מי יכול בבקשה לרשום לי איך מחברים

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
רמי.א
תותח על
תותח על

שליחה על ידי רמי.א »

כדי לעדכן משם את התוכנה של המקלט לווין?
תודה
סמל אישי של משתמש
Zacky

שליחה על ידי Zacky »

רמי,

אתה חייב כבל סיריאלי 9 פין נקבה נקבה מוצלב והוא נקרא גם כבל null modem,אפשר להשיג אותו בחנויות המחשבים.

אפשר לבנות כבל כזה למרות שמומלץ לקנות מוכן,אם בונים כבל כזה אז פשוט מצליבים ידנית -
פין 5 >>>>> פין 5
פין 2 >>>>> פין 3
פין 3 >>>>> פין 2

את שאר החוטים בכבל לא חייבים לחבר אבל אפשר לחבר וזה לא ישנה כלום.

מצורף תרשים שיכול לעזור לך |כן|
אין לך את ההרשאות המתאימות על מנת לצפות בקבצים המצורפים להודעה זאת.
רמי.א
תותח על
תותח על

שליחה על ידי רמי.א »

תודה על העזרה,
בקשר למקלט לווין מתוצרת אקוסטאר שיש לי, כבר זמן לא מועט אין לי דרכו עידכונים דרך הלווין
אך אם אני לא טועה באתר האינטרנט שלו יש גירסת נסין מתקדמת למקלט הזה דרך המחשב.
יש לי הרגשה שפעם החברה שהייתה די טובה כבר לא כזו,
אבל עדיין אני נהנה מהמקלט הזה מבחינת שילוב של שידור אנלוגי ודגיטלי ושהוא מתחבר למנוע מסוג H TO H
ושאפשר לשים בו 2 קאמים.
ושיש בו תכנות הקלטה של השידורים הדיגיטלים.
ונראה לי שיש בו 2 טיונרים,ושמפעילים אותו אז הוא מוציא רעש ושמחברים אליו מפסק 0/12 V בין המקלט לווין לכרטיס הלוויני אז לרוב המקלט לווין לא מגיב טוב למפסק הזה.
hammer29
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי hammer29 »

יש לי בבית ללא שימוש אקוסטר 3600 שעלה פשוט הון !!!
מכשיר נוראי שהתקלקל שנה וחודש לאחר תיקון- הפלאש כנראה נשרף, אבל אני לא בטוח- טכנאי של בי-סאט ז"ל בעצמו לא יודע מה הבעיה

דיברתי עם מס' אנשים שיש להם גם מכשיר כמו שלי וגם עם מישהו שעבד פעם בביסאט וכבר לא עובד- הוא טוען שהמכשירים מהסידרה שהגיע לארץ פשוט פגומים והפלאס שלהם נשרף עם הזמן ( מדי פעם הערוץ לא מגיב ואז נכנסים לMENU ויוצאים והכל עובד- התקלה מחמירה עם הזמן עד שהמכשיר מתקלקל לגמרי), אולי בגלל זה גם לא מייצרים יותר את הדגמים האלה

אחריו קניתי מגנום עם פוזישינר והוא נותן תמונה הרבה יותר חדה, פותח ערוצים ועובד מעולה (מדי פעם הפוזישינר שלו מזייף, אבל לא נורא), הבעיה של המשכיר היא בעיה בלהשיג תוכנה, שמגיעה לאיזורנו באיחור רב,

אבל לא נורא, יש לי גם SS2 ואני מסתדר עם זה מצויין.
לעיתים התנהגות מאופקת מבטאת חולשה, ולעיתים היא מבטאת כוח
hammer29
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי hammer29 »

אני לא יודע איזה מכשיר יש לך, אבל אם יש לך מכשיר כמו שלי , אז אקוסטאר לא הוציאו תוכנה חדשה עבורו מעלה משנה וחצי:
השתמשתי בגירסאת 1100 זמן מה, זה בדיוק כמו 1000 רק עם תוספת טראנספונדרים חדשים לרשימה והוספת שפות MENU
לעיתים התנהגות מאופקת מבטאת חולשה, ולעיתים היא מבטאת כוח
סמל אישי של משתמש
Zacky

שליחה על ידי Zacky »

אקוסטאר תמיד נחשבה למקלט מובחר ומאוד יקר...אני עד היום לא מבין למה....
שלח תגובה