אני לא מאלה שמתים להגיב אבל ראיתי לנכון להגיב:
1. אני אישית מאוד מעריך את עלי שביט על כל פועלו לקידום שידורים סיפרתיים קרקעים בישראל למרות שאני לא מכיר אותו כלכך... ובכל זאת עלי לומר תחילה לעלי שביט שלא יפה להגיד למישהו שהוא מדבר סתם.....זכותו המלאה להגיד זאת אבלאני מדגיש המלאה לרשום מה שהוא רוצה גם אם הדבר אינו נכון מוסרית/טכנית/פסיכולוגית/אלוהים יודע מה עוד. אנא גלה רגישות כלפי אנשים אחרים.(לא לכולם יש ידע כמוך)
2. אומרים שההיסטוריה חוזרת על עצמה....ואכן בארץ לצערינו הדבר אכן קורה, אגיד לכם למה:
מצד אחד אנו כחברה מגלים שיש לנו יכולות טכנולוגיות העולות על מספר לא קטן של ארצות כולל אילו הגדולות מאיתנו בנפש. ובכל זאת, עקב אחלטות נציגינו בכנסת הנבחרה ובגלל שיטת הממשל הלא יציבה אנו מגלים כי אנחנו נמצאים במצב מאוד מאוד לא נעים....למעשה במצב של פיגור טכנולוגי (במובן של השימוש) לעומת ארצות הרבה פחות מפותחות מאיתנו....מה? את מי זה לא מתסכל שבמדינות המפרץ ובמצרים כבר מדברים על להקליט ואף לשדר בחדות גבוהה בשנה הבאה? אההה? מי לא מתעצבן שבבריטניה יש שידורים קרקעיים סיפרתיים למרות שאחוז הקולטים באנטנה נמוך בהרבה מהמקובל בישראל? ועלות פריסת המשדרים גבוהה יותר מאשר בארץ (כמובן שמחשבים פר תושבים).....?
אז מה אנחנו עושים בנידון....חשבנו ואנחנו עדיין חושבים שניתן לפתור את הבעיה ע"י פנייה ישירות לגורמים המקצועיים והפניית דרישה שהיא ללא ספק המוצדקת ביותר לעשות כך או אחרת עם כספי הציבור....
ומה אנו מגלים בסופו של דבר? אהה? כלום....נכון מאוד....עושים מאיתנו צחוק? וכי למה?
ובכן כמו שאני ואתם כפופים למישהו....שר הביטחון לרה"מ...רה"מ לנשיא ארה"ב (זה המצב האמיתי) ככה זה גם בחיים....כל עוד רה"מ לא עושה דיון עם שר התקשורת (כי אין עדיין יו"ר רשות התקשורת) ועם מנכל השידור הציבורי ומפציר בהם במיידי לעשות משהו בנידון....כגון שידורים בחדות גבוהה.... צמצום הרגולציה הגבוהה בארץ וכו'.... לא יעשה דבר!!!
3. בקיצור אתם בוודאי שואלים אותי....נו אז חומולוג.... מה עושים?
אני אגיד לכם זה מאוד פשוט.....שוטפים לאנשים את המח....אם נשגע את העם ואת החכ"ים הבורים האלה נשיג את מטרתינו.....איך אומרים "אם 100 פקסים לא יעזרו אז 101 פקסים בטוח יעשו משהו".....לכן עלינו ליצור אתר תוקפני יותר מאשר האתר הנפלא של עלי שביט.... ולהפוך אותו לעצומה ולשגע את החכ"ים אבל את כולם....מצידי שלא יהיה אזרח אחד שלא אדע מה זה HDTV או DMB או DVB-H עד שנפשינו לא תשקוט גם הארץ (במובן המילולי כן) לא תשקוט!
4. אסור לוותר! ללא מאמץ משותף של כל הפורום...כל אחד באזורו! מפה לאוזן מפקס לפקס ממיל למייל לא נוכל להזיז שום דבר בארץ הזאתי...
5. שיטות ראיליות:
א) גיבוש רשימת מיילים של החכ"ים השונים + מס' פקסים וטל' לבדיקת קבלת פקס
ב) גיבוש מסמך אחיד שמקובל על רוב הפורום ושליחתו לחכ"ים
ג) מימון (מתרומה זעירה של כל חבר באתר) מודעות בעיתונות המרכזית (ידיעות + מעריב) ולפרסם מסמך מובן ועדכני לגבי מצב התקשורת האפסורדי בארץ!
ד) החתמת עצומה באתר של עלי ושליחתו שוב...כן כן שוב לחכ"ים...אנחנו נשגע את האם אמא שלהם....עד שהם יקשיבו לנו ויבצעו את הרפורומות הדרושות! (המרכזית שבהם - סגירת רשות השידור והקמת גוף תקשורת ציבורי חדש "החברה הישראלית לשידור".
מצפה לתגובותיכם (עלי אל תיקח שום דבר אישי)
תודה,
ערן

120 שנה אתה לומד...
120 שנה אתה יודע...
אבל בסוף אתה מת טיפש!