גילי היקר,
אני לא רוצה להתווכך איתך אבל אני חייב להסביר לך כמה דברים:
1. אנטנות לא "מזהמות" את הסביבה....אם היית קורא ובודק מחקרים בנושא קרינה בלתי מיינת הייתה רואה שסיכוי שאנטנה יגרום לסרטן מאוד מאוד נמוכה.
העוצמות שאנטנות סלולריות משדרות נמוכות מאוד יחד עם זאת חייבים לקחת משנה זהירות ולי הקו האדום הינו הצבת אנטנות ליד אוכלוסיות רגישות כגון קשישים ולידים (גני לידים,בתי ספר ובתי חולים).
אני חוזר ואומר רוב אנטנות השידור של טלוויזיה ורדיו נמצאות רחוק מאזורים מאוכלסים (למעט האתר בצפת) העוצמות שבישראל משדרים (גג 30KW) לא כלכך גבוהות... יחד עם זאת השידור הסיפרתי מצריך פחות עוצמת שידור על מנת לשדר לאותו מרחק....כמו כן צמצום וייעול האתרים יגרום לסה"כ פחות משדרים.
2. לכל דבר יש סיכונים...את הקידמה אי אפשר לעצור....נקודה, מצידי שכל המשק יושבת...בסדר?
אז מה? להשאיר גוף מושחט ברובו אשר לא עושה כלום? לזרוק 400 שקל כל שנה בחינם? למה לא לשאוף לקבל את רוב התמורה? למה?....מדיניות הוויתור שלך מאוד מסוכנת...כבר היה בעבר שהממשלה וויתרה לשובתים ובסוף אכלנו אותה....ודרך אגב עובדי חברת החשמל מעוניינים בהפרטת החברה...כמובן בשיתוף המלא שלהם....לי אישית אין בעיה עם זה....סה"כ זה החברה שהם בנו במו ידיהם!
בברכה,

120 שנה אתה לומד...
120 שנה אתה יודע...
אבל בסוף אתה מת טיפש!