כמה שאלות כלליות לגבי צפייה בערוצים

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
shico20
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי shico20 »

התקנתי סוף סוף לוויין עם עמו+הוט בירד ויש לי ממיר מגנום FTA250 REVOLUTION
אני מנסה להבין דברים דרך הפורום אבל יש כמה דברים שעליהם אני לא מוצא תשובות אשמח על כל עזרה או הפנייה למקום שבו יש הסברים....

1. איך זה שישנם ערוצים, המוצפנים כנראה (אלה המסומנים בירוק עם סימן $), שאני מצליח לראות ללא בעייה (כמו SPICE PLANTIUM למשל) ואילו יש כאלה שלא? במה זה תלוי והאם זה משתנה?

2. לגבי הערוצים הלא פתוחים - יש כאן הרבה מידע על פתיחה וקודים, אלא שבשבילי זה "סינית" ואני לא מצליח להבין איך מתחילים בעניין זה ובעניין השיתוף למשל.
אני מניח שצריך לחבר את הממיר למחשב. אם אכן כן, איזה סוג כבל עליי לרכוש לשם כך? ומה עושים אח"כ, והאם כדי לבצע פעולות אלה ניתן להעביר את הממיר למחשב ולנתקו מהטלוויזיה ואחרי העידכונים להחזיר?

3. האם יש מקום שבו אוכל לקרוא יותר על אפשרויות צפייה נוספות בבמיר? רצוי בעברית...

תודה רבה, שי
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר
Has thanked: 9 פעמים
Been thanked: 45 פעמים

שליחה על ידי י א »

יש תוכנות שמיועדות לממיר הזה שמאפשרות צפייה בערוצים מוצפנים. כמובן שרק לשיטות שניתנות לפריצה.

התוכנות מועלות מידי פעם (כשיש עדכון) למדור קבצי המגנום למטה בפורום.

לעדכון צריך כבל RS232 מוצלב נקבה - נקבה.

בעברית חוץ מערוץ 2 ו 10 בעמוס יש רק ערוץ אחד BBC PRIME בהוטבירד שמשדר עם כתוביות עברית חלק מהתוכניות.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
שלח תגובה