עזרה בבקשה...
-
Tvman
- חבר פורום

- יצירת קשר:
-
geosat
- תותח על

- יצירת קשר:
-
Tvman
- חבר פורום

- יצירת קשר:
-
hammer29
- אחלה חבר

לא ממש הבנתי את הקטע הזה עם הכסף, הרי אם הוא לא ישחרר את המכשיר, הוא לא יקבל כסף (17אחוז מע"מ)
או שאתה מתכוון לכסף מתחת לשולחן?:)
לדעתי כשמזמינים כזה מוצר מחו"ל כבר בהזמנה צריך במקביל לבקש ממשרד התקשורת אישור - לוקח להם שבוע בערך וכך כשהמוצר יגיע האישור כבר יהיה בידו של המזמין.
צריך גם לבדוק אופציה- ייתכן ואישור של מישהו שכבר קיבל כזה מכשיר בעבר יספק את מכס גם כן:)
למזלי הם הלכו בעבר לקראתי כי לא עזבתי והתווכחתי עד שנמאס להם:)
או שאתה מתכוון לכסף מתחת לשולחן?:)
לדעתי כשמזמינים כזה מוצר מחו"ל כבר בהזמנה צריך במקביל לבקש ממשרד התקשורת אישור - לוקח להם שבוע בערך וכך כשהמוצר יגיע האישור כבר יהיה בידו של המזמין.
צריך גם לבדוק אופציה- ייתכן ואישור של מישהו שכבר קיבל כזה מכשיר בעבר יספק את מכס גם כן:)
למזלי הם הלכו בעבר לקראתי כי לא עזבתי והתווכחתי עד שנמאס להם:)
לעיתים התנהגות מאופקת מבטאת חולשה, ולעיתים היא מבטאת כוח
- FDL230
- תותח על

- יצירת קשר:
אפשר שמישהו יסביר פעם אחת איזה אישור הם צריכים בדיוק?
הרי כל פעם מישהו בא ואומר שמשלים מס מסויים כדיל שחרר ובסוף אחרי ריבים וויכוחים המוצר משתחרר...
מה משרד התקשורת עכשיו? איזה מן אישור הוא רוצה לקבל? יותר מ100 מכשירים כבר עברו את המכס לא מבין איך כל פעם מחדש הם מבקשים אישור על אותו המכשיר
הרי כל פעם מישהו בא ואומר שמשלים מס מסויים כדיל שחרר ובסוף אחרי ריבים וויכוחים המוצר משתחרר...
מה משרד התקשורת עכשיו? איזה מן אישור הוא רוצה לקבל? יותר מ100 מכשירים כבר עברו את המכס לא מבין איך כל פעם מחדש הם מבקשים אישור על אותו המכשיר

http://www.acmfdd.com/ אתר אוהדי מילאן בישראל
---------------------------------------------------------------
1.20-7E-1W-7W
1.20-->9E-4.8E-13E-16E-19.2E
- Zacky
- Zacky
- Zacky
-
Tvman
- חבר פורום

- יצירת קשר:
-
amitst10
- חבר ותיק

- FDL230
- תותח על

- יצירת קשר:
זה יסבך אותם עוד יותר, להסביר לאיש מחשבים מה זה דרימבוקס זה לא דבר של מה בכך, אז לפקיד מכס זו עבודה קשה פי כמה וכמה...הוא רק יראה את המילה "האקרים" יקפצו לו העיינים לגב מרוב פחד 

1.20-7E-1W-7W
- FDL230
- תותח על

- יצירת קשר:
אחרי שפקיד המכס יקרא את הכתבה הוא ייצא מדען לדרימבוקסים ויזמין אחד לעצמו, או שיחרים את המכשיר לעצמו 

1.20-7E-1W-7W
-
adiga
- אחלה חבר

שלום
אני אישית שהיזמנתי דרים 500 אותו דבר שלחו לי הודעת דבר מהמכס.
אז התקשרתי ושאלתי אותם מה לעשות ואז הם אמרו לי כך:
איפשר לשלוח להם את הטופס שנשלח אלי אבל לפני שאני שוליח להם בחזרה צריך לרשום מס" ת.ז בכתב יד
ומספר טלפון ושם המכשיר שהזמנתי וקוד הזמנה ולחתום ולשלוח להם בחזרה ואז הם ישלחו את המכשיר
לדואר המקומי ואז אני ישלם שם 180 ש"ח ואני יקבל את המכשיר.
או הם אמרו לבוא אישית ואז לקחת את המכשיר בלי כל הפרטים שהזכרתי רק לשלם 180 ש"ח ולקבל
את המכשיר שם מהמכס ישר. אני אישית לא בקשו ממיני שום אישור. ובטוח הם פתחו לפני שקבלתי ובדקו מה זה.
![[מנגן] [מנגן]](./images/smilies/488.gif)
אני אישית שהיזמנתי דרים 500 אותו דבר שלחו לי הודעת דבר מהמכס.
אז התקשרתי ושאלתי אותם מה לעשות ואז הם אמרו לי כך:
איפשר לשלוח להם את הטופס שנשלח אלי אבל לפני שאני שוליח להם בחזרה צריך לרשום מס" ת.ז בכתב יד
ומספר טלפון ושם המכשיר שהזמנתי וקוד הזמנה ולחתום ולשלוח להם בחזרה ואז הם ישלחו את המכשיר
לדואר המקומי ואז אני ישלם שם 180 ש"ח ואני יקבל את המכשיר.
או הם אמרו לבוא אישית ואז לקחת את המכשיר בלי כל הפרטים שהזכרתי רק לשלם 180 ש"ח ולקבל
את המכשיר שם מהמכס ישר. אני אישית לא בקשו ממיני שום אישור. ובטוח הם פתחו לפני שקבלתי ובדקו מה זה.
![[מנגן] [מנגן]](./images/smilies/488.gif)

[ART+ORBIT+SHOWTIME]
-
israeln
- תותח על

- יצירת קשר:
שלום חברים.
מכל התכתובת הענפה, לא הצלחתי להבין דבר אחד.......מה האינטרס של משרד התקשורת ?
לגבי מע"מ ומכס הנקודה ברורה. הרי יש חוק כל פריט מעל 50 דולר (כולל משלוח) חייב במכס.
לגבי משרד התקשורת.....הם דורשים אישור רק לגבי מכשירים "שמשדרים" וקיים חשש שיפריעו לספקטרום תדרים כזה או אחר.
הדריים בוקס מין הסתם לא משדר....... אולי נכנס כאן נושא ה-***** שהם לא יודעים איך לאכול את זה..
ישראל
מכל התכתובת הענפה, לא הצלחתי להבין דבר אחד.......מה האינטרס של משרד התקשורת ?
לגבי מע"מ ומכס הנקודה ברורה. הרי יש חוק כל פריט מעל 50 דולר (כולל משלוח) חייב במכס.
לגבי משרד התקשורת.....הם דורשים אישור רק לגבי מכשירים "שמשדרים" וקיים חשש שיפריעו לספקטרום תדרים כזה או אחר.
הדריים בוקס מין הסתם לא משדר....... אולי נכנס כאן נושא ה-***** שהם לא יודעים איך לאכול את זה..
ישראל
Cessna 172-4XCGQ