פניה רצינית לכלל חברי הפורום,
- FDL230
- תותח על

- יצירת קשר:
נכון שאני יחסית חדש אבל לא צריך תואר 3 כדי להבין מי פה מבין ומי לא...וזה לא רק להריץ שרת זה עוד כמה דברים,
ולכן כולם פה הציעו אם אתה חושב שיש דרך לאחד את השיתופים אז נשמח לשמוע, כי ביינתים מי שיודע לנהל את הדברים מהפן הטכני זה המנהלים הקיימים...
ואם אתם חושבים שמי שחדש פחות מוערך או דרגתו נקבעת ע"י פז"מ אז אתם טועים ובגדול....אפשר להיות חבר ותיק ולא לדעת/לתרום/לעזור/ללמוד כלום....אז מה אם מישהו פה יותר ותיק הוא יודע יותר ממי שחדש?
האם זה המקום היחיד ברשת שמתמחה בלווינים? הרי האינטרנט מפוצץ בפורומים ויודעים הרבה יותר ממה שאתה מתאר לעצמך ואפשר ללמוד הכל משם, כולל הפעלת השיתוף וכולל הרכב צלחת פרטית בבית ללא מתקין
הפורום כאן נועד כדי לעזור ולאחד זה נכון, אבל כאשר מתחילים להכנס לחיים פרטיים של אנשים ע"י ריבים כאלה או אחרים זה לא מתאים לאף אחד....
אתם צריכים לזכור שיש כרגע מנהלים מבינים וטובים שמנהלים פרוייקטים ולא ניתן לאחד את הקהילה ללא הסכמתם, אלא אם כן תארגנו מפגש בין ארבעתם ותעשו "סולחה" או שעוד אנשים יקחו יוזמה וילמדו איך להפעיל את השיתוף ולפתוח עוד פורום כדי לא לפגוע באנשים שכן נמצאים בשיתוף עכשיו...
נמחקו כמה מילים שקשורות לחישובים כספיים
ולכן כולם פה הציעו אם אתה חושב שיש דרך לאחד את השיתופים אז נשמח לשמוע, כי ביינתים מי שיודע לנהל את הדברים מהפן הטכני זה המנהלים הקיימים...
ואם אתם חושבים שמי שחדש פחות מוערך או דרגתו נקבעת ע"י פז"מ אז אתם טועים ובגדול....אפשר להיות חבר ותיק ולא לדעת/לתרום/לעזור/ללמוד כלום....אז מה אם מישהו פה יותר ותיק הוא יודע יותר ממי שחדש?
האם זה המקום היחיד ברשת שמתמחה בלווינים? הרי האינטרנט מפוצץ בפורומים ויודעים הרבה יותר ממה שאתה מתאר לעצמך ואפשר ללמוד הכל משם, כולל הפעלת השיתוף וכולל הרכב צלחת פרטית בבית ללא מתקין
הפורום כאן נועד כדי לעזור ולאחד זה נכון, אבל כאשר מתחילים להכנס לחיים פרטיים של אנשים ע"י ריבים כאלה או אחרים זה לא מתאים לאף אחד....
אתם צריכים לזכור שיש כרגע מנהלים מבינים וטובים שמנהלים פרוייקטים ולא ניתן לאחד את הקהילה ללא הסכמתם, אלא אם כן תארגנו מפגש בין ארבעתם ותעשו "סולחה" או שעוד אנשים יקחו יוזמה וילמדו איך להפעיל את השיתוף ולפתוח עוד פורום כדי לא לפגוע באנשים שכן נמצאים בשיתוף עכשיו...
נמחקו כמה מילים שקשורות לחישובים כספיים

http://www.acmfdd.com/ אתר אוהדי מילאן בישראל
---------------------------------------------------------------
1.20-7E-1W-7W
1.20-->9E-4.8E-13E-16E-19.2E
- י א
- מנהל אתר

