פרסום טיוטת המכתב הסופי לאישור החברים בפורום
- איציק
- אחלה חבר

- eli
- תותח על

-
tofes
- חבר פורום

המכתב מפורט מאוד ומנוסח בצורה ברורה.
צריך לגייס תמיכה מסיבית על ידי הצגת הרעיונות בעוד מעגלים.
הבטחה כמו ביטול האגרה או שינוי שלה באמת תעשה חצי מהעניין,אבל הסיכוי שהפוליטיקאים יסכימו ללחץ הזה הוא נמוך מאוד.
כמו כן בעלי הממון יילחמו בזאת כי זה פוגע ברווח הישיר שלהם (ראה פרשת ישראייר ודנקנר).
אני מצטרף ללא שום קשר.
-
RamiYona
- חבר פורום

אישית אני לא מאמין במהפכות גדולות, כל ניסיון לשנות כל כך הרבה דברים באותו מהלך סופו שיתעלמו מכל הפניה. חוץ מזה אתה שוכח שחלק גדול מהגופים שאתה מבקש לסגור הם אלה שמספקים כח לפוליטיקאים (כח למנות מקורבים), אז המחשבה שנהיה כמו בריטניה או ארצות הברית היא לא מציאותית במצב הפוליטי בישראל.
אף גוף לא כורת את הענף עליו הוא יושב...
אני לא מצרף את חתימתי אבל מאחל לכם הצלחה.
אף גוף לא כורת את הענף עליו הוא יושב...
אני לא מצרף את חתימתי אבל מאחל לכם הצלחה.
-
richiesgr
- חבר פורום

- יצירת קשר:
- פרופלור
- תותח על

המכתב מושקע, כתוב ברמה טובה לרבות בקיאות טכנית. כל הכבוד. הייתי חותם אך מטעמי חסיון אמנע מכך. אני גם מאוד פסימי לגבי הסיכויים של זה לקרות ובמיוחד בכל הנוגע לרשיון שידור חופשי ראדיו וטלוויזיה. אתה לא מבין שאנחנו חיים במדינה טוטליטרית שבה חופש הדיבור מוגבל ומוקנה רק לנבחרים. למה סגרו את ערוץ 7 ולא סוגרים תחנות פורטיות אחרות, רוסיות, ערביות, חרדיות ואחרות? בגלל שהם אינם מהוות סיכון לשילטון המשפחות השולטות בישראל השולטות גם בתקשורת (עתונים, רדיאו האזורי וטלויזיה). הקיצור, חבל על הזמן אין עם מי לדבר, רק מהפכה שלטונית תביא לשינויים האלה שאתה מבקש בשם כולנו ואני לא רואה אותה "קדימה". בברכת חג חנוכה שמח, שלכם, פרופלור.
-
Avi_G
- חבר פורום

-
dmsat
- תותח על

- Debby
- חבר ותיק

סקפטי אבל מצרף את חתימתי.
Main machine: TT S2-3200, CI Budget, DiabloCAM2.3 @ E6700/2GB/4TB/P5b Deluxe WiFi
Test machine: TT-Premium S-2300, TT CI Pro, T-RexSMod @ Q6700/4GB/1TB/P5e Deluxe
Cables machine: TT C-1501, CAS3+, NDSCAM+Legal 'HOT' Smartcard @ P4-3Gz/1GB/500GB/PV7000/PunditR
Astra (down4now)/Hotbird/Amos/Eutelsat
Test machine: TT-Premium S-2300, TT CI Pro, T-RexSMod @ Q6700/4GB/1TB/P5e Deluxe
Cables machine: TT C-1501, CAS3+, NDSCAM+Legal 'HOT' Smartcard @ P4-3Gz/1GB/500GB/PV7000/PunditR
Astra (down4now)/Hotbird/Amos/Eutelsat
-
kotek1
- חבר פורום

