שימוש בסוויטש 12V
-
MAYDASSA
- מתקין

-
hammer29
- אחלה חבר

חבר'ה, הבנתי אתכם מצויין... קצת מוזר לשמוע שלמרות שמכבים את המכשיר המכשיר עדיין שולח ל LNB - כנראה זו עבודה בעיניים 
לדעתי זה אמור לעבוד בדיוק כמו מתג- נניח, אני רואה מקלט הכל טוב ויפה ואם כאשר מקלט דלוק, אני יכול לראות במקלט שמחובר בשרשרת רק טראנספונדרים תואמים, ואם מכבים את המקלט , אז הוא אמור לשחרר פורט ל LNB ואז המקלט השני שמחובר למקלט הראשון עובד כמקלט עצמאי לכל דבר.
אני מקווה שהסברתי את עצמי ברור ולא לכעוס על סחבת שלי בנושא, פשוט מנסה לקלוט לעומק:)
(לדעתע כך גם אמור הכל לעבוד)
לדעתי זה אמור לעבוד בדיוק כמו מתג- נניח, אני רואה מקלט הכל טוב ויפה ואם כאשר מקלט דלוק, אני יכול לראות במקלט שמחובר בשרשרת רק טראנספונדרים תואמים, ואם מכבים את המקלט , אז הוא אמור לשחרר פורט ל LNB ואז המקלט השני שמחובר למקלט הראשון עובד כמקלט עצמאי לכל דבר.
אני מקווה שהסברתי את עצמי ברור ולא לכעוס על סחבת שלי בנושא, פשוט מנסה לקלוט לעומק:)
(לדעתע כך גם אמור הכל לעבוד)
לעיתים התנהגות מאופקת מבטאת חולשה, ולעיתים היא מבטאת כוח
-
MAYDASSA
- מתקין

-
hammer29
- אחלה חבר

אני נסיתי גם תדרים שונים באותו טווח וראיתי ערוצים שונים במקלים,
הקטע הוא שכשמגנום כבוי והוא צריך לתת לממיר השני לעבוד בצורה חופשית עם כל התטאנספונדרים, עדיין לא נקלטים טראנספונדרים מעל 11800...
זו תקלה של יציאה במגנום או שכך המקלטים האלה עובדים?:)
הקטע הוא שכשמגנום כבוי והוא צריך לתת לממיר השני לעבוד בצורה חופשית עם כל התטאנספונדרים, עדיין לא נקלטים טראנספונדרים מעל 11800...
זו תקלה של יציאה במגנום או שכך המקלטים האלה עובדים?:)
לעיתים התנהגות מאופקת מבטאת חולשה, ולעיתים היא מבטאת כוח
-
MAYDASSA
- מתקין

-
hammer29
- אחלה חבר