- Has thanked: 9 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
הכל פה מונע מטעמים של קינאה ושינאה עיוורת. רק להזכיר לכם (לוותיקים) שכשעלי שביט היה מנהל הפורום בתפוז כמה שינאה הוא קיבל, כמה אנשים העלו טענות כלפיו על יחסי אנוש ועל כך שהוא מקבל טובות הנאה מהנהלת תפוז ובעצם מה לא. לא סתם הוא סירב להצעה להצטרף להנהלת פורום זה.
לא משנה מי ינהל איזה פורום - תמיד יהיו אנשים כדוגמת יוסי פרקש ועושי דברו שהקנאה וחוסר השליטה משבשים את יכולתם להינות מפורום מקצועי אמיתי.
ההודעה הרישמית של הנהלת הפורום הזה היא כפי שנכנתב בתחילת השרשור ע"י זכי ואני מאחל בהצלחה לפורום החדש.
לא משנה מי ינהל איזה פורום - תמיד יהיו אנשים כדוגמת יוסי פרקש ועושי דברו שהקנאה וחוסר השליטה משבשים את יכולתם להינות מפורום מקצועי אמיתי.
ההודעה הרישמית של הנהלת הפורום הזה היא כפי שנכנתב בתחילת השרשור ע"י זכי ואני מאחל בהצלחה לפורום החדש.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
- Zacky
צר לי לקרוא כאן ובפורומים אחרים שיוסי ושלמה התחילו לרדת לרמות נמוכות ולהפיץ עלינו שקרים...צר לי שהגענו לרמה הנמוכה הזאת.
בכל מקרה הנהלת פורום זה לא תירד לרמה הנמוכה הזאת ותגיב לגיבובי השטויות,רק רצינו להגיד לחברים היקרים בפורום לקחת בערבון מאוד מוגבל את מה שנכתב ע"י שני הידידים שלמה רוזן ויוסי פרקש.
שוב...צר לי שהם ירדו לרמה הזאת אבל החיים ממשיכים.
אני אישית מרגיש פגוע כי ציפיתי משני החברים האלה לקצת יותר מאותה רמה נמוכה...
בכל מקרה הנהלת פורום זה לא תירד לרמה הנמוכה הזאת ותגיב לגיבובי השטויות,רק רצינו להגיד לחברים היקרים בפורום לקחת בערבון מאוד מוגבל את מה שנכתב ע"י שני הידידים שלמה רוזן ויוסי פרקש.
שוב...צר לי שהם ירדו לרמה הזאת אבל החיים ממשיכים.
אני אישית מרגיש פגוע כי ציפיתי משני החברים האלה לקצת יותר מאותה רמה נמוכה...
- משה גמ
- תותח על

- יצירת קשר:
FDL230 =אני די מסכים עם מה שכתבת לגבי ידע וותק בפורומים.מה שלא אהבתי אצלך זה תחושת הזלזול בחברים שלא ניהלו עד היום פורום.זה שאתה החלטת שאנשים כמו שלמלה-איציק-דיש ואני לא י ממש יודעים להתעסק בדברים הטכניים לא מדוייק וחבל.תאמין לי חבר-אף אחד פה לא המציא את הגלגל-הכל נלקח מפורומים שונים.כל הידע והחידושים.אני בחיים לא זלזלתי באף משתתף ותמיד השתדלתי לעזור כי ככה הפורום הזה והפורום שלנו[עומרי]מתנהל.
את הכסף אוספים כדי לקנות חבילות ולא כדי לפרנס את המשפחה של מפעיל השרת, ככה זה לפחות אצלנו לא יודע מה קורה בפורום השני...
עוד משפט לא נעים-תחשוב על זה.ביי.
את הכסף אוספים כדי לקנות חבילות ולא כדי לפרנס את המשפחה של מפעיל השרת, ככה זה לפחות אצלנו לא יודע מה קורה בפורום השני...
עוד משפט לא נעים-תחשוב על זה.ביי.
- Zacky
- FDL230
- תותח על

