מצאתי גרסה זולה ל- RELOOK שמו MUTANT 200 והוא עולה כ- 200 יורו הרבה יותר אנושי מ- 325 יורו. עיינתי במפרט ונראה לי שהוא מתחבר לאינטרנט לצורך עדכון בלי בעיות. אני מצרף כאן לינק למפרט אשמח לקבל תגובות ממומחים http://users.skynet.be/sb013873/downloa ... 00S_AS.pdf
זה נכון שסבלנות משתלמת. אני פשוט מחפש מכשיר שנכנס לשיתוף אבל לא דרימבוקס. ב- RELOOK 400 יש דיסק קשיח שאני לא צריך אותו בכלל אני לא מכור לטלוויזיה עד כדי כך שצריך להקליט את מה שפספסתי. ה- MUTANT הזה נראה לי כמשהו שמקביל ל- DREAM 500 גם המחיר 220 יורו נראה לי קרוב למה שאני מוכן להשקיע.
מאיפה אתה לומד את זה? אני דווקא לא בעד לקנות מכשירים כאלה כמו VISIONET 800 FS למשל שדנו רבות כאן אודותיו. אבל מאיפה אתה לוקח מידע (יתכן ופספסתי) שזה הוא המכשיר עם "שיתוף מובנה" ולא ניתן לשנות בו הגדרות אינטרנט?
המכשיר הזה נמכר כמתחרה לדרים בוקס 500 והוא לא נמכר עם שיתוף מובנה אלא כמכשיר מולטימידיה משוכלל,אז אין מה להשוות אותו למכשירים אחרים נחותים שנמכרים עם שיתוף מובנה ושלא יכולים לעשות כלום אם השיתוף נסגר מהמקור !
הרילוק 200 הוא מכשיר בנוי על לינוקס בדיוק כמו הדרים והוא מתחיל לתפוס היום באירופה ונחשב למתחרה קשה לדרים,ויש לו כבר קבוצות מפתחים משלו.