הקליטה ב- yes טפו...טפו...מצוינת , שישאר ככה לפחות שנה
אתם לא תאמינו אבל הטכנאי של yes לא יודע מה המשמעות של LNB 0.6 לעומת LNB 0.7 אבל מה שבטוח הוא שהטכנאי של yes עבר את הקורס של יס .
והכי חשוב יש מה לראות ב- yes

יא תודה . ולא לקח לי הרבה זמן להבין שבלווינים אין תוכן בעברית את זה כבר ידעתי עוד מלפני שהייתיי א @ 5/1/2006, 22:36 כתב: SAT, דבר ראשון תתחדש...הייתי בטוח מהפרסומות שלך בחתימות שיש לך גם YES וגם HOT כבר שנים...
בכל אופן אני לא חושב שאתה מחדש למישהו כאן משהו. אף אחד לא אמר שיש תוכן בעברית (סרטים ישראליים) או ערוצים עם כתוביות בעברית בלווינים השונים. הרי זה ידוע לכולם פה.
אז מה לקח לך כל כך הרבה זמן להגיע למסקנה הזו?
הפורום הזה הוא לכל האנשים שרוצים יותר מהמעט שנותנים לנו יס והוט... הוא לאנשים שכן מסתדרים עם אנגלית..לאנשים שמשחק כדורגל עם פרשנות בשפה זרה עדיין בשבילם זה הרבה מאד כי ביס והוט פושטים להם את העור בשביל זה... ולילדים? מה רע להרגיל ילדים לאנגלית כבר מגיל צעיר?? גם יהנו וגם ילמדו שפה...
בקיצור - שיהיה לך בכיף ואם תרצה עזרה בתחום הלווינים מעבר ליס, אז אנחנו כאן לעזור לך.

תכנאי של יס לא אמור לדעת מה זה LNB הוא רק מחבר לך את הממיר ומאפשר את כרטיס המנוי דרך המוקד.sat @ 5/1/2006, 17:14 כתב:
אתם לא תאמינו אבל הטכנאי של yes לא יודע מה המשמעות של LNB 0.6 לעומת LNB 0.7 אבל מה שבטוח הוא שהטכנאי של yes עבר את הקורס של יס .![]()
![]()
![]()

מסכים עם כל מילה שכתב - י א..י א @ 5/1/2006, 22:36 כתב:
אף אחד לא אמר שיש תוכן בעברית (סרטים ישראליים) או ערוצים עם כתוביות בעברית בלווינים השונים. הרי זה ידוע לכולם פה.
הפורום הזה הוא לכל האנשים שרוצים יותר מהמעט שנותנים לנו יס והוט... הוא לאנשים שכן מסתדרים עם אנגלית..לאנשים שמשחק כדורגל עם פרשנות בשפה זרה עדיין בשבילם זה הרבה מאד כי ביס והוט פושטים להם את העור בשביל זה... ולילדים? מה רע להרגיל ילדים לאנגלית כבר מגיל צעיר?? גם יהנו וגם ילמדו שפה...