בהמשך לשרשור הארוך על הממיר השיתופי של טלראן..

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר
Has thanked: 9 פעמים
Been thanked: 45 פעמים

שליחה על ידי י א »

לדעתי הסיפור הקוראני הזה לא רק שהוא בחזקת זריקת כסף למי שקונה אותו, הוא בשורות רעות לכל מי שמעורב בשיתופים פרטיים.

מי שזוכר במפגש שהיה בשנה שעברה וסיפרתי לראשונה על שיתופים, הערכתי אז שלא צפוייה סכנה מצד חברות הספקים כי בשבילם זה עניין שולי מאחר שלא מדובר על פריצה או שיכפול כרטיסים. מסתבר שצדקתי.

כל זמן שהשיתופים היו בנויים על מכשירי הדרים בוקס והכרטיסי לווין למחשב והשרתים שהוקמו היו לקבוצות קטנות במיוחד כי נדרש הרבה ידע הן לתפעל והן להתחבר, אז הדבר לא הפך לקנה מידה שהדאיג את החברות.

אלא מה, עכשיו בעקבות המעשה הקוראני של הפצת מכשירים שיתופיים באופן מסיבי, הדבר בהחלט ימשוך את תשומת לב חברות השידור. כיוון שהפצה של מכשיר כזה שאינו דורש ידע תיכנותי לצורך התחברות ושרתים חזקים שיכולים לתת שיתוף למאות ואפילו אלפי לקוחות פותח פוטנציאל רציני לירידה משמעותית ברווחיות החברות האלה. וכאשר זה מגיע לפגיעה בריווחיות שלהם הם מתחילים לפעול.

הפצה של מכשירים אלה מסכנת מאוד את המשך השיתופים בכלל, אבל היא תיהיה טפשות גדולה מצד הקונים לשלם סכום גבוה עבור הערך השיתופי של המכשיר כאשר לא מובטח שום דבר לגבי המשכיות השירות ועל אחת כמה וכמה שאם הדבר יצליח בקנה מידה גדול הרי זה עצמו יביא את הקץ עליו מהר יותר ממה שחשבו מתכנניו.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
סמל אישי של משתמש
Zacky

שליחה על ידי Zacky »

ואני רק רוצה להוסיף משהו שכבר כתבתי כאן בפורום...הקוריאנים האלה לא מטומטמים,הם לא יתנו שיעלו עליהם בקלות לכן אחרי שהם מוכרים מספיק ממכשיר מסויים הם סוגרים את השיתוף ועוברים ל"מכשיר השיתוף החדש",וכך קשה לעקוב אחריהם.

אני אומר זאת כי זה כבר קרה בעבר...מכשיר שיתוף מהפכני התחיל להימכר לפני כמה חודשים במפרץ הפרסי ואנשים קנו וקנו אבל אחרי חודשיים אחרי שמכרו מספיק מכשירים כאלה השיתוף נסגר והחברים נשארו עם מכשיר שלא פותח כלום...אני חושש שזה מה שיקרה גם כאן...
סמל אישי של משתמש
FDL230
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

שליחה על ידי FDL230 »

גם מי שמוכר את המכשירים האלה לא ייצא זכאי...
בעניין השיתוף כבר יש שמועות שסקאי אנגליה מפיצים כרטיסים חכמים שצריכים לעבור עידכון כל תקופה מסויימת, והעידכון נעשה רק במכשיר מקורי של סקאי...המון חברות משנות שיטות קידוד וPOLSAT אמורה עוד חודש לשנות את שיטת הקידוד שלה..
העתיד לא וורוד אבל זה נושא שלוקחים בו סיכון, גם הלקוח וגם הספק
תמונה
תמונה
http://www.acmfdd.com/ אתר אוהדי מילאן בישראל
---------------------------------------------------------------
1.20-7E-1W-7W
1.20-->9E-4.8E-13E-16E-19.2E
Bean
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי Bean »

אני חושב שהדאגה מעט מוקדמת. כרגע הקומבינה שמציעים הממירים הקוראנים שונים בשיטת השיתוף שלהם מהשיתופים הקלאסיים של הדרימבוקס / כרטיס לווין.
סמל אישי של משתמש
FDL230
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

