פלאזמה זה כישלון טכנולוגי עקב בעיות שונות שהתגלו עם הזמן למרות שלא כולם יסכימו עם זה ואולי יש פה ושם כמה דגמים מוצלחים...
LCD יותר אמינים אבל...יצא לי לקרוא במספר מקומות על אנשים שרכשו מסכים כאלה או אחרים והיו להם בעיות עם סינכרון הקול והתמונה, כלומר השפתיים לא ממש התאימו לסאונד...לכן לך כלקוח יש זכות מלאה לבדוק זאת בעזרת מכשירים שונים שאתה מחבר לטלויזיה לפני הקניה(למשל סתם לדוגמא אתה קונה DVD קורא DIVX וכתוביות, אז אתה יכול להביא דיסקים צרובים מהבית כדי לבדוק אם אכן הוא תומך או לא, כדי לא להדפק עם המכשיר לאחר הקנייה ואז להתחיל להתעסק עם נסיעות והחזרות)...אם הכל עובד פיקס ואתה מרוצה אז לך על זה, אם לא אז חפש משהו אחר....בכל אופן אם כסף לא מהווה עבורך בעיה גדולה אז חפש יותר בכיוון הSONY או הSHARP הם ליגה אחרת לגמריי מבחינת איכות ואמינות....
http://www.acmfdd.com/ אתר אוהדי מילאן בישראל
---------------------------------------------------------------
1.20-7E-1W-7W
1.20-->9E-4.8E-13E-16E-19.2E
לדעתי לא ללכת ,לא על LCD ולא על פלזמה המחירים עדיין טיפה גבוהים . עוד שנה המחיר ירד לקרשים .
בנוסף לזה LCD בכלל לא איכותי על מסכים גדולים ומרגישים בהם את זמן התגובה.
פלזסמה טיפה יותר טוב הבעיה היא שאחרי כמה שנים ניגמר הגז במסך ואז לך תדבר ללמפות(מנורות) בקיצור כרגע המחיר לא מצדיק את שניהם חוץ מהסטייל.
"Samsung QE55Q80T 4K QLED 55
philips LED TV 40" 100Hz 5605h
Zgemma h7s
Vu+ Ultimo 4K
Vu+ Uno HD
TeVii S472 DVB-S2 PCIe
IdanPlus-Astra 4.9E-Eutelsat 9E-Hotbird 13E-Eutelsat 16E-Badr 26E-Hellas 39E-Turksat 42E-Yahsat 52.5E
ה LCD האחרונים כבר לא מרגישים בהם את המהירות בכלל. גם הסיפור של FDL על סינכרון זה קשקוש כי אין שום קשר בין ה LCD לקול ששומעים. אני קניתי לאחרונה LCD 32 של סוני שהוא ממש מצוין. אבל יש ל LCD בעייה אחת מרכזית שעוד לא פתרו וזה רמת השחור. הטכנולוגיה הזו לא מצליחה להשחיר את המסך לגמרי וזה אומר שסרטים עם צילום לילה כהה לא רואים מספיק פרטים. מעבר לכך הטלויזיות האלה של סוני או שרפ הם ברמה מעולה.
קניתי לפני שבוע את ה Samsung SyncMaster 730B - מדהים ! - 8mS ! רמת שחור וקונטרסט יוצאים מהכלל - קצת יקר 1695 ש"ח.....
אני משתמש בו גם כמוניטור למחשב וגם כמסך TV (לכאורה) ל DVD PLAYER - כי יש לו כניסת DVI....
כמכשיר TV ייעודי - לדעתי יש לתת עוד זמן לטכנולוגיה להשתפר ולהוזיל
הנתונים החשובים שלו הם:
Contrast Ratio: 600:1
Viewing Angle: 160°/160°
Interface: Analog/DVI
Resolution: 1280x1024
Pixel Pitch: 0.264mm
Response Time: 8ms
Power Draw: 34W
שימו לב לצריכת ההספק - וזה לא ב STANDBY - פחות מחצי של מנורת אור רגילה
נכון אבל....
הנקודה שלי היא שלא כדאי עכשיו להשקיע ב TV מבוססת על LCD כי הטכנולוגיה למסכיי LCD גדולים באמת (מעל 19") עדיין לא בשלה - בעיקר % פיקסלים דפוקים ב PALLET כזה גדול (בעיות איכות ייצור) , ואיכות תמונה גרועה (במונחים של חדות וקונטרסט) !
לעומת זאת (למזלנו) בתחום ה MONITOR-ים עד 19" למחשבים , אנו מתקרבים לאיכות משביעה רצון ובמחיר סביר כבר היום !
אז כפי שאמרתי בתחילת השרשור - כדאי לך ללכת לראות הדגמה של הסוני והשרפ - האיכויות זה מעולם אחר. כולל גדלים של 42 אינש. בנושא הפיקסלים הדפוקים, הם מחליפים אם יש דפוקים. ומבחינת כמות הפיקסלים הרי רק גודל הפיקסל משתנה כי גם המסכים הגדולים הם ברזולציה של כ 1300 על 750 בערך שזה כמו מסכי ה 19 אינש למחשב.
יא לגבי הסינכרון זה היה תלונות של לקוחות שקנו את הAPEX בZAP....יש סבירות גדולה שהלקוח שקנה לא מבין שהבעיה הייתה במגבר או בDVD או בממיר שלו....אבל לך תדע אולי באמת בדגמים שלהם יש איזה FUCK
http://www.acmfdd.com/ אתר אוהדי מילאן בישראל
---------------------------------------------------------------
1.20-7E-1W-7W
1.20-->9E-4.8E-13E-16E-19.2E
אני קניתי HUYNDAI LCD 32 ואני לא מרוצה לצערי. נראה כאילו יש קוונטזציה של הצבעים במיוחד כשרואים צבע עור (פנים של הקריין למשל) זה מאד מעצבן. היה אצלי טכנאי ואמר שככה זה. לא האמנתי והלכתי לחבר שקנה גם - הבאתי את הטלויזיה שלו ושמתי שתי טלוויזיות אחת ליד השניה ובשתיהן אותה בעיה. מי שרוצה תמונה ממש איכותית צריך לבדוק טוב טוב. קראתי הרבה ביקורת מקצועיות (לא מהארץ) באינטרנט וכולם שיבחו את הטלויזיה הזו ( למרות איזכור בעיית השחור שהיא ידועה). בקיצור לכו להסתכל בחנות, ולהסתכל טוב - רק אחרי זמן מתחילים לראות את כל הדברים הקטנים והמעצבנים.
כן - אבל זה חינם יקר - יש דברים שלא צריך לקנות דרך האינטרנט ואני כותב כאן כדי שהחברים לא יתאכזבו. שלא תבינו לא נכון - שאר משפחתי אומרים שאני משוגע ורואים טוב מאד(למרות שכשאני מראה להם מה הכוונה אז אומרים שאכן רואים משהו). אגה הסתכלתי כבר אצל חברים על מסך פלזמה LG וגם רואים את הבעיה אם כי לא היה לי מספיק זמן להעמיק בכמה זה מפריע.