני ניתן להעביר לו בפרטי.
רוב דבריך בפוסט האחרון מקובלים - אני אישית דווקא לא אוהב ללכת על קצה הטכנולוגיה מסיבות מובנות. אבל הסעיף הבא:
מאיפה הבאת את זה? אם זה נכון אז 5% של הצופים מרוכזים כולם בפורום הזה...2. השוק לא מעניין אותו HD להוצי 5% של צופים שמחכים לזה . ואני חוזר וכותב 96% מהצופים מיסתפקים בSD טוב .
 יתכן שלקוחותיך הם מסוג מאוד מסוים אבל לא מייצג את כלל הצופים. כמובן שזה לא נכון ולמעשה בדיוק ההיפך: צופים רבים רכשו מסכים גדולים מדי יחסית למרחק הצפיה (כתוצאה משכנוע המוכר או סתם חושבים שתמיד הגודל קובע..), ולכן שידור באיכות SD נראה על הפנים. פרט להם רוב הצופים מודעים ליתרון הגדול ב HD וראוי שהרגולציה תתן מענה בהקדם! קצת להפחית ממשכורות העתק של ה"טאלנטים" בערוצים השונים וכבר ישאר תקציב
 יתכן שלקוחותיך הם מסוג מאוד מסוים אבל לא מייצג את כלל הצופים. כמובן שזה לא נכון ולמעשה בדיוק ההיפך: צופים רבים רכשו מסכים גדולים מדי יחסית למרחק הצפיה (כתוצאה משכנוע המוכר או סתם חושבים שתמיד הגודל קובע..), ולכן שידור באיכות SD נראה על הפנים. פרט להם רוב הצופים מודעים ליתרון הגדול ב HD וראוי שהרגולציה תתן מענה בהקדם! קצת להפחית ממשכורות העתק של ה"טאלנטים" בערוצים השונים וכבר ישאר תקציבנכון שמוכרים היום 4K יותר ממה שבאמת צריך - בחוסר התאמה להיצע הערוצים הדל - ירידת המחירים תורמת לכך ונקווה שגם 4K יגיע בקרוב בימינו
יפה שהבהרת את מחשבותיך...

כל טוב