מחיקת קבצים ממדור יומקס
-
davis1
- אחלה חבר

- י א
- מנהל אתר

- Has thanked: 9 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
OK - לאחר בדיקה קצרה התגלה ששלמה רוזן בתאריך 26.7 ביצע מחיקה של די הרבה הודעות עם קבצים.
להערכתי הפעולה בוצעה כנקמה בהנהלת הפורום. הפעולה הזו בוצעה זמן קצר (ממש דקות) לפני שמינוי מנהל מדור היומקס הורד ממנו לאחר הודעת הפרישה שלו.
יש לנו גיבויים של החומר וננסה לשחזר.
מצטערים על הפגיעה בכם.
להערכתי הפעולה בוצעה כנקמה בהנהלת הפורום. הפעולה הזו בוצעה זמן קצר (ממש דקות) לפני שמינוי מנהל מדור היומקס הורד ממנו לאחר הודעת הפרישה שלו.
יש לנו גיבויים של החומר וננסה לשחזר.
מצטערים על הפגיעה בכם.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
-
satmaster
- חבר פורום

- Zacky
satmaster,
היה כבר שירשור שבו דננו בפרישה של שלמה ויוסי ובהצעה שלהם,לכל אחד מהחברים היה אפשרות להביע באותו שירשור את דעתו...כולם הביעו את דעתם ובזה תם העניין.
אם אתה רוצה לדעת למה שלמה פרש למה אתה שואל את ישראל ? למה שלא תשאל את שלמה ?
בכל מקרה...אני אישית לא ציפיתי לקטנוניות כזאת משלמה...למחוק קבצים מהפורום כמו גנב באמצע הלילה ? למי ולמה זה תרם ? ממש היה מיותר...
היה כבר שירשור שבו דננו בפרישה של שלמה ויוסי ובהצעה שלהם,לכל אחד מהחברים היה אפשרות להביע באותו שירשור את דעתו...כולם הביעו את דעתם ובזה תם העניין.
אם אתה רוצה לדעת למה שלמה פרש למה אתה שואל את ישראל ? למה שלא תשאל את שלמה ?
בכל מקרה...אני אישית לא ציפיתי לקטנוניות כזאת משלמה...למחוק קבצים מהפורום כמו גנב באמצע הלילה ? למי ולמה זה תרם ? ממש היה מיותר...
-
satmaster
- חבר פורום

- Zacky
-
satmaster
- חבר פורום

-
mr dish
- תותח על

- יצירת קשר:
תתביש לך זכי!!! ומה שאתה עושה, מקובל? שלמה עשה רבות למען האנשים בקהילה, ואחרי שהתנהגתם בכזו חרפה וגועל נפש, הוא לקח איתו את מה ששלו!!! תתבישו שניכם - אתם פשוט אנשים קטנים מלאי חשיבות עצמית וללא כל שמץ כבוד ואמת!!! ובאשר לך, משרת אישי קטן....אתה האחרון שיכול לבוא בטענה על אי יושר....אחרי כל הבטחותיך לפעול ולעשות.....תתביש!
100עכוז
- Zacky
-
satmaster
- חבר פורום

-
mr dish
- תותח על

- יצירת קשר:
- Zacky
הנה מה שכתבנו על המעשה של שלמה -
י א כתב -
"להערכתי הפעולה בוצעה כנקמה בהנהלת הפורום"
האם זה לא נכון ? האם אתה לא מסכים עם האמירה הזאת ? האם האמירה הזאת שיקרית ומנותקת מהמציאות ?
אני כתבתי -
"למחוק קבצים מהפורום כמו גנב באמצע הלילה ? למי ולמה זה תרם ? ממש היה מיותר... "
האם המעשה של שלמה לא דומה לגניבה באמצע הלילה ? האם הוא ביקש להסיר את ההודעות שלו או שהוא ניצל את הכמה דקות שהיו לו מהרגע שהוא הודיע על פרישה עד הרגע שהוגדר במערכת שהוא לא מנהל ומחק מכל הבא ליד וכמה שיותר שאפשר ???
וחוץ מזה...כל מה שנכתב בפורום הוא בבעלות הפורום והנהלת הפורום ולא שייך למי שכתב אותו יותר,אז הוא לא מחק את "מה שהוא הביא" הוא מחק מידע ששייך לכוווולם.
י א כתב -
"להערכתי הפעולה בוצעה כנקמה בהנהלת הפורום"
האם זה לא נכון ? האם אתה לא מסכים עם האמירה הזאת ? האם האמירה הזאת שיקרית ומנותקת מהמציאות ?
אני כתבתי -
"למחוק קבצים מהפורום כמו גנב באמצע הלילה ? למי ולמה זה תרם ? ממש היה מיותר... "
האם המעשה של שלמה לא דומה לגניבה באמצע הלילה ? האם הוא ביקש להסיר את ההודעות שלו או שהוא ניצל את הכמה דקות שהיו לו מהרגע שהוא הודיע על פרישה עד הרגע שהוגדר במערכת שהוא לא מנהל ומחק מכל הבא ליד וכמה שיותר שאפשר ???
וחוץ מזה...כל מה שנכתב בפורום הוא בבעלות הפורום והנהלת הפורום ולא שייך למי שכתב אותו יותר,אז הוא לא מחק את "מה שהוא הביא" הוא מחק מידע ששייך לכוווולם.
- Zacky
-
satmaster
- חבר פורום

- Zacky
-
satmaster
- חבר פורום

- Zacky
-
satmaster
- חבר פורום