שליחה על ידי FDL230 »

BEAN רכשת את המכשיר? אני משאר לעצמי שלא....לכן הדאגה שלך לא מוקדמת....ובהקשר לשיטת השיתופים, לא רק שהשיתוף מתבצע דרך האינטרנט(בדומה לשיטות הדירמבוקס למיניהם), המשתף לא נותן לך שום תמיכה בזמן תקלות...וכאשר המכשיר ייסגר נציגי טלראן לא יסעו לקוריאה לסדר את המצב תאמין לי..
תמונה
תמונה
http://www.acmfdd.com/ אתר אוהדי מילאן בישראל
---------------------------------------------------------------
1.20-7E-1W-7W
1.20-->9E-4.8E-13E-16E-19.2E
יוחנן
תותח על
תותח על

שליחה על ידי יוחנן »

אכן אני מסכים עם ישראל מילה במילה (וכבר כתבתי על זה בשרשור הקודם). בשיתופים המסחריים הם סכנה גדולה מאד לשיתופי החובבים והקהילות הקטנות. אם העסק הזה של שיתופים המוניים מסחריים ימשיך, אז אין שום ספק שחברות השידור יתקינו אמצעי נגד שתופים במערכות שלהן. וזה יהיה מאד חבל [עצוב]
המשפט הזה מיותר.
הטכנאי קרמר
תותח על
תותח על

שליחה על ידי הטכנאי קרמר »

כמו בכול עסק מצליח המיתחרים רואים שהולך לאחד . מיד פותחים כולם גם עסקים דומים . ובסוף נישארים קרחים מיכאן ומיכאן . כך גם השיתוף כול עוד זה הייה על אש קטנה שתקו .
זה פרף קדמה וימה . אז יתעוררו חברות הסרטים וניראה לאן זה יוביל
רק הטכנאי קרמר
topfield3000ci
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי topfield3000ci »

קרקר כמה עולה לך המקלט השיתופי בטלראן?
dimash77
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי dimash77 »

לפי השירות "המצויין" שקיבלתי בטלראן מהבחור המבוגר, הם לא ירוצו [חרבות] למזרח לסדר את השרת במקרה ויפול ......

[מחשב]
daniel771
תותח על
תותח על

שליחה על ידי daniel771 »

מי אלה טלראן?
לפי הרמזים שלך האנשים שם לא סימפטים
אז לא כדאי בכלל לשאול איפה הם נמצאים
:)
MAYDASSA
מתקין
מתקין

שליחה על ידי MAYDASSA »

גם צביקה מסיגמה חושש למכור את המכשירים האלו מהסיבה שהספק יסגור ויעלם
הטכנאי קרמר
תותח על
תותח על

אני לא קניתי אף ממיר . כי אני פוחד לימכור ובעוד כמה חודשים תיסגר הבסטה . ואז הדרך לבית מישפט קצרה
רק הטכנאי קרמר
topfield3000ci
אחלה חבר
אחלה חבר

הטכנאי קרקר כמה עולה לך המקלט הזה?
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר
Has thanked: 9 פעמים
Been thanked: 45 פעמים

שליחה על ידי י א »

אדון טופפילד3000ci - אני מבקש ממך לא לכנות את החבר קרמר בשמות. תתיחס אליו בכבוד ובשמו שמופיע בפורום.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
הטכנאי קרמר
תותח על
תותח על

השם קרקר מקובל היום . יש לי הרב חברים שקוראים קרקר על שם המערכון של הגשש .
לא נעלבתי קיבלתי את זה בהומור
רק הטכנאי קרמר
topfield3000ci
אחלה חבר
אחלה חבר

קרמר בכמה טלראן מוכר את המקלט השיתופי?
הטכנאי קרמר
תותח על
תותח על

לא שאלתי . כי אני לא קונה דבר לא בטוח . מחר יסגרו את הבסטה . הלקוח רץ מיד לבית מישפט
רק הטכנאי קרמר
topfield3000ci
אחלה חבר
אחלה חבר

קרמר כמה עולה לך המקלט השיתופי בטלראן?
שלח תגובה