ואני מעוניין להיכנס לכל התחום הזה, לכן אני שואל מראש.
יש לי מחשב פנטיום 3 500MHZ, אילו דברים לא אוכל לעשות בעקבות המחשב הלא כל כך חזק שלי ? והאם הדברים הללו הם חשובים או לא ?
תודה מראש.
לאיזה תחומים בסצנת הלויינים המחשב מהווה פקטור ?
- Zacky
- FDL230
- תותח על

- יצירת קשר:
אלהן, בדר"כ תצטרך לפעמים לראות פידים שמקודדים ב4:2:2 שלא ניתנים לצפייה דרך הדרים....יש שידורי כדורגל מיוחדים שניתנים לצפיה כזו אבל בה נגיד שתוכל להסתדר גם בלי זה ובהמשך הדרך לחדש קצת את המחשב לפנטיום 4....את הפידים האלה תאכל לראות בעזרת תוכנת VLC שאיתה אתה רואה סרטים...והתמונה דרך התוכנה תרוץ עם תקיעות ותהיה איתית...
עכשיו בלי שום קשר, כל השידורים והחבילות שאתה תראה דרך הדרים ירוצו לך בדיוק כמו שאתה רואה כבלים בבית, גם עם מחשב P-2 כי אין לדרימבוקס קשר למהירות המעבד שיש לך, ואת המפתחות שמגיעים אליו הוא מקבל באמצעות האינטרנט...
בנוסף לכך הערוצים שלא מקודדים יפתחו בחופשיות ואתה אפילו לא תצטרך את האינטנרט בשביל לפתוח אותם..
עכשיו בלי שום קשר, כל השידורים והחבילות שאתה תראה דרך הדרים ירוצו לך בדיוק כמו שאתה רואה כבלים בבית, גם עם מחשב P-2 כי אין לדרימבוקס קשר למהירות המעבד שיש לך, ואת המפתחות שמגיעים אליו הוא מקבל באמצעות האינטרנט...
בנוסף לכך הערוצים שלא מקודדים יפתחו בחופשיות ואתה אפילו לא תצטרך את האינטנרט בשביל לפתוח אותם..

http://www.acmfdd.com/ אתר אוהדי מילאן בישראל
---------------------------------------------------------------
1.20-7E-1W-7W
1.20-->9E-4.8E-13E-16E-19.2E
- FDL230
- תותח על

- יצירת קשר:
אין קשר בין ערוצים מקודדים למחשב ולמהירותו, הדרימבוקס מחובר לראוטר שמחובר לאינטרנט, הערוצים המקודדים נפתחים באמצעות זרימת מפתחות דרך רשת האינטרנט...אי לכך ובהתאם לזאת, אין כל קשר בין הקידוד למהירות המעבד...
אם תרצה תוספות כמו שידורים "מיוחדים" בשיטת שידור מתקדמת ביותר בשוק, שקרגע לא כלולה בשום חבילה מקודדת, אז תצטרך מחשב יותר חזק שיתחבר לדרימבוקס ויפתח תוכנה בשם VLC שהיא מקבליה לנגן הMPLAYER למשל ובאמצעותה תוכל להפעיל שידורים כמו 4:2:2 MPEG4, וHDTV, DIVX וכו
אם תרצה תוספות כמו שידורים "מיוחדים" בשיטת שידור מתקדמת ביותר בשוק, שקרגע לא כלולה בשום חבילה מקודדת, אז תצטרך מחשב יותר חזק שיתחבר לדרימבוקס ויפתח תוכנה בשם VLC שהיא מקבליה לנגן הMPLAYER למשל ובאמצעותה תוכל להפעיל שידורים כמו 4:2:2 MPEG4, וHDTV, DIVX וכו

http://www.acmfdd.com/ אתר אוהדי מילאן בישראל
---------------------------------------------------------------
1.20-7E-1W-7W
1.20-->9E-4.8E-13E-16E-19.2E