האם יכול להיות ניצנים לערוץ ראשון

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
sat
תותח על
תותח על

שליחה על ידי sat »

יש שם תדר 11,190V ובמקום שאמור להיות כתוב שם הערוץ יש מסגרת ריקה :rolleyes:
יכול להיות שהיא שמורה לערוץ הראשון בדיגיטל ?

קישור :עמוס 1
סמל אישי של משתמש
Zacky

שליחה על ידי Zacky »

מצידי שיסגרו את הערוץ הזה ויחסכו מאיתנו את האגרה....אני לא צריך לפרנס את הטכנאים שם שכל אחד מרוויח פי 5 ו-6 מהשכר הממוצע במשק וכל הזמן רוצים יותר וכל היום לא עושים כלום...האיכות ירודה גם התוכן וגם התמונה...כדי לקבל תמונה זוועתי כזאת צריכים טכנאים שמרוויחים כמו מנכ"ל בנק הפועלים ??? ובנוסף כל יומיים הם שובתים ומחשיכים את המסך...

שיסגרו וזהו !
sat
תותח על
תותח על

שליחה על ידי sat »

לא לא רק לא זה ! אתה מוותר על משחקים של מכבי ת"א בכדורסל ? על שישי בגאון ? על שישי עם מיכל ? אני לא !

אפרופו אגרה , אגרה משלמים על אחזקת מקלט טלויזיה ולא על זה שאתה צופה בערוץ הראשון .
סמל אישי של משתמש
Zacky

שליחה על ידי Zacky »

מה זה שישי בגאון ושישי עם מיכל ?

בקשר למכבי ת"א זה התחיל לשעמם כמו הליגה בכדורסל שלנו...עדיף כבר NBA...וחוץ מזה הערוץ הראשון לא צריך לבזבז מיליונים על מכבי ת"א !!!!!!!!! הזבלים האלה....שיתנו קצת לגליל עיליון.......אני לא אממן מהכיס שלי את המשכורת של השחקן ה-12 של מכבי שלא נרשם בטופס ויכול להיות בחמישייה של גליל עיליון.....
סמל אישי של משתמש
Zacky

שליחה על ידי Zacky »

אפרופו אגרה , אגרה משלמים על אחזקת מקלט טלויזיה ולא על זה שאתה צופה בערוץ הראשון .

OK....ולמה משמש הכסף הזה ??? לא לתשלום אותם משכורות שחיתות לאותם טכנאים שלא סיימו בית ספר ??? לא לכיסו של שמעון מזרחי שיקח כל שנה את הכוכב הבא שגליל מגדלת וישים אותו בקצה הספסל ???
מה זה משנה איך זה נקרא....שישתמשו בזה למחקר למציאת תרופה לסרטן אני לא אוציא מילה ואשלם ברצון
sat
תותח על
תותח על

שליחה על ידי sat »

בסוף יבינו בערוץ ראשון שזה לא ישתלם להם שידור אנלוגי יקר ויעדיפו את השידור הדיגיטלי והזול , מתי זה יקרה , ה' יודע .
סמל אישי של משתמש
yoramile1
תותח על
תותח על
Has thanked: 6 פעמים
Been thanked: 1 פעם

שליחה על ידי yoramile1 »

אני מסכים עם זאכי מילה ומילה |כן|
"Samsung QE55Q80T 4K QLED 55
philips LED TV 40" 100Hz 5605h
Zgemma h7s
Vu+ Ultimo 4K
Vu+ Uno HD
TeVii S472 DVB-S2 PCIe
IdanPlus-Astra 4.9E-Eutelsat 9E-Hotbird 13E-Eutelsat 16E-Badr 26E-Hellas 39E-Turksat 42E-Yahsat 52.5E
israel15

שליחה על ידי israel15 »

זאקי לגבי הפועל גליל עליון...זה קבוצה שיש לה חלק גדול בהצלחות של מכבי כי הרבה שחקנים
גדולים ששיחקו בגליל עברו למכבי ולכסף הגדול כי מכבי בכול זאת זה שם גדול באירופה.....
לי באופן אישי יש הרבה סימפטיה לגליל ואני מקווה בשבילם שהם יחזרו לימים הגדולים כמו ב-1993
לגבי מכבי אנשים יכולים להגיד מה שהם רוצים ..ולמרות זאת אני חושב שמכבי זה מודל לחיקוי ...
אחרי שב-6 שנים האחרונות היא הביאה המון כבוד לכדורסל הישראלי ולספורט שלנו בכלל ...
אני לא כול כך בטוח שמכבי זקוקה לכסף של ערוץ 1 במיוחד שבקבוצה הזאת יש תותחים כבדים בכסף
כמו דייויד פדרמן רענן כץ הבעלים של מיאמי היט והאחים רקאנטי...אז כסף לא חסר להם בכלל..
הלוואי שבכדורגל שלנו קבוצות כמו מכבי חיפה יביאו הרבה הישגים למדינה שלנו כמו בכדורסל....
רמי.א
תותח על
תותח על

שליחה על ידי רמי.א »

sat @ 7/8/2005, 19:08 כתב: יש שם תדר 11,190V ובמקום שאמור להיות כתוב שם הערוץ יש מסגרת ריקה  :rolleyes:
יכול להיות שהיא שמורה לערוץ הראשון בדיגיטל ?

קישור :עמוס 1
לא נראה לי ששם ישודר ערוץ הטלוויזיה הראשון של ישראל
זה שהמישבצת ריקה זה כי באתר לא יודעים את שם החברה שלה שייך התדר הזה
שהיא החברה ששייכת לערוצי METV ו FETV.
סביר להניח שאם ערוץ הטלוויזיה הראשון של ישראל ישדר בשידור לוויני דיגיטלי עצמאי שלא כחלק מחברת יס אז הוא ישדר בתדר אחר ששייך לרשות השידור שבו יהיה ערוץ הטלוויזיה מישראל ערוץ 3 ויהיו ערוצי רדיו של רשות השידור כמו רשת ב.
עלי שביט
אחלה חבר
אחלה חבר
Been thanked: 4 פעמים
יצירת קשר:

שליחה על ידי עלי שביט »

למיטב ידיעתי אין כל כוונה ברשות השידור להוסיף בקרוב שידור דיגיטלי של ערוץ 1 בעמוס או באף לווין אחר. זה עוד ייקח להם פרק זמן די ארוך.
geostant
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

שליחה על ידי geostant »

הוא ישודר בקרקעי דיגיטלי...
שלח תגובה