הרעיון הוא להקים חבילת ערוצים שישדרו תוכן טוב באופן חופשי בדומה לערוצי הקרקעי הדיגיטלי באנגליה אלא שזה יעשה דרך הלווין.
אני לא יודע אם זה כלכלי או, זה דיון קצת משפטי..
בואו נשכנע גוף מסחרי שיתחיל לשדר ערוצים בהוטבירד
-
alon
- חבר פורום

זה נכון שאיכות הערוצים היא שתקבע אך בכל מקרה אין להשען רק על צופים שיש להם כרגע צלחת וממיר אלא על מאות אלפים שירכשו צלחת וממיר לאחר שתצא לדרך חבילת ערוצים אטרקטיבית בחינם (הדגש הוא על חבילת ערוצים בשונה מערוץ 10 שכוחו כערוץ בודד מוטל בספק) אל תשכחו שחבילת ערוצים כזו בעברית אם תשודר בלווין אטרקטיבי כהוטבירד תצטרף למאות ערוצים בינלאומיים + השידורים מעמוס (עם LNB נוסף) שיחד לבטח יקרצו לקהל יעד ענק.... מה רע בחבילה של מאות ערוצים הכוללת בין היתר ערוץ ילדים , ספורט , תיעודי , סרטים, סדרות ועוד ערוצים ...ובעברית??...אתם מכירים מישהו שיוותר על הזכות לצפיה בחבילה כזו ועוד בהשקעה חד פעמית לכל החיים??? מה גם שעלויות ההתקנה לבטח ירדו ואני לא צריך ללמד אתכם איזה קומבינות אפשר לעשות - צלחת גדולה אחת לבלוק שלם בעסקה עם ועדי בתים וכו'....קחו בחשבון שהתחרות על ציוד קליטה תגבר והמחירים יצנחו ובנוסף יש גם אפשרות לא כל כך סבירה אבל קיימת שאותו גוף מסחרי בתיאום עם מתקינים יסבסד\יממן ציוד קליטה לציבור...
אנחנו ירינו פה את יריית הפתיחה ואני תקווה כי מהפורום שלנו דברים יתגלגלו הלאה מגיע לנו לקבל היצע ותחרות כמו שיש לאיטלקים ולהרבה מדינות אחרות...
אנחנו ירינו פה את יריית הפתיחה ואני תקווה כי מהפורום שלנו דברים יתגלגלו הלאה מגיע לנו לקבל היצע ותחרות כמו שיש לאיטלקים ולהרבה מדינות אחרות...
- פרופלור
- תותח על

י א יקירי לא הבנתי מה לא הבנת. אני בא לומר שפוליטיקאים יעשו הכל כדי לשמור על מונופול שידורים של הערוצים הקיימים שנמצאים חוץ מערוץ 1 העלוב בידיים של המשפחות השולטות כלכלית במדינה ויטרפדו כל יוזמה דומה לזאת שמתגלגלת בשרשור הזה. ריבוי אמצאיי שידור משמעות פגיעה בשליטה במוחו של הציפור וזה לא יקרא בקרוב במדינה טוטליטרית זו. אני מקווה שעכשיו הסברתי היטב. חנוכה שמח.
-
salH_1234
- חבר פורום