- יצירת קשר:
משה אני לא זלזלתי באיש ואני גם לא יודע להפעיל שרת שמיועד לשיתוף...איפה ראית שזלזלתי? אבל מי שלא מאמין שיצפה בהודעות שלכם ויבין לבד מה הידע שלכם בתחום...אני גם לא המצאתי את הגלגל...
ולגבי מה שאמרתי על הפורום השני אני גם לא בטוח, חישובים כספיים נמחקו ע"י ההנהלה
שוב המכנה המשותף אצלכם זה הדיבורים, תקימו פורום נוסף או תפייסו את המנהלים, אני לא מבין למה נפתח השרשור הזה? אתם רואים שכולם בעד פורום שלישי גם אצלכם בקהילה וגם אצלנו...אז עכשיו אם נתחיל להתווכח על כל הודעה זה לא ישנה הרבה חוץ מההרגשה האישית של כל אחד ואחד...
אני בטוח שתנהל נפלא את הפורום החדש, וכולם ישמכו לבקר שם כולל מנהלי שני הפורומים
לנהל פורום זה לא ביג דיל, החוכמה זה לנהל ולהפעיל קבוצות שיתוף, אם תדעו לעשות זאת אז הצלחתם מעל ומעבר...בהצלחה
ולגבי מה שאמרתי על הפורום השני אני גם לא בטוח, חישובים כספיים נמחקו ע"י ההנהלה
שוב המכנה המשותף אצלכם זה הדיבורים, תקימו פורום נוסף או תפייסו את המנהלים, אני לא מבין למה נפתח השרשור הזה? אתם רואים שכולם בעד פורום שלישי גם אצלכם בקהילה וגם אצלנו...אז עכשיו אם נתחיל להתווכח על כל הודעה זה לא ישנה הרבה חוץ מההרגשה האישית של כל אחד ואחד...
אני בטוח שתנהל נפלא את הפורום החדש, וכולם ישמכו לבקר שם כולל מנהלי שני הפורומים
לנהל פורום זה לא ביג דיל, החוכמה זה לנהל ולהפעיל קבוצות שיתוף, אם תדעו לעשות זאת אז הצלחתם מעל ומעבר...בהצלחה

1.20-7E-1W-7W
- משה גמ
- תותח על

- יצירת קשר:
- Zacky
- י א
- מנהל אתר

- Has thanked: 9 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
משה ידידי, אני שוב מזכיר לך שאין לאף אחד חובה לכתוב בשניים או שלושה פורומים. כתיבה (או קריאה ברוב המקרים) בפורום היא זכות. הפורום קיים כדי להעביר ולשתף מידע ואין שום צורך שאנשים יזדהו עם פורום זה או אחר. לא חייב להיות מצב שתגיד זה פורום שלך או לא, פורום הוא לחברים כולם וכל מי שרוצה יכול לכתוב איפה שהוא בתנאי שהוא עומד בכללי הפורום שבו הוא כותב.
כמובן לכל פורום יש כללי כתיבה והתנהגות וכך רצוי שיהיה. ללא כללים וללא יכולת לאכוף את הכללים זה יהיה כמו שהיה בתפוז וכולנו יודעים מה יקרה אז. בפורום הזה יש חופש דיבור מוחלט בכל נושא אבל כל זמן שהדברים מושמעים (נכתבים) בצורה תרבותית ובלי להעליב ולפגוע בחברי הפורום. מאידך, חופש דיבור זה אינו היתר להמרדה והסתה ואינו אמור להיות מנוצל על ידי אנשים כמו יוסי פרקש שמנצלים את הבמה שאנו נותנים כדי להתנגח ולשקר ולסלף ולגדף את בעלי השרת והפורום.
העובדה שתגובה שלנו על המעשים המחפירים של יוסי פרקש ושלמה רוזן אינה חסימה מיידית של השניים היא רק כדי להביא לכך שצדק לא רק יעשה אלא גם יראה ואנו מאפשרים את הדיון המטופש והמסולף הזה מעל דפי בבית שלנו. בכל פורום אחר הם מזמן כבר היו נשכחים ונעלמים.
כמובן לכל פורום יש כללי כתיבה והתנהגות וכך רצוי שיהיה. ללא כללים וללא יכולת לאכוף את הכללים זה יהיה כמו שהיה בתפוז וכולנו יודעים מה יקרה אז. בפורום הזה יש חופש דיבור מוחלט בכל נושא אבל כל זמן שהדברים מושמעים (נכתבים) בצורה תרבותית ובלי להעליב ולפגוע בחברי הפורום. מאידך, חופש דיבור זה אינו היתר להמרדה והסתה ואינו אמור להיות מנוצל על ידי אנשים כמו יוסי פרקש שמנצלים את הבמה שאנו נותנים כדי להתנגח ולשקר ולסלף ולגדף את בעלי השרת והפורום.
העובדה שתגובה שלנו על המעשים המחפירים של יוסי פרקש ושלמה רוזן אינה חסימה מיידית של השניים היא רק כדי להביא לכך שצדק לא רק יעשה אלא גם יראה ואנו מאפשרים את הדיון המטופש והמסולף הזה מעל דפי בבית שלנו. בכל פורום אחר הם מזמן כבר היו נשכחים ונעלמים.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
- FDL230
- תותח על

