מחפש לקנות סטלוק
-
wal
- חבר פורום

אם אפשר לקבל הסבר איך סטלוק עובד
בעצם מה היתרונות שלו כי אני חדש בענין ואני למדתי מחבר לכוון עם ממיר ומסך קטן וגם בעזרת ממיר אנלוגי בשביל הוטבירד אבל זה ממש קשה לסחוב את כל הדברים ביחד ועכשיו אני מעונין לרכוש סטלוק לכן אני שואל לגבי הסטלוק מה טוב או לא טוב
פשוט לתת לי קצת להבין את הענין
ואם יש אתר כלשהו שיש בו הסבר
ותודה
בעצם מה היתרונות שלו כי אני חדש בענין ואני למדתי מחבר לכוון עם ממיר ומסך קטן וגם בעזרת ממיר אנלוגי בשביל הוטבירד אבל זה ממש קשה לסחוב את כל הדברים ביחד ועכשיו אני מעונין לרכוש סטלוק לכן אני שואל לגבי הסטלוק מה טוב או לא טוב
פשוט לתת לי קצת להבין את הענין
ואם יש אתר כלשהו שיש בו הסבר
ותודה
- yoramro
- תותח על

Satlook הוא מכשיר מדידה שבאמצעות שעון אנאלוגי / דיגיטלי שנמצא עליו אומר מה עוצמת האות שנקלט ב LNB בטווח התדרים 950-2150MHz.
את המכשיר מחברים ליציאת ה LNB ובד"כ יש גם אפשרות לחבר אותו גם לממיר.
שיטת העבודה:
מכוונים את הצלחת בערך לכוון הלווין אותו מעוניינים לקלוט ומתחילים להזיז את הצלחת בכל הכוונים האפשריים, עד אשר מתקבלת עוצמה מקסימלית במכשיר. כוונון אחרון עושים לזוית הסיבוב של ה LNB. לסיום בודקים תחנה ידועה עם הממיר כדי לוודא שכוונו ללווין הנכון.
בד"כ יש למכשירים יציאת שמע שעל פי תדר צפצוף אפשר להבין שהעוצמה גדלה גם בלי להסתכל בשעון
מכשירים זולים עולים בחו"ל כ 10 יורו, דיגיטלים עולים כ 60-70 יורו. גם הספונסר של האתר מוכר מכשיר כזה מאיכות טובה.
יורם
את המכשיר מחברים ליציאת ה LNB ובד"כ יש גם אפשרות לחבר אותו גם לממיר.
שיטת העבודה:
מכוונים את הצלחת בערך לכוון הלווין אותו מעוניינים לקלוט ומתחילים להזיז את הצלחת בכל הכוונים האפשריים, עד אשר מתקבלת עוצמה מקסימלית במכשיר. כוונון אחרון עושים לזוית הסיבוב של ה LNB. לסיום בודקים תחנה ידועה עם הממיר כדי לוודא שכוונו ללווין הנכון.
בד"כ יש למכשירים יציאת שמע שעל פי תדר צפצוף אפשר להבין שהעוצמה גדלה גם בלי להסתכל בשעון
מכשירים זולים עולים בחו"ל כ 10 יורו, דיגיטלים עולים כ 60-70 יורו. גם הספונסר של האתר מוכר מכשיר כזה מאיכות טובה.
יורם
Nokia 9600 - DVB2000 - SCSI * SKYSTAR2 * TT-S2-3200 * OFFSET 1.2 * 0.6DB LNB * Diseqc Motor
Mutant 200 * Jonsa 180 * Invacom 0.3 * Motorised
Mutant 200 * Jonsa 180 * Invacom 0.3 * Motorised
-
dimash77
- חבר ותיק

-
חזי ששון
- מתקין