ל --> י א ולמי שמבין בהגדרות של דייסק 8 ?
- banging
- אחלה חבר

יש לי צלחת ממונעת + 4 צלחות רגילות (קבועות)
שלשום קיבלתי את הדייסק מ --> י א (המון תודות חחחח) אחרי כמה נסיונות הצלחתי להגדיר את הדריים
וזיהה את כל הלויינים אבל :-( לצערי המקלט נתקע תוך יציאה מההגדרות ואותחל מחדש וכל מה שעשיתי
חזר למקור ואת האמת שכחתי (לפני שהספקתי לרשום הכל חחח) את כל ההגדרות שעשיתי מקודם
ואני מאז מנסה לעלות על זה ולא מצליח ---- כרגע אני מצליח לקלוט את הממונעת שהיא על יציאה 1 בדייסק + 2+3+4 ואת הלוויין הרביעי שמחובר על יציאה 5 לא מצליח לקלוט
תמונת מצב
שלשום קיבלתי את הדייסק מ --> י א (המון תודות חחחח) אחרי כמה נסיונות הצלחתי להגדיר את הדריים
וזיהה את כל הלויינים אבל :-( לצערי המקלט נתקע תוך יציאה מההגדרות ואותחל מחדש וכל מה שעשיתי
חזר למקור ואת האמת שכחתי (לפני שהספקתי לרשום הכל חחח) את כל ההגדרות שעשיתי מקודם
ואני מאז מנסה לעלות על זה ולא מצליח ---- כרגע אני מצליח לקלוט את הממונעת שהיא על יציאה 1 בדייסק + 2+3+4 ואת הלוויין הרביעי שמחובר על יציאה 5 לא מצליח לקלוט
תמונת מצב
אין לך את ההרשאות המתאימות על מנת לצפות בקבצים המצורפים להודעה זאת.
- banging
- אחלה חבר

-
geosat
- תותח על

- יצירת קשר:
- banging
- אחלה חבר

אני חושב שהבנתי סוף סוף את העניין תקן אותי אם אני טועה ואני בסוף היום הולך לנסות אחרי העבודה
תראה מה אני חושב
קודם כל צריכים לחבר את הממונעת בדייסק (עדיף--- אתה יכול גם בכל היציאות חוץ היציאה1 ) מיציאה 5 ומעלה ואת הרגילות מ1 עד 8 חוץ מהיציאת המוגדרת לממונעת
אחרי זה עושים את כל ההגדרות ש (י א) הסביר במדריך
אחרי זה הולכים להגדרות דייסק בדריים ומחליפים את ה LNB0 ל LNB5 שזאת היציאה המוגדרת לממונעת
בדייסק אחרי זה לוחצים כחול ובמקום דייסק 1.2 מחליפים ל דייסק 1.1
שומרים וחוזרים למצב כניסה של MOTOR וברגע שנכנסים יוצאת הודעת אישור ואחרי זה יוצאת טבלה עם שתי אפשריות
1: LNB0 שזה כל הלויינים המוגדרים בדייסק 1.2
2: LNB5 שזה הולך לממונעת המוגדרת כדייסק 1.1
לוחצים על LNB5 ושם יש את כל הלווינים חוץ מאלו שמוגדרים כקבועות בדייסק 1.2
בקיצור דייסק 1.2 מעביר מיציאה לאחרת בדייסק 8 ודייסק 1.1 מעביר מלויין לאחר ומזיז את הצלחת
זהו
י א אולי אם זה מסתדר ואני כמעט בטוח שזה יסתדר אולי תעשה מדריך
אני בסוף היום אסדר את זה ואעדכן אותך
תודה
תראה מה אני חושב
קודם כל צריכים לחבר את הממונעת בדייסק (עדיף--- אתה יכול גם בכל היציאות חוץ היציאה1 ) מיציאה 5 ומעלה ואת הרגילות מ1 עד 8 חוץ מהיציאת המוגדרת לממונעת
אחרי זה עושים את כל ההגדרות ש (י א) הסביר במדריך
אחרי זה הולכים להגדרות דייסק בדריים ומחליפים את ה LNB0 ל LNB5 שזאת היציאה המוגדרת לממונעת
בדייסק אחרי זה לוחצים כחול ובמקום דייסק 1.2 מחליפים ל דייסק 1.1
שומרים וחוזרים למצב כניסה של MOTOR וברגע שנכנסים יוצאת הודעת אישור ואחרי זה יוצאת טבלה עם שתי אפשריות
1: LNB0 שזה כל הלויינים המוגדרים בדייסק 1.2
2: LNB5 שזה הולך לממונעת המוגדרת כדייסק 1.1
לוחצים על LNB5 ושם יש את כל הלווינים חוץ מאלו שמוגדרים כקבועות בדייסק 1.2
בקיצור דייסק 1.2 מעביר מיציאה לאחרת בדייסק 8 ודייסק 1.1 מעביר מלויין לאחר ומזיז את הצלחת
זהו
י א אולי אם זה מסתדר ואני כמעט בטוח שזה יסתדר אולי תעשה מדריך
אני בסוף היום אסדר את זה ואעדכן אותך
תודה
-
geosat
- תותח על

- יצירת קשר:
-
geosat
- תותח על

- יצירת קשר:
אצלי זה עובד תקין במשולב עם דייסק 1.2 וגם עם הדייסק 1.0 , להלן ההסבר:
מדרים בוקס יוצא כבל RG6 מחובר לVBOXII מ VBOXII מגיע לדייסק 1.1 מדייסק 1.1 מתפצל ל2 דייסק 1.0 , אחד היצאות שניבחרה ליציאת המנוע מוגדרת בדרימבוקס כדייסק 1.0 +דייסק 1.1 +דייסק 1.2 יתר היצאות מוגדרות כ דייסק 1.0+דייסק 1.1 ,כמובן שמגדירים INPUT 1 ו INPUT 2 בהתאמה וכן LNB0 עד LNB 7 כפי שההגדרות בדרים דורשות, בזמנו קניתי דייסק 1.1 שהיה מקולקל וקיבלתי אחר תקין תמורתו ומאז הכל עובד תקין כלואמר עד MAX 8 צלחות שאחת מהן עם מנוע.
מדרים בוקס יוצא כבל RG6 מחובר לVBOXII מ VBOXII מגיע לדייסק 1.1 מדייסק 1.1 מתפצל ל2 דייסק 1.0 , אחד היצאות שניבחרה ליציאת המנוע מוגדרת בדרימבוקס כדייסק 1.0 +דייסק 1.1 +דייסק 1.2 יתר היצאות מוגדרות כ דייסק 1.0+דייסק 1.1 ,כמובן שמגדירים INPUT 1 ו INPUT 2 בהתאמה וכן LNB0 עד LNB 7 כפי שההגדרות בדרים דורשות, בזמנו קניתי דייסק 1.1 שהיה מקולקל וקיבלתי אחר תקין תמורתו ומאז הכל עובד תקין כלואמר עד MAX 8 צלחות שאחת מהן עם מנוע.