המלצות להתקנת צלחת

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
לירי
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי לירי »

הזמנתי ציוד מחו"ל (דרים 500s, lnb, ו-vbox) ובנתיים התחלתי לברר בהקשר להתקנת צלחת. אני מעוניין ב1.80 (אם כבר נכנסים לזה אז כמו שצריך), ושתהיה ממונעת. קיבלתי הצעת עבודה בטלפון של כ-3,500 ולומר את האמת זה הרבה יותר ממה שציפיתי (בשביל זה צריך להגדיל את החוב :( ). השאלה היא אם בשביל איכות ושירות וכל מה שמסביב אני באמת צריך לשלם את הסכום הזה (אז אין ברירה ואני אגדיל את ההלוואה), אבל אם אפשר לקבל איכות ביותר זול אז אני מעוניין לדעת מי וכמה.
תודה
סמל אישי של משתמש
Zacky

שליחה על ידי Zacky »

צלחת 180 ממונעת,תראה...תשמע...לא יודע ממי קיבלת את ההצעה הזאת וזה גם לא חשוב.

הנה כלל בצלחות ממונעות ובמיוחד בגדולות כמו 180 !

לא חשוב מה המחיר חשוב איכות ההתקנה !!! חשוב שתוודא שהמתקין שהציע לך את ההתקנה הוא מקצועי ואמין וכבר התקין צלחות ממונעות כאלה שעובדות פיקס,הכסף במקרה כזה חייב להיות משני,לחסוך אפילו 1000 ש"ח ולקבל התקנה לא טובה רק יגרום לך להרגיש רע וממורמר.

אז תחפש מתקין מקצועי ותתפשר איתו על המחיר,כלומר קודם המתקין המקצועי.

בקשר למחירים אני חייב לציין שאין לי שמץ של מושג כמה לוקחים על זה היום והאם המחיר שקיבלת הוא מחיר טוב,אני כמו שעשיתי יכול לציין רק את הכלל בהתקנת צלחות כאלה.

אם היה מדובר בצלחת לא ממונעת הייתי מדבר אחרת :)
סמל אישי של משתמש
cavtl
מתקין
מתקין

שליחה על ידי cavtl »

מחיר שקיבלתה הוא סביר ביותר בהתחשב שיש 500 ש"ח מע"מ ואני מבין שזה רק על הצלחת כי את המקלט אתה קונה אז כמו שזכי אמר יש למצוא מתקין שיודע את העבודה כי 1.8 שמותקנת טוב אתה יכול להנות יפה אבל אם היא לא מותקנת טוב אז זה מעצבן חבל שלא קניתה LNB מתאים
לירי
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי לירי »

תודה, זה די מפחיד להכנס לתחום חדש שאתה לא מבין בו והמחירים לא זולים (אם רוצים להכנס כמו שצריך).

רק בשביל הרקורד: הזמנתי Titanium TSX - Single LNB 0,2 dB, למה שהוא לא יתאים לצלחת?
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר
Has thanked: 11 פעמים
Been thanked: 45 פעמים

שליחה על ידי י א »

ה LNB הזה מתאים לצלחת offset בלבד.

ראה בראש המדור הזה בדביק יש תמונות שמסבירות מה זה offset.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
לירי
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי לירי »

|כן| תודה על האינפו.
מקווה בקרוב להיות חלק פעיל פה ולתרום גם כן.
hammer29
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי hammer29 »

רגע, אבל בנתונים של ה LNB רשום שה F/D שלו זה 0.4! ואופסט זה 0.6? איך מתאים לאופסט? אני טועה?
לעיתים התנהגות מאופקת מבטאת חולשה, ולעיתים היא מבטאת כוח
שלח תגובה