שאלה למקצוענים
-
dmsat
- תותח על

- י א
- מנהל אתר

- Has thanked: 9 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
ברוך בואך לפורום.
למיטב ידעתי אין אופציה כזו ברשימת הערוצים. אני מניח שהשאלה שלך מתיחסת לרשימת הערוצים.
מצד שני, יש הרבה תוכנות EPG (רשימת תוכניות) שיודעים להציג כל מיני מידע.
כדאי לעבור על הפלאגאין הרבים בנושא שקיימים שאתרי תוכנה לדרים בוקס.
רק כדי שיהיה ברור, רשימת ערוצים בדרים מקבלים כשמדפדפים עם החיצים ולחיצה על ירוק מראה רשימת לווינים וכו'.
EPG זה תוכניה של השידורים ובד"כ מקבלים בדרים כשלוחצים אדום.
למיטב ידעתי אין אופציה כזו ברשימת הערוצים. אני מניח שהשאלה שלך מתיחסת לרשימת הערוצים.
מצד שני, יש הרבה תוכנות EPG (רשימת תוכניות) שיודעים להציג כל מיני מידע.
כדאי לעבור על הפלאגאין הרבים בנושא שקיימים שאתרי תוכנה לדרים בוקס.
רק כדי שיהיה ברור, רשימת ערוצים בדרים מקבלים כשמדפדפים עם החיצים ולחיצה על ירוק מראה רשימת לווינים וכו'.
EPG זה תוכניה של השידורים ובד"כ מקבלים בדרים כשלוחצים אדום.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
-
dmsat
- תותח על

תודה רבה על התגובה שלך,
אנסה לבדוק פלאגאינים הקשורים לנושא.
הדבר חיוני אצלי כי יש צורך בנעילת תחנות מסויימות שבחלק מלוח המשדרים שלהם משדרים תכנים לגילאי 16
ומעלה. ואני רוצה שתחנות אלו יינעלו רק בזמן שמשודרים התכנים האלה ובשאר הזמנים יישארו פתוחים.
בטופפילד האופציה הזו קיימת ואני מעוניין שגם בדרים היותר משוכלל בהרבה לראות אופצייה זו.![[מתגלגל] [מתגלגל]](./images/smilies/dur_69.gif)
אנסה לבדוק פלאגאינים הקשורים לנושא.
הדבר חיוני אצלי כי יש צורך בנעילת תחנות מסויימות שבחלק מלוח המשדרים שלהם משדרים תכנים לגילאי 16
ומעלה. ואני רוצה שתחנות אלו יינעלו רק בזמן שמשודרים התכנים האלה ובשאר הזמנים יישארו פתוחים.
בטופפילד האופציה הזו קיימת ואני מעוניין שגם בדרים היותר משוכלל בהרבה לראות אופצייה זו.
- FDL230
- תותח על

- יצירת קשר:
חשוב לציין כי הEPG בדרימבוקס מתקבל מהערוץ עצמו ויש ערוצים במיוחד בעלי תכנים "לא לילדים" שלא נתמכים ע"י הדרימבוקס או לחילופין פשוט לא מתעדכנים בגלל ה"הנהלה" של בעלי הערוץ....אין מה לעשות במקרה כזה ולא כולם מסודרים כמו "חבילות מכובדות בתשלום"....לכן צריך לחשוב על דרכים אחרות...

http://www.acmfdd.com/ אתר אוהדי מילאן בישראל
---------------------------------------------------------------
1.20-7E-1W-7W
1.20-->9E-4.8E-13E-16E-19.2E
- amir777
- תותח על

-
dmsat
- תותח על

פשוט עשיתי השוואה בין הטופפילד ובין הדרימבוקס ואלה הממצאים הקשורים ל EPG:
בתאריך 19/9/2005 בשעה 1:05 יש תוכנית בערוץ ACTION הצרפתי.
ה EPG של הטופפילד מראה שם התוכנית וליד שם התוכנית מופיע המספר 16.
לפי הגדרות הנעילה - הערוץ יהיה לא נעול עד השעה 1:05. ובאופן אוטומטי יינעל בשעה 1:05.
ה EPG של הדריםבוקס מראה אותו שם תוכנית אבל לא מופיע ליד שם התוכנית המספר 16.
וגם באופציות הנעילה אין התייחסות לגילאי צפייה כמופיע בטופפילד.
האם ישנו פלאגאין שישפר את ה EPG של הדרים???![[עזרה] [עזרה]](./images/smilies/mit09.gif)
בתאריך 19/9/2005 בשעה 1:05 יש תוכנית בערוץ ACTION הצרפתי.
ה EPG של הטופפילד מראה שם התוכנית וליד שם התוכנית מופיע המספר 16.
לפי הגדרות הנעילה - הערוץ יהיה לא נעול עד השעה 1:05. ובאופן אוטומטי יינעל בשעה 1:05.
ה EPG של הדריםבוקס מראה אותו שם תוכנית אבל לא מופיע ליד שם התוכנית המספר 16.
וגם באופציות הנעילה אין התייחסות לגילאי צפייה כמופיע בטופפילד.
האם ישנו פלאגאין שישפר את ה EPG של הדרים???
- FDL230
- תותח על

- יצירת קשר:
א. לא חושב שיש
ב. מה זה משנה? הילדים של היום פורצים הכל...הם יפתחו את ערוצי הסקס עוד לפני שאתה תדע שיש ערוץ כזה..תאמת בקטע הזה לא כל כך פשוט לפרוץ ערוצי לווין וגם ההאקרים הכי גדולים לא תמיד מצליחים...אם כבר מצליחים אז הדרימבוקס מוציא אמולטור מיוחד כמו במקרה של ההיספאסאט 30W וTVCABO...
בעניין ה16 וה12 לדעתי הדרים לא בנוי לכאלה קטנות וספק אם תמצא בעתיד משהו כזה....אם זה כל כך חשוב לך תנסה לפנות במייל ליוצרי הIMG בחו"ל שייצרפו בעתיד אופציה כזו, לא חושב שזה כל כך קשה...
ב. מה זה משנה? הילדים של היום פורצים הכל...הם יפתחו את ערוצי הסקס עוד לפני שאתה תדע שיש ערוץ כזה..תאמת בקטע הזה לא כל כך פשוט לפרוץ ערוצי לווין וגם ההאקרים הכי גדולים לא תמיד מצליחים...אם כבר מצליחים אז הדרימבוקס מוציא אמולטור מיוחד כמו במקרה של ההיספאסאט 30W וTVCABO...
בעניין ה16 וה12 לדעתי הדרים לא בנוי לכאלה קטנות וספק אם תמצא בעתיד משהו כזה....אם זה כל כך חשוב לך תנסה לפנות במייל ליוצרי הIMG בחו"ל שייצרפו בעתיד אופציה כזו, לא חושב שזה כל כך קשה...

http://www.acmfdd.com/ אתר אוהדי מילאן בישראל
---------------------------------------------------------------
1.20-7E-1W-7W
1.20-->9E-4.8E-13E-16E-19.2E
- oriel
- תותח על

- Zacky