-
hezibt12
- תותח על

- פרופלור
- תותח על

-
itzik22
- חבר פורום

- eabramov
- אחלה חבר

- יצירת קשר:
חברים שלום רב,
ראשית אני מופתע לטובה מכמות החברים שהגיב ואישר את נוסח המכתב ועל כך אני מודה לכם מאוד.
לא אכחיש שישנם חברים המתנגדים לעניין, מעטים ככל שיהיו וגם את דעתם צריך לקחת בחשבון!
שלא תבינו אותי לא נכון, אני לא עם היד על הדופק (למרות שהיתי רוצה שיהיה כך בארץ) במיוחד בארץ שלנו...
אבל חשוב לי לנסות...בלי לנסות איך נוכל להגיד שנכשלנו? ("אם תחשוב כי תיפול כבר נפלת...")
אולי יצא מזה משהו....אז יכול להיות שלא יסגרו לגמרי את רשות השידור ויקימו גוף חדש במקום אבל המכתב יכול אולי לגרום להגברת הרפורמה השנויה במחלוקת ברשות השידור ואולי ישפר במקצת את מצב רשות השידור? מי יודע...רק הזמן יגיד.
לגבי כל שאר הסעיפים, חברים, רוב שאר הסעיפים מבוססים על דברים שאושרו ע"י ממשלות בעבר...אין פה עניין של "כמה וכמה מהפכות"....בסה"כ אנחנו רוצים להזכיר לח"כים שאנחנו לא נאיבים למצב ושאנחנו רוצים בשינוי ולא מוכנים לעיכובים מלאכותיים ומיותרים! זה הכל, לא יותר מזה....עניין רשות השידור הוא שיא התקווה....כי בינינו, לצערינו, רשות השידור הפכה לבמה של הפוליטקאים, על אף הקמת ערוץ הכנסת ועל אף שיעורי הצפייה האפסיים של ערוץ 1 ו33 הפוליטיקאים לא ימהרו לעזוב את ה"בית" שלהם...
כמו כן, שלא תבינו לא נכון...אני לא מכין את הקרקע לכישלון המכתב או העצומה....אלא להיפך אני רק מדגיש את המצב כידוע לי אישית כיום!
בימים אלה אני מקווה שייצא להתייעץ עם מספר חברי פורום בעניין ולשפר עמדות...
בימים הקרובים יהיה מקום מסודר בו חברי הפורום הרוצים לחתום על המכתב יוכלו לעשות זאת.
בברכה לכולם וחג שמח
ערן
ראשית אני מופתע לטובה מכמות החברים שהגיב ואישר את נוסח המכתב ועל כך אני מודה לכם מאוד.
לא אכחיש שישנם חברים המתנגדים לעניין, מעטים ככל שיהיו וגם את דעתם צריך לקחת בחשבון!
שלא תבינו אותי לא נכון, אני לא עם היד על הדופק (למרות שהיתי רוצה שיהיה כך בארץ) במיוחד בארץ שלנו...
אבל חשוב לי לנסות...בלי לנסות איך נוכל להגיד שנכשלנו? ("אם תחשוב כי תיפול כבר נפלת...")
אולי יצא מזה משהו....אז יכול להיות שלא יסגרו לגמרי את רשות השידור ויקימו גוף חדש במקום אבל המכתב יכול אולי לגרום להגברת הרפורמה השנויה במחלוקת ברשות השידור ואולי ישפר במקצת את מצב רשות השידור? מי יודע...רק הזמן יגיד.
לגבי כל שאר הסעיפים, חברים, רוב שאר הסעיפים מבוססים על דברים שאושרו ע"י ממשלות בעבר...אין פה עניין של "כמה וכמה מהפכות"....בסה"כ אנחנו רוצים להזכיר לח"כים שאנחנו לא נאיבים למצב ושאנחנו רוצים בשינוי ולא מוכנים לעיכובים מלאכותיים ומיותרים! זה הכל, לא יותר מזה....עניין רשות השידור הוא שיא התקווה....כי בינינו, לצערינו, רשות השידור הפכה לבמה של הפוליטקאים, על אף הקמת ערוץ הכנסת ועל אף שיעורי הצפייה האפסיים של ערוץ 1 ו33 הפוליטיקאים לא ימהרו לעזוב את ה"בית" שלהם...
כמו כן, שלא תבינו לא נכון...אני לא מכין את הקרקע לכישלון המכתב או העצומה....אלא להיפך אני רק מדגיש את המצב כידוע לי אישית כיום!
בימים אלה אני מקווה שייצא להתייעץ עם מספר חברי פורום בעניין ולשפר עמדות...
בימים הקרובים יהיה מקום מסודר בו חברי הפורום הרוצים לחתום על המכתב יוכלו לעשות זאת.
בברכה לכולם וחג שמח
ערן
120 שנה אתה לומד...
120 שנה אתה יודע...
אבל בסוף אתה מת טיפש!
120 שנה אתה יודע...
אבל בסוף אתה מת טיפש!