שלום , חברים!
היום היחלפתי ראשים בצלחת שלי לכפולים(Hotbird,Amos,Sirius) והרסתי כיוונם.
אני קולט את הלוונים הללו אבל לפעמים קליטה נעלמת. הבנתי שזה נובעה מי כיוון לא מספיק מדויק של הראשים וחייבים לכוון עם מכשיר .
אני גר באשדוד ומבקש אזרתכם.
תודה מראש!!!!
אם לא הזזת את הצלחת - אז כוון בעדינות את ה LNB החדש עד שתקבל איכות מקסימלית בממיר.
אם הזזת את הצלחת - זה סיפור אחר ...צריך כיוון חדש עם SATLOOK או, מישהו מיקצועי שיעשה לך את זה. אפשר לבד אבל עם הרבה סבלנות
אם לא הזזת את הצלחת תנסה שהlnb יהיה בשעה 5 כמו של עמוס (תסתכל על צלחת יס)
ותראה אם הבעיות בקליטה הם בקיטובים ספציפיים (רק horizontal high או רק vertical low וכו)
אני מאמין שכוון טוב יפתור את הבעיה(של הlnb או הצלחת.)
מניסיון dual head מנחית מעט את העוצמה אך אם כוון הצלחת וlnb טובים לא צריככה להיות בעיה
סוף סוף תשובה לעניין. אכן LNB מרובה יציאות אינו גורם להפסדים בגלל ריבוי היציאות.
כאשר משווים בין LNB עם יציאה בודדת לזה עם כמה יציאות אז יכול להיות שהאיכות של הבודד טובה יותר מהשני בגלל איכות המעגלים שלו ולא בגלל לשני יש 2 או 4 או 8 יציאות.
נכון ביגלל זה . בLNB של 8 יציאות רוב התחנות בלוויין ניל היו עים פריזים . וכאשר שמתי LNB
עים יציאות לא היו פריזים . בצלחת של מטר . יש הבדל מה שכתוב על הנייר ומה שבפעל קורה על הגג .
תקשיבו בסך הכל הבן אדם ביקש עזרה בכיוון ה lnb ואתם הראתם את הצד הכי מגעיל
שיכול להיות
אני לא מבין מה הקשר לבנק ולצלחת עם כל הכבוד ..יש עוד אנשים עם כסף שלא עלה להם השתן לראש.
תנסו לעזור שזה הכי יפה שיכול להיות מאשר לתת לבן אדם הרגשה מחורבנת שהוא שאל שאלה בכלל....מה קורא לכם . ח....ג ש....מ.......ח