מזל שלא השקעתי בממיר לשיתוף
- פרופלור
- תותח על

אני לא חבר בשיתוף אבל כל הזמן חשבתי על זה הבעיה שאני לא קונה סחורה גרמנית ולא של חברות גרמניות ובגלל זה עוד לא קניתי ממיר לשיתוף. אבל כל הזמן חשבתי שהשותןף זה דבר עדין ובלי לפגוע לא אמין וכל יום עלול להפסק ותראו - צדקתי. בארץ הזאת איפה שכל אחד לאחר הזיון (סליחה) רץ לספר לחבריה, אי אפשר בה לסמוך על אף אחד ואנשים ינצלו את התמימות למטרות מסחריות ולא משנה להם האם הם פוגעים באחרים. אין לאנשים כבוד ועל מילה כאן אי אפשר לסמוך וחבל. שבוע טוב לכולם וחורף גשום!
-
חזי ששון
- מתקין

-
Hlias sat
- מתקין

- יצירת קשר:
-
geosat
- תותח על

- יצירת קשר:
לדרימבוקס יש הרבה יתרונות שאינן קשורות לשיתוף, אנסה למנות אותן: 1) אפשרות הקלטה לדיסק - גם לזה שבתןך המחשב,2) הוא מהיר מאוד בהחלפת ערוצים, 3) דייסק 1.0, דייסק 1.1 דייסק 1.2 ,4)הוא פותח חלק מערוצים המקודדים ,שבמקלט אחר נדרש כרטיס כגון פאן ועדכון מדי פעם של הכרטיס.כך שאם לקנות מקלט היום הייתי עובר את כל השלבים שעברתי עם כל מיני מקלטים מאנלוגי ועד דיגטלי שנמצאים אצלי ללא שימוש , הייתי חוסך הרבה כסף, כך שאפילו הייתרונות שציינתי מספיקים בכדי לרכוש מקלט דרימבוקס, לדעתי הוא הטוב ביותר בשוק.
לגבי הפסקת יצורו ,קשה להאמין, כי תמיד ימצא מקום בעולם שיסכים ליצר, אם לא הסינים אז הצפון ויטנאמים- אלה אין להם בית משפט, הבעיה שהמחיר יעלה ויצטרכו במקרה הגרוע להביא אותו בצורה אחרת
לגבי הפסקת יצורו ,קשה להאמין, כי תמיד ימצא מקום בעולם שיסכים ליצר, אם לא הסינים אז הצפון ויטנאמים- אלה אין להם בית משפט, הבעיה שהמחיר יעלה ויצטרכו במקרה הגרוע להביא אותו בצורה אחרת
- oriel
- תותח על

-
periya
- חבר פורום

-
dmsat
- תותח על

- FDL230
- תותח על

- יצירת קשר:
פרופלור אחי אין לי מושג על סמך מה רשמת את זה אבל ביננו השיתוף למי שאוהב ספורט או כל דבר שקשור ללויינים זה האופציה הטובה ביותר....עכשיו אנשים הולכים לשלם על חבילות למונדיאל ועל מישחקים מליגות שונות וכל פעם חברות הכלבים מעלים מחירים מבלי ליידע את הלקוח!!!! זה בסדר לדעתך? להחשיך מסכים של כדורגל בזמן מישחק בHOT ובYES זה בסדר?? לשדר מישחק מספרד ואז לעבור לליגה איטלקית אחרי שהמישחק שוחק 30 דקות....ועוד אין ספור דברים...
אני לא ייפתח כאן נושא ופרובוקציות אבל אתה כבר הספקת להכיר את המילה שלי כאן ואני אומר לך עם יד על הלב שהשיתוף אמין יותר מהרבה דברים שאני מכיר..
וחוץ מזה אז קנית ממיר ב200 יורו..תמיד תוכל למכור אותו באחד הפורומים בארץ... הרי בסה"כ אתה לא ממשכן פה את הבית זה עסק לאנשים שאוהבים לווינים וטלויזיה אין כאן ניסיונות של הימורים
אני לא ייפתח כאן נושא ופרובוקציות אבל אתה כבר הספקת להכיר את המילה שלי כאן ואני אומר לך עם יד על הלב שהשיתוף אמין יותר מהרבה דברים שאני מכיר..
וחוץ מזה אז קנית ממיר ב200 יורו..תמיד תוכל למכור אותו באחד הפורומים בארץ... הרי בסה"כ אתה לא ממשכן פה את הבית זה עסק לאנשים שאוהבים לווינים וטלויזיה אין כאן ניסיונות של הימורים

http://www.acmfdd.com/ אתר אוהדי מילאן בישראל
---------------------------------------------------------------
1.20-7E-1W-7W
1.20-->9E-4.8E-13E-16E-19.2E
- FDL230
- תותח על

- יצירת קשר:
באמת לא חסר מקורות...אבל אני מדבר בעיקר על הכח של הממיר והתרומה שמקבלים ממנו

http://www.acmfdd.com/ אתר אוהדי מילאן בישראל
---------------------------------------------------------------
1.20-7E-1W-7W
1.20-->9E-4.8E-13E-16E-19.2E