שלום לכולם.
עד עכשיו היו לי 4 LNB מוגדרים ב דרימון בתצורה של 4SAT VIA DISEQC OPT A/B
כולם היו מחוברים לדייסק אחד ל 4
היום הוספתי את 7E עי שירשור דייסק נוסף של 1 ל 2 לאחד מה ארבעת הערוצים הקיימים (דייסק 1 ל 2 מחובר בתור לערוץ של דייסק 1 ל 4)
השאלה היא כייצד אני מגדיר את הדרימון כדי שיזהה את כל חמשת הלוינים?
הניחוש שלי הוא קונפיגורצית NON STANDARD אבל השאלה איך להמשיך משם...?
תודה
אלי
5 LNB על דרימון
- EB1000
- אחלה חבר

- EB1000
- אחלה חבר

משום מה יש לי הרגשה שמה שעשיתי לא יעבוד. מישהו אמר לי שאני צריך דייסק מסוג 1.1 כדי לשרשר דייסקים... אני שירשרתי דייסקים מסוג 1.0. נכון לעכשיו הדרימון לא מזהה אף לויין...
אז אני אשאל שוב: האם חייבים דייסק מיוחד? וכיצד להגדיר את הדרימוןל 5 LNB. האם יש כאן מדריך קיים בשביל זה?
תודה
אז אני אשאל שוב: האם חייבים דייסק מיוחד? וכיצד להגדיר את הדרימוןל 5 LNB. האם יש כאן מדריך קיים בשביל זה?
תודה
The more I see People the more like Pigs..
-
geosat
- תותח על

- יצירת קשר:
- י א
- מנהל אתר

- Has thanked: 9 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
רק לעשות סדר:
לא ניתן לשרשר דייסקים 1.0 או 2.0 ולקבל יותר לווינים.
יש אפשרות להוסיף עוד דייסק 4 ל1 מסוג 1.0 או 2.0 ואת היציאות (OUT) של שני הדייסקים לחבר לכניסות של דייסק מסוג 1.1. יש דייסקים מסוג 1.1 או 2.1 בעלי שתי כניסות ויש בעלי ארבע כניסות. עם שתי כניסות ניתן לחבר עד 8 לווינים ועם ארבע כניסות ניתו לחבר עד 16 לווינים.
ההגדרות בדרים הם קצת יותר מסובכות כדי לשלוט גם על הדייסק 1.1 וגם על ה 1.0.
יש דייסק מסוג אחר שיש לו 8 כניסות ויציאה אחת והוא מסוג 1.2 שמאפשר חיבור עד 8 לווינים לממיר אחד. המשמעות של 1.2 היא שזה עובד עם פקודות כמו של בקר מנוע כלומר GOTOXX.
לדעתי השימוש בדייסק 8 ל 1 עדיף מבחינת הקלות בהגדרות וכן מבחינת הניחות בעוצמת האות.
לא ניתן לשרשר דייסקים 1.0 או 2.0 ולקבל יותר לווינים.
יש אפשרות להוסיף עוד דייסק 4 ל1 מסוג 1.0 או 2.0 ואת היציאות (OUT) של שני הדייסקים לחבר לכניסות של דייסק מסוג 1.1. יש דייסקים מסוג 1.1 או 2.1 בעלי שתי כניסות ויש בעלי ארבע כניסות. עם שתי כניסות ניתן לחבר עד 8 לווינים ועם ארבע כניסות ניתו לחבר עד 16 לווינים.
ההגדרות בדרים הם קצת יותר מסובכות כדי לשלוט גם על הדייסק 1.1 וגם על ה 1.0.
יש דייסק מסוג אחר שיש לו 8 כניסות ויציאה אחת והוא מסוג 1.2 שמאפשר חיבור עד 8 לווינים לממיר אחד. המשמעות של 1.2 היא שזה עובד עם פקודות כמו של בקר מנוע כלומר GOTOXX.
לדעתי השימוש בדייסק 8 ל 1 עדיף מבחינת הקלות בהגדרות וכן מבחינת הניחות בעוצמת האות.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..