ליד ה500 ה 7020 נראה כמו HDTV.=ישראל צודק.אני הרבה זמן טוען שיש הבדל עצום בין המכשירים.ניסיתי את כל האופציות עם כל סוגי החיבורים ואין שיפור.
אם רק היו מצליחים להגיע למושלמות עם הדרימבוקס.כלומר-יופי חיצוני כמו של היומקס ואיכות תמונה כמו של הנוקיה היה הכל מושלם.
ברגע שמחברים דרים 500 לשתי טלוויזיות דרך שתי יציאות בו זמנית איכות תמונה יורדת בצורה משמעותית, לכן אני מחבר דרים 500 לשתי טלווזיות דרך מכשיר וידאו (על ידי שימוש יציאת SCART של דרימון)
לעיתים התנהגות מאופקת מבטאת חולשה, ולעיתים היא מבטאת כוח
האמר ידידי, האיכות אולי יורדת אבל לא באופן שהתמונה תראה ברזולוציה נמוכה.
תאמין לי שאני כמעט נפלתי מהכסא (צורת התבטאות) כשראיתי את רמת הפירוט והחדות של התמונה ב 7020 ליד ה 500. מאותו רגע אני פשוט לא יכול להסתכל יותר על ה500, זה נראה כמו מטושטש.
הרי זה ברור שאף אחד לא ייצר מכשיר איכותי ביותר במחיר 200 יורו לצרכן כאשר יש לו במלאי גם מכשיר בעלות כפולה ויותר. הרי אף אחד לא יקנה את היקר בכלל האם הוא ישתכנע שזול בדיוק אותו הדבר כמעט....
לעיתים התנהגות מאופקת מבטאת חולשה, ולעיתים היא מבטאת כוח
האמת שבשביל ממיר שהיה נמכר בזמנו ב 160 אירו ושיהיה כמקלט שני בחדר השינה למשל זה לא פתרון רע. אבל עכשיו שהמחיר עלה ללא פרופורציה ל 210 אירו לדעתי זה טעות לרכוש אותו לפחות לא לפני שרואים את התמונה בעצמך ושופטים לבד בעיניים אם זה טוב או לא.
חברה לא צריך להגזים !
זה לא שרואים תמונה כל כך גרועה פשוט
יש יותר טובות.
בנסיבות הקיימות הוא נותן תמורה טובה לכסף.
אני מעריך שכאשר יצא הממיר שתומך ב-hdtv
הרבה אנשים יחליפו את הדרימון למכשיר החדש
ויהיו בשוק הרבה דרימונים משומשים במחיר זול
במחיר שאנשים יוכלו להרשות לעצמם.
אני צופה בדרימון עם פלזמה ואני רואה תמונה סבירה בהחלט,
הדרימון מחובר למערכת קולנוע ביתי ויש ערוצים ששומעים ממש
טוב,ערוץ 1 נשמע ונראה הרבה פחות טוב אז ככה שמצנו יחסית
טוב.