נפתח פורום לווינים נוסף

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
schachar
אחלה חבר
אחלה חבר
יצירת קשר:

שליחה על ידי schachar »

העתק מהודעתי הראשונה בפורום זה

ראשית כל ברצוני לאחל הצלחה מעומק ליבי לפורום החדש!
יחד עם זאת דרושים הבהרות לגבי נחיצות של פורום רביעי.
מהם הסיבות לפתיחתו של הפורום?
במה הוא יהיה שונה או דומה לאחרים?
מה מידת שיתוף הפעולה שתהיה בין פורום זה לאחרים?
מה קבוצת היעד של פורום זה?
והאם תפתח פה קבוצת שיתוף?

לפי מה שעיני רואות יש כאן את אותם החברים.
חלק מהם פעילים גם בפורומים האחרים, לכן צרכה באמת סיבה טובה לפתיחת פורום זה.

ושלא תבינו אותי לא נכון, אני מתייחס לפורום זה רק מכיוון שהינו האחרון שנפתח.
אולי אחרים מיותרים או שמא כולם נחוצים ואף יש צורך להרחיב את התחום.
לדעתי מה שיקבע לבסוף זה מספר החברים אשר יתלו חלק פעיל כלומר מדד זה ישקף למעשה בסופו של דבר את מידת נחיצותו של כל פורום.
שהרי בסופו של דבר גם חברים "מכורים" לא יוכלו לשוטט באין סוף פורומים, כוחם יותש וחשוב מכל לא יהיה להם זמן לזפזפ מדי פעם בערוצי העולם הרחב.

אני רוצה לברך את הפורום החדש, שיצליח לקדם את עניין הלווינים בארץ.
יצרף חברים חדשים, לקהילה גדולה.
ואולי לשיתוף פעולה פורה בין כל הפורומים לקידום מיזמים משותפים.
If we go back far enough we're all related
daniel771
תותח על
תותח על

שליחה על ידי daniel771 »

אני לא מכיר פורום אחר,
כאן זה ביתי
ובית לא עוזבים.
dpklain
תותח על
תותח על

שליחה על ידי dpklain »

דניאל אתה צודק ב-% 1000
יש כבר כמה פורומים עובדים ולא רק
אחד.
כל אחד ימצא את מקומו והכי חשוב
שיהיה שיתוף פעולה בין הפורומים
ולא ריבים ומחלוקות ובמיוחד לא על
רקע אישי.
וכמו שאמרת כאן זה הבית ובית לא
עוזבים אלא לבית תמיד חוזרים!
רק ההגינות תנצח
סמל אישי של משתמש
גלובל
תותח על
תותח על
Has thanked: 8 פעמים
Been thanked: 14 פעמים

שליחה על ידי גלובל »

schachar
מה הכתובת של הפורום החדש ?
israeln
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

שליחה על ידי israeln »

אכן כאן זה ביתי, ובית לא עוזבים........
מבלי לגרוע במקצועיות ובמתן התמיכה של שאר מנהלי הפורום המתחרים, אני משוכנע
שאין תחליף לשרות המצויין והתמיכה הטכנית הניתנים כאן ע"י י.א ועד לא מזמן גם ע"י זאכי.
בכל מקרה ......אני שמח שתחום הלווינים מתפתח בארץ .

שיהיה בהצלחה לכולנו.

ישראל
Cessna 172-4XCGQ
סמל אישי של משתמש
cavtl
מתקין
מתקין

שליחה על ידי cavtl »

זאת הכתובת של הפורום החדש של זכי http://members.lycos.co.uk/abba6336/forum/index.php
fine
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי fine »

??????????????????????????????????????

ישראל (יא) תגובתך
אחרי כל מה שנאמר לא לזה ציפנו (אני מתקשה להמין שזכי פותח פורום מתחרה).
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר
Has thanked: 11 פעמים
Been thanked: 45 פעמים

שליחה על ידי י א »

תגובה שלי?

אני כבר אמרתי את דעתי על זכי ושאני מצטער מאד על החלטתו לעזוב.

הוא הודיע לי ולכולם שהוא עוזב כדי להקים פורום שלו שיהיה לו פינה שקטה שבה יוכל לחלום על ימים שעברו בתפוז...

אז אני מאחל לו שיצליח ותיהיה לו פינה שקטה מאד ושיוכל להרגע בה ולחשוב אם הצעד הזה שלו היה צעד נכון ונבון.

