רולי נגד קרמר
-
הטכנאי קרמר
- תותח על

יש לי 2 אלבומים של כתבות של 13 שנות פעילות . חלק מהכתבות פירסמתי בפורום ליפני כשבועיים . חפש תימצא . אני עסקתי בעבודה חוקית . כמו HOT רק לא היה לי רשיון, חשבתי שאקבל . ויש הרבה עסקים שפועלים ללא רשיון בתחומים אחרים . חניות קיוקסקים
אתה מנסה להוריד אותי שעולה ולא הולך לך . מה לעשות , יש לי עור של פיל לא נעלב
וחבל שעניין הכבלים לא נימשך עוד 10 שנים . אז בימקום 3 בתים שיש לי היום הייה לי 5 בתים
כי עים כבוד וידע בDB לא ניתן ללכת למכולת . אלה עים כסף , ולא משנה מאיפו הוא בא
ואתה יכול לישאול את משה גם שהכול נכון מה שכתבתי
אתה מנסה להוריד אותי שעולה ולא הולך לך . מה לעשות , יש לי עור של פיל לא נעלב
וחבל שעניין הכבלים לא נימשך עוד 10 שנים . אז בימקום 3 בתים שיש לי היום הייה לי 5 בתים
כי עים כבוד וידע בDB לא ניתן ללכת למכולת . אלה עים כסף , ולא משנה מאיפו הוא בא
ואתה יכול לישאול את משה גם שהכול נכון מה שכתבתי
רק הטכנאי קרמר
- rolibark
- אחלה חבר

לקרמר - אני קורא ולא מאמין למראה עיני:
"אני עסקתי בעבודה חוקית"....
"...כי עים כבוד וידע ... לא ניתן ללכת למכולת . אלה עים כסף , ולא משנה מאיפו הוא בא ..."
"רק לא היה לך רשיון".... ולהפיץ קלטות סרטים ללקוחותיך בכבלים הפירטיים בחיפה - זה לא עבירה ?קרמר - אתה עשיר ויש לך 5 בתים - וזה לא מזיז לי את ה*ין...אבל אתה גם מרמה את הלקוחות שלך.
זה לא אני טוען - אלא אתה בכבודך ובעצמך מודה בציבור !!!.
אז הנה - כאן בתפוז קרמר יעקב מודה קבל עם ועדה איך הוא מרמה את הלקוחות שלו בלווינים:
"אני עסקתי בעבודה חוקית"....
"...כי עים כבוד וידע ... לא ניתן ללכת למכולת . אלה עים כסף , ולא משנה מאיפו הוא בא ..."
"רק לא היה לך רשיון".... ולהפיץ קלטות סרטים ללקוחותיך בכבלים הפירטיים בחיפה - זה לא עבירה ?קרמר - אתה עשיר ויש לך 5 בתים - וזה לא מזיז לי את ה*ין...אבל אתה גם מרמה את הלקוחות שלך.
זה לא אני טוען - אלא אתה בכבודך ובעצמך מודה בציבור !!!.
אז הנה - כאן בתפוז קרמר יעקב מודה קבל עם ועדה איך הוא מרמה את הלקוחות שלו בלווינים:
אין לך את ההרשאות המתאימות על מנת לצפות בקבצים המצורפים להודעה זאת.
- rolibark
- אחלה חבר

שימו לב מה קרמר מודה:
"....יש ממירים זולים שמייצרים על התמונה נויס (רעש) ואני דוחף אותם לאנשים שלא שמים לב וטוען שזה מהשידור...."
למה זה חשוב לפרסם את זה כאן ? שכולם כאן יידעו עם מי יש להם עסק....ולשרשור המלא בתפוז:
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ ... id=1805530
כדאי להקדיש 5 דקות ולקרוא
"....יש ממירים זולים שמייצרים על התמונה נויס (רעש) ואני דוחף אותם לאנשים שלא שמים לב וטוען שזה מהשידור...."
למה זה חשוב לפרסם את זה כאן ? שכולם כאן יידעו עם מי יש להם עסק....ולשרשור המלא בתפוז:
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ ... id=1805530
כדאי להקדיש 5 דקות ולקרוא
- rolibark
- אחלה חבר

-
הטכנאי קרמר
- תותח על

כבלים פרטיים זו מילה של העיתונות . אין בלכסיקון המישפטי מילה כזו כבלים לא חוקיים
יש כבלים עים רשיון . ויש כבלים בלי רשיון משר התיקשורת . ולי היו כבלים בלי רשיון
לא יעזור לך שתראה את השגיעות שלי . כול אחד גונב . גם פקידי מס הכנסה שמחפשים צדק אצל הנישום .תמורת שוחד יסגרו תיקים גדולים . אתה מראה שאני מוכר ממיר עים נויס .
המיפעל בונה עלי שרק קרמר מוכר את הממיר הזה . כול מתקין מוכר אותו רק לא כותב בפורום . אני כתבתי . המיפעל הייה פושט את הרגל אים רק קרמר הייה קונה . נכון יש הבדלים בין ממירים .והמדובר על ממירים אנלוגיים .
אחי תיתנצל על זה שהיתחלתנ איתי על עניין הDB ואתה פגעתה בי ראשון , שאני לא מבין . ועוד קישקושים שכתבתה עלי .
לי טוב עים שגיעות הכתיב . עים זה שעבדתי בכבלים , ועים כול מה שעשיתי. אתה סתם יורד מהפסים במה שאתה כותה
יש כבלים עים רשיון . ויש כבלים בלי רשיון משר התיקשורת . ולי היו כבלים בלי רשיון
לא יעזור לך שתראה את השגיעות שלי . כול אחד גונב . גם פקידי מס הכנסה שמחפשים צדק אצל הנישום .תמורת שוחד יסגרו תיקים גדולים . אתה מראה שאני מוכר ממיר עים נויס .
המיפעל בונה עלי שרק קרמר מוכר את הממיר הזה . כול מתקין מוכר אותו רק לא כותב בפורום . אני כתבתי . המיפעל הייה פושט את הרגל אים רק קרמר הייה קונה . נכון יש הבדלים בין ממירים .והמדובר על ממירים אנלוגיים .
אחי תיתנצל על זה שהיתחלתנ איתי על עניין הDB ואתה פגעתה בי ראשון , שאני לא מבין . ועוד קישקושים שכתבתה עלי .
לי טוב עים שגיעות הכתיב . עים זה שעבדתי בכבלים , ועים כול מה שעשיתי. אתה סתם יורד מהפסים במה שאתה כותה
רק הטכנאי קרמר
- rolibark
- אחלה חבר

