האם הפעלת המנוע האקטואטור מפריעה לשכנים?
-
Rittberg
- תותח על

החלטתי לחלוק את נסיוני האחרון בנוגע להתקנה אצלי איתכם, ואם הדבר נדון בעבר עמכם הסליחה.
לאחרונה הוספתי מנוע לצלחת אשר רכשתי,
המנוע הינו 36 אינטש מסוג HEAVY DUTY ,
נאמר לי שכדי להאריך את חייו של המנגנון כדי להכניס לתוכו כ - 0.5 ק"ג גריז. אז איך עושים זאת ?
1. בתחתית האקטואטור מצאתי קדח מוכן בקוטר של 5 מ"מ.
2. ע"י מברזים M6 הפכתי את הקדח לתבריג ולתוכו הברגתי את פיטמת הגרוז.
המשך .......
לאחרונה הוספתי מנוע לצלחת אשר רכשתי,
המנוע הינו 36 אינטש מסוג HEAVY DUTY ,
נאמר לי שכדי להאריך את חייו של המנגנון כדי להכניס לתוכו כ - 0.5 ק"ג גריז. אז איך עושים זאת ?
1. בתחתית האקטואטור מצאתי קדח מוכן בקוטר של 5 מ"מ.
2. ע"י מברזים M6 הפכתי את הקדח לתבריג ולתוכו הברגתי את פיטמת הגרוז.
המשך .......
אין לך את ההרשאות המתאימות על מנת לצפות בקבצים המצורפים להודעה זאת.
-
Rittberg
- תותח על

3. הבאתי גריז מיוחד אשר עמיד בפני מים וניסיתי להכניס את הגריז. אחרי מספר פימפומים של משאבת הגריז הרגשתי שאני צריך להזמין עבורי ניידת לטיפול נמרץ, להכניס 0.5 ק"ג .זו הולכת להיות מלאכה קשה מאוד.
4. במחשבה נוספת לקחתי פיטמת גירוז נוספת וקדחתי בה קדח של 3.5 מ"מ
המשך.......
4. במחשבה נוספת לקחתי פיטמת גירוז נוספת וקדחתי בה קדח של 3.5 מ"מ
המשך.......
אין לך את ההרשאות המתאימות על מנת לצפות בקבצים המצורפים להודעה זאת.
-
Rittberg
- תותח על

5. עכשיו הכנסת הגריז היתה קלה ביותר, לאחר גמר הגירוז החלפתי חזרה לפיטמה המקורית.
כאשר המתקין הגיע ושמע את המנוע בפעולה, הוא ציין במיוחד את השקט הבולט בפעולת המנוע לעומת מנועים אשר לא עברו טיפול דומה ומרעישים מאד.
לכן אם הפעלת המנוע מפריעה לשכנים ובמיוחד בלילה, פעולה כגון זאת יכולה לשפר את מערכת הקשרים עם שכניכם.
חג אורים שמח,
זליג
כאשר המתקין הגיע ושמע את המנוע בפעולה, הוא ציין במיוחד את השקט הבולט בפעולת המנוע לעומת מנועים אשר לא עברו טיפול דומה ומרעישים מאד.
לכן אם הפעלת המנוע מפריעה לשכנים ובמיוחד בלילה, פעולה כגון זאת יכולה לשפר את מערכת הקשרים עם שכניכם.
חג אורים שמח,
זליג
-
MAYDASSA
- מתקין

-
israeln
- תותח על

- יצירת קשר:
- oriel
- תותח על

-
הטכנאי קרמר
- תותח על

-
הטכנאי קרמר
- תותח על

-
Rittberg
- תותח על

אם יש מישהו ש"אשם" בתחביבי של אודיו / וידאו זה קרמר,
כן כילד זכור לי שהאזנתי אצלו לראשונה כמדומני לרדיו FM ולצליל שהפיק פטיפון עם רמקול בקוטר גדול אשר ממנו נשמעו לי בסים במערכת ביתית לראשונה , הדבר לא נתן לי מנוח עד אשר אירגנתי לי מערכת מתאימה.
קרמר, היות עזבתה לחיפה כאשר הייתי עדין בגיל בי"ס התיכון , ועל שקרה איתך בחיפה פרסמת אפילו פה, אז לצורך עידכון , את עיסקי הדגים הורי חיסלו כאשר הם יצאו לגמלאות. אני עם דגים נפגש רק כאשר רעיתי מזמינה אותם אפוים במסעדה.
חג שמח,
זליג
כן כילד זכור לי שהאזנתי אצלו לראשונה כמדומני לרדיו FM ולצליל שהפיק פטיפון עם רמקול בקוטר גדול אשר ממנו נשמעו לי בסים במערכת ביתית לראשונה , הדבר לא נתן לי מנוח עד אשר אירגנתי לי מערכת מתאימה.
קרמר, היות עזבתה לחיפה כאשר הייתי עדין בגיל בי"ס התיכון , ועל שקרה איתך בחיפה פרסמת אפילו פה, אז לצורך עידכון , את עיסקי הדגים הורי חיסלו כאשר הם יצאו לגמלאות. אני עם דגים נפגש רק כאשר רעיתי מזמינה אותם אפוים במסעדה.
חג שמח,
זליג
-
הטכנאי קרמר
- תותח על

-
geosat
- תותח על

- יצירת קשר:
-
Rittberg
- תותח על

ודאי שיצירת מפל מתח ע"י הוספת נגד 3 אום גם זו אפשרות. אולם כל אחד היה רוצה שהמנוע יעביר את הצלחת מלוין א' ללוין ב' כמה שיותר מהר.
לכן אני לא חושב שהפיתרון המוצע ע"י הורדת מהירות המנוע יתקבל כאן בהתלהבות רבה.
קראתי שאנשים מתקינים צלחות נוספות בגלל החיסרון בזמן התנועה הארוך של הצלחת בין הלוינים השונים.
בא לא נשכח שהכנסת הגריז לא באה רק למטרת הורדת מפלס הרעש אלה גם להארכת חייו של האקטואטור, הוא עובד פחות קשה ומים לא חודרים פנימה היות וכל החלל מלא בגריז.
לכן אני לא חושב שהפיתרון המוצע ע"י הורדת מהירות המנוע יתקבל כאן בהתלהבות רבה.
קראתי שאנשים מתקינים צלחות נוספות בגלל החיסרון בזמן התנועה הארוך של הצלחת בין הלוינים השונים.
בא לא נשכח שהכנסת הגריז לא באה רק למטרת הורדת מפלס הרעש אלה גם להארכת חייו של האקטואטור, הוא עובד פחות קשה ומים לא חודרים פנימה היות וכל החלל מלא בגריז.