תיהיה החלטתו אשר תיהיה אני מאחל לו הצלחה ואם יחליט לחזור אז נקבל אותו בשמחה.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
hammer29
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי hammer29 »

ת מוזר לי לשמוע כל פעם איך חברים בפורום מסויים קוראים לפורום אחר שעוסק באותו נושא "פורום מתחרה", ניתן לתת כזה שם לפורום כל שהוא במידה הוא הוא פורום כלכלי לכל דבר וכל מה שמעניין אותו זה לשווק מותר כל שהוא (שיכול להיות גם ידע או שירות) וכל מטרתו, זה לגנוב משתמשים, למשל, מפורום אחר. בתחום שלנו, אשר כל הפורומים הוקמו על בסיס וולונטארי, על מנת לעזור לחברים להתמצא בתחום, להעשיר את הידע וגם לקדם אותו בארצנו, אין מנוס לקרוא לכל פורום אחר - פורום מתחרה !

כל פורום הוא פורום ושיהיה לכולם בהצלחה ובייחוד לזכי (למרות שהוא חסם אותי בזמנו מנסיבות שהוא הסביר לי, אבל אני לא כועס כי הוא פשוט לא מכיר אותי)

אני מבקש מכולם להתייחס לחברים אחרים בפורום כחובבי צלחות לווין ולהפסיק לחלק אנשים לפי הפורומים שונים!
לעיתים התנהגות מאופקת מבטאת חולשה, ולעיתים היא מבטאת כוח
fine
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי fine »

ל hammer29
קהילת חובבי הלוינים היא לא מי יודע מה גדולה, וכן יש מושג של מה זה "פורום מתחרה" כל פורום כזה מפצל ומחליש את הקהילה ועל פיצול מפורום המקור חבל, אני אישית הייתי רוצה למצוא את כולם בפורום אחד פורום גדול וחזק שיש לו כח וידע לתמוך לחברים ולהרים אולי פורייקטים בעתיד.
נכון אני מסכים שלכל אחד יש זכות לעשות כראות עינו אבל לא הייתי רוצה להתחיל יום יום לשוטט ב מספר פורומים ובכלל יש לנו כאן פורום גדול ומושקע ( שלזכי יש יותר מיד בדבר)וחבל שזה כך.
אגב אני הייתי בפורום תפוז ותיראה אותו היום ואם אפשר לעבור בהיסטוריה שלו כדאי לעשות זאת ולהבין איך נולד הפורום הזה ומי היו מולידו.
אם זכי רוצה אחרי הכל לנהל פורום חדש אם אנשים כלבבו אני מכבד זאת אבל חבל שזה קורה ויותר מזה אני מצטער על שהדבר היגיע לידי כך.
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר

שליחה על ידי י א »

אני מסכים עם כל מילה של fine. הרבה אנשים רואים בצורה לא נכונה את תפקיד מנהל הפורום. חושבים שמנהל פורום זה אחד שצריך להאכיל בכפית את חברי הפורום בידע ובמידע ממקורות שונים. אני לא רואה את התפקיד ככזה, אני לקחתי עלי את התפקיד הזה כשברחנו מתפוז וממנהלו ד'אז כדי לעשות דבר אחד ועיקרי והוא ליצור אתר ובית לקהילת חובבי הלווין שתיהיה ללא כל הזבל והרפש שהיה בתפוז ובשיטת הניהול שלו. במילים אחרות כדי ליישם מטרה כזו היה צריך להיות שוטר ולבדוק מה איזה אנשים נרשמים ומה הם כותבים ואם יש צורך (והיה הרבה) גם למחוק גסויות והעלבות ואף לחסום אנשים (אם זו המילה הנכונה) שכל שעניין אותם היה להפריע וליצור פרובוקציות סגנון תפוז. לקח זמן והפורום הזה עלה על כיוון נכון ונוצרה אוירה ענינית ורצינית לחובבי הלווין בארץ ובכלל. אף אחד לא נולד מנהל ולא נולד שוטר, וגם אני כמו חבריי להנהלה (שחלקם לא בפורום הזה כבר) עשינו טעויות, אבל מי שלא עושה לא טועה!
הכי חשוב הוא ללמוד מטעויות ולא לחזור עליהם.
מי מכם שהיה איתנו מההתחלה, היה ודאי עד למלחמה שהיתה פה בעקבות בדיחה שטותית שלא נמחקה לבקשת חבר...כן כן, בדיחה טפשית שהביאה למלחמה...אבל זה כבר לא משנה, מסתבר שיש מניעים רבים לאנשים לעורר מהומות בכל מקום ובדרך כלל הם מקבלים תירוץ כזה או אחר כאשר הסיבות האמיתיות הם אגו, כבוד, רושם ומה לא...
גם לי כואבת העובדה שאנשים יקרים לי מהעבר כבר לא נמצאים איתנו ולא חולקים איתנו מהידע ומההווי של הקהילה, חברים כמו שון ועוד אחרים שנאלצו לבחור בין הפורומים מסיבות כאלו ואחרות..ונכון, גם לזכי זה כואב ומפריע והוא החליט לעשות מעשה, נכון או לא, הוא עשה מעשה.
אני אישית חושב שהמעשה שלו לא נכון ולא הגיוני, הרי אם המטרה היא ליצור שוב שיח עם חברים מן העבר, האם פורום רביעי זה הדרך? לא נראה לי.
הצעתי לזכי ששנינו (אני והוא) נסגור את הפורום הזה ונצטרף כחברים מן השורה לפורום של יעקב וחולדאי ואתם ודאי הייתם הולכים בעקבותינו, אבל כנראה לזכי הרעיון של להיות חפ"ש (חייל פשוט) לא ממש קוסם...
אז האם הפתיחה של פורום רביעי עדיפה על התכנסות לפורום אחד??? תשובות נדע בעתיד הקרוב...
סמל אישי של משתמש
Zacky

שליחה על ידי Zacky »

טוב...תגובה קצרה....

