מצידי שיסגרו את הערוץ הזה ויחסכו מאיתנו את האגרה....אני לא צריך לפרנס את הטכנאים שם שכל אחד מרוויח פי 5 ו-6 מהשכר הממוצע במשק וכל הזמן רוצים יותר וכל היום לא עושים כלום...האיכות ירודה גם התוכן וגם התמונה...כדי לקבל תמונה זוועתי כזאת צריכים טכנאים שמרוויחים כמו מנכ"ל בנק הפועלים ??? ובנוסף כל יומיים הם שובתים ומחשיכים את המסך...
בקשר למכבי ת"א זה התחיל לשעמם כמו הליגה בכדורסל שלנו...עדיף כבר NBA...וחוץ מזה הערוץ הראשון לא צריך לבזבז מיליונים על מכבי ת"א !!!!!!!!! הזבלים האלה....שיתנו קצת לגליל עיליון.......אני לא אממן מהכיס שלי את המשכורת של השחקן ה-12 של מכבי שלא נרשם בטופס ויכול להיות בחמישייה של גליל עיליון.....
אפרופו אגרה , אגרה משלמים על אחזקת מקלט טלויזיה ולא על זה שאתה צופה בערוץ הראשון .
OK....ולמה משמש הכסף הזה ??? לא לתשלום אותם משכורות שחיתות לאותם טכנאים שלא סיימו בית ספר ??? לא לכיסו של שמעון מזרחי שיקח כל שנה את הכוכב הבא שגליל מגדלת וישים אותו בקצה הספסל ???
מה זה משנה איך זה נקרא....שישתמשו בזה למחקר למציאת תרופה לסרטן אני לא אוציא מילה ואשלם ברצון
זאקי לגבי הפועל גליל עליון...זה קבוצה שיש לה חלק גדול בהצלחות של מכבי כי הרבה שחקנים
גדולים ששיחקו בגליל עברו למכבי ולכסף הגדול כי מכבי בכול זאת זה שם גדול באירופה.....
לי באופן אישי יש הרבה סימפטיה לגליל ואני מקווה בשבילם שהם יחזרו לימים הגדולים כמו ב-1993
לגבי מכבי אנשים יכולים להגיד מה שהם רוצים ..ולמרות זאת אני חושב שמכבי זה מודל לחיקוי ...
אחרי שב-6 שנים האחרונות היא הביאה המון כבוד לכדורסל הישראלי ולספורט שלנו בכלל ...
אני לא כול כך בטוח שמכבי זקוקה לכסף של ערוץ 1 במיוחד שבקבוצה הזאת יש תותחים כבדים בכסף
כמו דייויד פדרמן רענן כץ הבעלים של מיאמי היט והאחים רקאנטי...אז כסף לא חסר להם בכלל..
הלוואי שבכדורגל שלנו קבוצות כמו מכבי חיפה יביאו הרבה הישגים למדינה שלנו כמו בכדורסל....
sat @ 7/8/2005, 19:08 כתב:
יש שם תדר 11,190V ובמקום שאמור להיות כתוב שם הערוץ יש מסגרת ריקה
יכול להיות שהיא שמורה לערוץ הראשון בדיגיטל ?
קישור :עמוס 1
לא נראה לי ששם ישודר ערוץ הטלוויזיה הראשון של ישראל
זה שהמישבצת ריקה זה כי באתר לא יודעים את שם החברה שלה שייך התדר הזה
שהיא החברה ששייכת לערוצי METV ו FETV.
סביר להניח שאם ערוץ הטלוויזיה הראשון של ישראל ישדר בשידור לוויני דיגיטלי עצמאי שלא כחלק מחברת יס אז הוא ישדר בתדר אחר ששייך לרשות השידור שבו יהיה ערוץ הטלוויזיה מישראל ערוץ 3 ויהיו ערוצי רדיו של רשות השידור כמו רשת ב.