- י א
- מנהל אתר

- Has thanked: 9 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
אשמח לקבל הסבר למה לא למחוק אותו. האם הפורום הזה הנושא שלו זה הריבים עם קרמר? האם אתם נהנים להוציא אחד על השני את כל הרוגז והלכלוך?
רולי, יש לך יכולות ידועות בביטוי הכעסים (מוצדקים או לא) זכור לי היטב איך כתבת עלי בפורום אחר.
אני נותן לכם להמשיך ולשחרר קצת עוד מהכעסים שלכם ואז הכל ילך לפח!!!
אם אתם כל כך אוהבים את השרשור הזה אז תשמרו לכם עותק פרטי או תלכו לפורום אחר לכתוב אותו.
רולי, יש לך יכולות ידועות בביטוי הכעסים (מוצדקים או לא) זכור לי היטב איך כתבת עלי בפורום אחר.
אני נותן לכם להמשיך ולשחרר קצת עוד מהכעסים שלכם ואז הכל ילך לפח!!!
אם אתם כל כך אוהבים את השרשור הזה אז תשמרו לכם עותק פרטי או תלכו לפורום אחר לכתוב אותו.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
- rolibark
- אחלה חבר

1. קרמר - מה קשור שגיאות הכתיב שלך לעיניין המרכזי שמועלה כאן ?
2. להתנצל ? אני ? על מה ? אני לא הייתי "מלך" הפירטיים בחיפה ! אני לא "דוחף" ללקוחות ממירים זולים עם בעייית רעש בטענה שזה שידור !
3. "כול אחד גונב" ... ואז מה ? זה הצדקה ?
4. אתה (שוב) כותב שאני מקשקש - את זה תשאיר לחבריי הפורום להחליט מי מקשקש...
2. להתנצל ? אני ? על מה ? אני לא הייתי "מלך" הפירטיים בחיפה ! אני לא "דוחף" ללקוחות ממירים זולים עם בעייית רעש בטענה שזה שידור !
3. "כול אחד גונב" ... ואז מה ? זה הצדקה ?
4. אתה (שוב) כותב שאני מקשקש - את זה תשאיר לחבריי הפורום להחליט מי מקשקש...
- rolibark
- אחלה חבר

"י א" ההסבר שלי שלא תמחוק שירשור זה הוא:
1. התקפות אישיות שלי על קרמר מעולם לא היו - מלבד ציון עובדות ברורות כשמש.
2. התקפות אישיות של קרמר עלי היו גם היו (מחרטט, מקשקש, שטויות, וכ"ו) - מההתחלה עוד בתחילת פורום זה מלפני שנתיים.
3. כשם שיש לקרמר האפשרות לפרסם עצמו כאן (רק ראה את החתימה שלו - ועוד) - יש לאפשר לפרסם עליו מידע נוסף.
1. התקפות אישיות שלי על קרמר מעולם לא היו - מלבד ציון עובדות ברורות כשמש.
2. התקפות אישיות של קרמר עלי היו גם היו (מחרטט, מקשקש, שטויות, וכ"ו) - מההתחלה עוד בתחילת פורום זה מלפני שנתיים.
3. כשם שיש לקרמר האפשרות לפרסם עצמו כאן (רק ראה את החתימה שלו - ועוד) - יש לאפשר לפרסם עליו מידע נוסף.
-
הטכנאי קרמר
- תותח על

לסיום מר רולי . אתה נהנה ללכלך עלי גנב . לא חוקי . רב בהרבה פורומים . עושה לך טוב . תהנה כול החברה לצידך . רק לא המנהל . גם איתו הייה לך קטע . כאיילה רגשי נחיתות יש לך
אתה מראה את המגרעות שלי לחברה . מה יצא לך מיזה . אתה חושב שיתנו לך צל"ש החברה שגיליתה את אמריקה רק צוחקים , על מה אתה עושה חיפושים בפורומים אחרים .
אבל אים זה ריגש אותך , וגרם לך לאורגזמה .
מיצידי שהשירשור ישאר לנצח . יש מספיק מקום בשרת
אתה מראה את המגרעות שלי לחברה . מה יצא לך מיזה . אתה חושב שיתנו לך צל"ש החברה שגיליתה את אמריקה רק צוחקים , על מה אתה עושה חיפושים בפורומים אחרים .
אבל אים זה ריגש אותך , וגרם לך לאורגזמה .
מיצידי שהשירשור ישאר לנצח . יש מספיק מקום בשרת
רק הטכנאי קרמר
-
הטכנאי קרמר
- תותח על

-
bogyman
- אחלה חבר

-
הטכנאי קרמר
- תותח על

-