קודם כל צודק האמר,הפורום שפתחתי הוא לא פורום מתחרה אלא פורום נוסף שעוסק בתחום הלווינים,וכמו שכבר ציינתי אני ביחסים מצויינים עם ישראל כרגיל ואני לא עוזב בטריקת דלת ואני לא עוזב בכלל...אני אמשיך להשתתף גם בפורום זה,אומנם מובן שפחות מבעבר אבל לא עוזב אותו סופית.
הסיבות לפתיחת הפורום החדש אני כבר כתבתי ולא אלאה אותכם בלקרוא אותן שוב כאן.

fine,אתה צודק יש לי יותר מיד בדבר,ואני אחסוך מהחברים דיפדוף וחיפוש בפורום תפוז ואכתוב שאני מודה שאני הייתי זה שפתח פורום זה ואני עד היום גאה במעשה זה !
אני רק רציתי לדרך חדשה עם פורום חדש.

האמר,נכון שחסמתי אותך אבל כמו שאתה ציינת שלחתי לך מייל והסברתי את מעשה זה,לא עשיתי זאת מתוך רשעות פשוט כמו שהסברתי לך במייל ולפי איך שאני ראיתי את הדבר לא השארת לי ברירה,בקשר לדיעה החיובית שלי עלייך אתה יכול לשאול עם כל מי שדיברתי איתו ושמך עלה.

הכי חשוב מבחינתי זה להדגיש שהפורום החדש הוא לא מתחרה והוא לא נגד פורום זה או כל פורום לווינים אחר.

כל טוב לכם,עוד נעבור ימים יפים ביחד :)
סמל אישי של משתמש
Zacky

שליחה על ידי Zacky »

"אבל כנראה לזכי הרעיון של להיות חפ"ש (חייל פשוט) לא ממש קוסם...
אז האם הפתיחה של פורום רביעי עדיפה על התכנסות לפורום אחד??? תשובות נדע בעתיד הקרוב..."

אני רק רוצה להתנגד למשפט זה וזאת מבלי להיכנס לוויכוח.
זה לא נכון ולא מדוייק,ומי שרוצה הסבר יותר מפורט מוזמן לדבר איתי במסנג'ר ואני אסביר לו.
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר

שליחה על ידי י א »

זכי, אם הפירוש שלי הוא מוטעה אז תסביר לנו כאן למה לא? למה במסנג'ר?
סמל אישי של משתמש
Zacky

שליחה על ידי Zacky »

כי זה רק יפתח וויכוח חדש ואת זה אני לא רוצה... :)

פתחתי פורום חדש כדי לא להיכנס לוויכוחים האלה :)
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר

שליחה על ידי י א »

אז תשאיר את הפורום שלך בלי השרשור הזה...

אני מרשה לך (איזה הרגשה טובה להגיד לך את זה...) לכתוב כאן ולעורר ויכוח..
סמל אישי של משתמש
Zacky

שליחה על ידי Zacky »

אבל הבעיה היא זה לא שזה יעורר ויכוח חדש...אני החלטתי שאני לא רוצה לקחת יותר חלק בויכוחים שלא קשורים לתחביבנו המשותף...הרי זאת הסיבה העיקרית לפתיחת הפורום החדש :)
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר

שליחה על ידי י א »

שיהיה... |לא|
סמל אישי של משתמש
Zacky

שליחה על ידי Zacky »

אתה יודע כמה אנרגיות חסכנו בזה הרגע ??? אפשר לתעל האנרגיה הזה לדברים חיוביים....
אלוהים !!! .....אני חושב שאני מתחיל להישמע כמו דורון שפר :o ....מה אפשר לעשות ? :lol: :D :P
סמל אישי של משתמש
משה גמ
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

שליחה על ידי משה גמ »

איחוד כוחות.
ישראל=האם תהיה מוכן לאיחוד כוחות לפורום אחד גדול וללא ניהול?
פרישה מניהול שלך.של כל מנהלי הכחול.של כל המנהלים אצל חולדאי ואף אצל החולמים?
לאיחוד כוחות עם הנהלה חדשה.לדעתי הדרך נעשתה בזמן האחרון קצרה וניתנת .הרבה תלוי בך.
.
נעול