כיוון הצלחת

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
angel_bj
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי angel_bj »

שלום רב !
בשעה טובה קניתי את כל הדרוש לקליטת שידורי לווין.
את הכל הרכבתי בעצמי ובעל החנות אמר כדי לקלוט שידורי הוטבירד אני צריך לכוון את הצלחת שלי כמו של יס אך 20 מעלות לערך דרומה באזימוט וקצת למטה ב- elevation.
כמו כן הוא אמר לי בדיוק איזה נתונים להכניס לממיר ע"מ לקלוט את הוטבירד.
לאחר כמה נסיונות כושלים של כיוון האנטנה שבגג וריצה למטה כדי לראות אם יש תמונה, גייסתי את אחי למשימה, אני משנה את הכיוון הצלחת והוא מודיע שכלום.
אחרי כל הצחוקים של אחי, החלטתי להעלות את הממיר ואת הטלויזיה לגג להזיז את הצלחת ולראות און ליין אחד לאחד וככה להגיע לזוית הנכונה.
אך מאומה, לא קלטתי כלום, יש לציין ש- power נמצא בסביבות 70 אחוז וה quallity על כל הכיוונים והתזוזות לא עבר את ה-11 אחוז , אני מחובר מהזן ישירות לממיר ומהממיר לטלויזיה ללא דייסק.

תודה מראש

עוד דבר חשוב במידה ומישהוא יחליט לענות אז שיצא מנקודה הנחה שאני מתחיל ולא יענה בסימנים של 13E כי לי זה לא אומר כלום.
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר
Has thanked: 11 פעמים
Been thanked: 45 פעמים

שליחה על ידי י א »

לדעתי זה צריך להיות מזרחה בערך כמו שהוא אמר אבל יותר גבוה מעמוס (לא יותר נמוך כמו שהוא אמר).

כעקרון זה די קשה ככה לתפוס בלי כיוון כללי. כדאי לך לקחת מצפן ומד מעלות ולעבוד בצורה קצת יותר מדעית.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
MAYDASSA
מתקין
מתקין

שליחה על ידי MAYDASSA »

עבור מתחיל הדרך הקלה לכיוון לווין לאירופה אז יש להתחיל בצעדים הבאים

1 לסובב את הlnb הכוונה לעין שנימצאת במרכז הצלחת לשעה 5

2 להתקין את הצלחת על בסיס ולהדק את הברגים אבל לא חזק כדי שאפשר להזיז את הצלחת אבל שלא יהיה

חופשי יותר מדי

3 לחבר את העין לממיר ולחפש בממיר את תדר 11131 V זה תדר של BBC רק בלווין של

אירופה הוא קיים ורק כך יודעים שהכיוון הוא ללויין של אירופה בלבד

4 פותחים את הממיר עם התדר הנבחר 11131 ומסתכלים על הקו של הסיגנל וגם על הכוולטי הכוונה

איכות העוצמה ומסובים לאט לצדדים וכצת למעלה עד שמופיע סימן אז סוגרים את הברגים יותר חזק

ולבסוף מכוונים עם מכות קלות על התופסנים של הצלחת עד שהסיגנל עולה ואז מבצעים סריקה

בהצלחה |כן|
שלח תגובה