כל התדרים של דיגיטל פלוס נקלטים היטב לגבי הצלחת 1.2 מטר שצינתי זו גם צלחת של יס
באותו קוטר כמו שלך הלווין הכי קרוב זה 22 מעלות מערב לא בדקתי אם נקלט אבל לפי טלסאט התדרים בלווין זה נקלטים בצלחת 1.2 מטר חשוב גם לכוון בהתאם את הLNB
תומר @ 27/8/2005, 18:26 כתב:
כל התדרים של דיגיטל פלוס נקלטים היטב לגבי הצלחת 1.2 מטר שצינתי זו גם צלחת של יס
באותו קוטר כמו שלך הלווין הכי קרוב זה 22 מעלות מערב לא בדקתי אם נקלט אבל לפי טלסאט התדרים בלווין זה נקלטים בצלחת 1.2 מטר חשוב גם לכוון בהתאם את הLNB
הזוית של צלחת אופסאט היא מינוס 18 או 20 מעלות כלומר אם לווין נימצא בגובע של 36 מעלות בצלחת עגולה באופסאט זה יהיה 18 מעלות
לגבי קליטה של 30 W בצלחת 1.2 אני לא חושב שניתן לקלוט אני מנסה עם צלחת 1.8 וLNB 03 ולא מצליח מה שפעם קלטטתי את כל הלווין במשך כל היום אני לא יודע מה קרה שלא מצליחים לקלוט בנגב
אני עפ צלחת ממונעת של ג'ברטיני 1.5 קולט היטב את היספסט, לדעתי הכי טוב להעזר בתוכנה למתקינים...הייתה לי פעם כזאת, מכניסים לתוכנה נתונים של מיקומך וזה נותן לך את הכל הזוויות שאתה צריך לעשות בכיוון הצלחת ללווין ספציפי
לעיתים התנהגות מאופקת מבטאת חולשה, ולעיתים היא מבטאת כוח
זוית שלילית . עים צלחת עגולה הזוית היא 12 מעלות לפי לינגסאט. הגולש למעלה כתב שבאופסט זה פחות 18 מעלות . זואת אומרת . שהצלחת נימצא בזוית 6- היא צריכה להיתקע בעמוד . זוית 0 זה ישר . עוד אחורה 6 מעלות . בקשר לקחיטה לא בדקתי . משה גם מתעניין . אים נתקין לו נספר על ממיצאים
אני חושב שאפשר לשים את הצלחת אופסט הפוך כמו שיס עושה . אז הצלחת תהייה במקביל לקרקע 90 מעלות . ולהרים עוד 6 מעלות . אז יהייה 96 מעלות . ניראה שניתן . אבל אולי גודל הצלחתלא מספיק
האתר בשיתוף מנחם גידה לא מעודכן מבחינת ערוצים ולא מבדיל בין אלומה D
ל-C ולכן כתוב 1.8 מטר מה זה משנה מה כתוב חשוב מה נקלט בשטח אני לא כותב סתם דברים על בסיס השערות אלא על פי נתונים בשטח ועובדה שגם בלאק האדר בדק בהתאם למה שכתבתי והוא קיבל בדיוק את הנתונים שציינתי ואני התכוונתי בכלל ל-22 מעלות מערב שזה יותר מתאים לבעלי צלחות פריים למצוא את הלווין הקרוב ביותר לא בדקתי ב1.2 מטר אבל אם כתוב בטלסאט שנקלט ב1.2
מטר אז אני בטוח שנקלט