בשעה טובה קיבלתי את הדרים בוקס :)
-
רפאל
- חבר ותיק

- FDL230
- תותח על

- יצירת קשר:
תתחדש היום בערב יש את הליגה הספרדית והאיטלקית....אבל ספק אם תספיק להסתדר עם הממיר כל כך מהר....אתה צריך להתיק IMG חדש....לקנות ראוטר...לחבר אותו לאינטרנט ואת הדרימבוקס אליו.....לאחר שאתה עושה הכל יש עוד כמה קבצים שצריך להכניס לממיר ואז אתה בשמיים 

http://www.acmfdd.com/ אתר אוהדי מילאן בישראל
---------------------------------------------------------------
1.20-7E-1W-7W
1.20-->9E-4.8E-13E-16E-19.2E
-
hammer29
- אחלה חבר

-
hammer29
- אחלה חבר

-
hammer29
- אחלה חבר

- Zacky
-
geosat
- תותח על

- יצירת קשר:
-
hammer29
- אחלה חבר

למה אתם טוענים שדרים לא ישכב? הוא לא קולט יותר ערוצים מכרטיס לוויני, בייחוד שיש לי יציאה מהמחשב לטלוויזיה והגדרתי לו OSD על כל רשימת המעודפים וכו...עובד ממש כמו מקלט
ולגבי המגנום שלי....פירסמתי מודעה, אף אחד לא קונה, חבל לנתק ולא להשתמש במקלט בן חצי שנה שעלה לי לא מעט כסף? מה דעתכם?
ולגבי המגנום שלי....פירסמתי מודעה, אף אחד לא קונה, חבל לנתק ולא להשתמש במקלט בן חצי שנה שעלה לי לא מעט כסף? מה דעתכם?
לעיתים התנהגות מאופקת מבטאת חולשה, ולעיתים היא מבטאת כוח
- amir777
- תותח על

היה לי פעם 2 מגנום אחד מהם התקלקל לבד (מעניין אהה)
השני מסרתי אותו למשפחה אומנת. (בעיה קריטית בעידכונים שלו , רגיש מאוד , סיכוי להידפק מהר
יותר מכל ממיר אחר......) אבל אחלה ממיר למי שאין לו ממיר אחר.
אגב חבל שקראו לו מגנום ולא השאירו אותו בשמו הלא ידוע מה (NHE , NEXTWAVE ולך תדעו מה).
השני מסרתי אותו למשפחה אומנת. (בעיה קריטית בעידכונים שלו , רגיש מאוד , סיכוי להידפק מהר
יותר מכל ממיר אחר......) אבל אחלה ממיר למי שאין לו ממיר אחר.
אגב חבל שקראו לו מגנום ולא השאירו אותו בשמו הלא ידוע מה (NHE , NEXTWAVE ולך תדעו מה).

DREAM 500S & 800HD PVR ; 4W ,7W, 7E, 13E, 16E , 19.2E ,25.5E , 26E
-
hammer29
- אחלה חבר

ההתלבטות שלי היא גם בגלל ריבוי מקלטי דרימבוקס הקיימים בשוק, כי אולי בעוד כמה חודשים יצא איזה דגם חדש, הבנתי שיצא כבר אך לא ראיתי אותו במכירה ואז אני שוב אצטער שקניתי ולא חיכיתי, מה דעתכם?
ב) הדרימבוקס הפשוט הוא לא הכי הכי
ג) מצד שלישי, אני הולך להזמין בימים אלה פוזישינר מHMSAT, וקצת כואב לי לקנות רק את זה ולשלם כל כך הרבה דמי משלוח, אבל אין ברירה:)
ב) הדרימבוקס הפשוט הוא לא הכי הכי
ג) מצד שלישי, אני הולך להזמין בימים אלה פוזישינר מHMSAT, וקצת כואב לי לקנות רק את זה ולשלם כל כך הרבה דמי משלוח, אבל אין ברירה:)
לעיתים התנהגות מאופקת מבטאת חולשה, ולעיתים היא מבטאת כוח
- FDL230
- תותח על

- יצירת קשר:
אם אין לך שיתוף הדרימבוקס ישמש לך רק לפתיחת ערוצים מסויימים שנפתחים ללא שיתוף....
הכרטיס הלוויני ידוע כבעייתי לשיתוף ומחכים שיוציאו PROG מיוחד שיתאים יותר לשיתוף
לגבי שאר הטענות שלך, הן נובעות מחוסר הניסון שלך בנושא השיתופים (תקן אותי אם אני טועה) ולכן אתה חושב שלדרימבוקס יש בעיות כאלה או אחרות, כאשר מנגד כל מי שכבר יש לו דרימבוקס והתנסה בשיתוף יגיד לך בדוק ההפך....
לסיום אם יש לך מספיק תקציב אולי באמת שווה לך לחכות לדגם החדש....וגם אם לא השקעה בDM500 של 230 יורו זה לא ביג דיל למכשיר הפלא הזה...
בגדול ההבדל ביניהם זה זיכרון לפלאגינים שונים ואיכות תמונה שמתאימה לטלויזיות חדשות יותר(דגם 7020 אומרים שיש לו איכות תמונה טובה יותר משל ה500)
הכרטיס הלוויני ידוע כבעייתי לשיתוף ומחכים שיוציאו PROG מיוחד שיתאים יותר לשיתוף
לגבי שאר הטענות שלך, הן נובעות מחוסר הניסון שלך בנושא השיתופים (תקן אותי אם אני טועה) ולכן אתה חושב שלדרימבוקס יש בעיות כאלה או אחרות, כאשר מנגד כל מי שכבר יש לו דרימבוקס והתנסה בשיתוף יגיד לך בדוק ההפך....
לסיום אם יש לך מספיק תקציב אולי באמת שווה לך לחכות לדגם החדש....וגם אם לא השקעה בDM500 של 230 יורו זה לא ביג דיל למכשיר הפלא הזה...
בגדול ההבדל ביניהם זה זיכרון לפלאגינים שונים ואיכות תמונה שמתאימה לטלויזיות חדשות יותר(דגם 7020 אומרים שיש לו איכות תמונה טובה יותר משל ה500)

http://www.acmfdd.com/ אתר אוהדי מילאן בישראל
---------------------------------------------------------------
1.20-7E-1W-7W
1.20-->9E-4.8E-13E-16E-19.2E