- יצירת קשר:
או שקבוצתכם החדשה אלון,יוסי,שלמה,ומשה גמ תפתח פורום חדש

1.20-7E-1W-7W
- Zacky
-
azikri2004
- חבר ותיק

- Zacky
- FDL230
- תותח על

- יצירת קשר:
נכון צודק, אבל יש הבדל...חישובים מתמטיים נמחקו ע"י ההנהלה
אני מדבר על נושא אחר לגמרי והוא הכניסה לשיתוף עצמו מלחתחילה...
אבל אלון למה ירדם כל כך מהר מהרעיון של הפורום החדש? מה ראיתם שאף אחד לא מעוניין ונשברתם כל כך מהר?
אני מדבר על נושא אחר לגמרי והוא הכניסה לשיתוף עצמו מלחתחילה...
אבל אלון למה ירדם כל כך מהר מהרעיון של הפורום החדש? מה ראיתם שאף אחד לא מעוניין ונשברתם כל כך מהר?

1.20-7E-1W-7W
- צבי4
- חבר ותיק

אנשים טובים!
אני מתכון לכולכם. מה רע בכך שיש יותר מפורום אחד?
אני מוצא בזה בעיקר טוב לא כולם מסתדרים עם כולם וזה לא פוסל אף אחד
זה שיש יותר מפורום אחד נותן הרבה חופש וכן גם חופש מעריצות
אין שום צורך לפסול את השני בשני הפורומים אנשים טובים שתורמים לקהילה ולעצמם הן בשיתוף (אני מניח, כי אותו עדיין לא חויתי) והן בגישה לציוד לויין (ואת זה כן חויתי) אני לא תמיד מבין את הצורך לפסול את השני לקרא לו מורד (באמת בדיחה ילדודית, מורד במי?) או בספק השני. אפשר ולדעתי טוב שיהיו שני פורומים ולו גם מהסיבה של קינאת תלמידי חכמים תרבה חכמה וגם דעת אפשר להשתתף בפורום זה ובאחר אני יכל להעיד שאני נהנה משניהם ואפשר לתת כבוד אחד לשני לפעמים גם יותר קל אם לא אוכלים כל הזמן מאותה צלחת וגם האמא לא תמיד אותה אמא[בירה]

אני מתכון לכולכם. מה רע בכך שיש יותר מפורום אחד?
אני מוצא בזה בעיקר טוב לא כולם מסתדרים עם כולם וזה לא פוסל אף אחד
זה שיש יותר מפורום אחד נותן הרבה חופש וכן גם חופש מעריצות
אין שום צורך לפסול את השני בשני הפורומים אנשים טובים שתורמים לקהילה ולעצמם הן בשיתוף (אני מניח, כי אותו עדיין לא חויתי) והן בגישה לציוד לויין (ואת זה כן חויתי) אני לא תמיד מבין את הצורך לפסול את השני לקרא לו מורד (באמת בדיחה ילדודית, מורד במי?) או בספק השני. אפשר ולדעתי טוב שיהיו שני פורומים ולו גם מהסיבה של קינאת תלמידי חכמים תרבה חכמה וגם דעת אפשר להשתתף בפורום זה ובאחר אני יכל להעיד שאני נהנה משניהם ואפשר לתת כבוד אחד לשני לפעמים גם יותר קל אם לא אוכלים כל הזמן מאותה צלחת וגם האמא לא תמיד אותה אמא[בירה]
- Zacky
- צבי4
- חבר ותיק

-
הטכנאי קרמר
- תותח על

קבוצת כדורגל טובה זה שחקנים טובים . ולא המאמן .
כך גם הפורום לא חשוב מי מנהל אותו חשוב מה הגולשים כותבים בו . ויש הרבה ידע שניכתב כאן וזה עוזר גם לי . וזה החשוב הגולשים . וחשוב פחות מי המנהל ומה הוא מנהל
כך שלפי דעתי פורום כחול אחד מספיק . כי הפורום השלישי לפי השמוע יהייה באתא של מר עלי . וזה הסיפיק לנו בזמנו כאשר הייה הנהל לא מבריק במיוחד
כך גם הפורום לא חשוב מי מנהל אותו חשוב מה הגולשים כותבים בו . ויש הרבה ידע שניכתב כאן וזה עוזר גם לי . וזה החשוב הגולשים . וחשוב פחות מי המנהל ומה הוא מנהל
כך שלפי דעתי פורום כחול אחד מספיק . כי הפורום השלישי לפי השמוע יהייה באתא של מר עלי . וזה הסיפיק לנו בזמנו כאשר הייה הנהל לא מבריק במיוחד
רק הטכנאי קרמר