YES + DREAMBOX ?
-
richiesgr
- חבר פורום

- יצירת קשר:
-
sat
- תותח על

-
hammer29
- אחלה חבר

-
sm53
- אחלה חבר

-
sat
- תותח על

-
dmsat
- תותח על

-
hammer29
- אחלה חבר

-
richiesgr
- חבר פורום

- יצירת קשר:
sat
תיקרה יותר טוב מה שכתבתי לפני שתדבר. דיברתי על ליראות YES באופן לא חוקי : לא
אני חוזר אם יש לי כרתים YES זה אומר שאני משלם את מנוי ל-YES
אני רק רוצה לירות את YES אם DREAMBOX ולא אם ממיר של YES
ו אל תגיד בליתי אפשרי YES מישתמש VIDEGUARD = NDS כמו SKY UK ו אפשר ליראות SKY UK אם DREAMBOX אז אולי אי אפשר אחשב אבל מי יודה ....
אני חוזר על שאלה אם הידע שיש כבר אם SKY UK אפשר או לו ליראות את YES אם DREAMBOX ?
תיקרה יותר טוב מה שכתבתי לפני שתדבר. דיברתי על ליראות YES באופן לא חוקי : לא
אני חוזר אם יש לי כרתים YES זה אומר שאני משלם את מנוי ל-YES
אני רק רוצה לירות את YES אם DREAMBOX ולא אם ממיר של YES
ו אל תגיד בליתי אפשרי YES מישתמש VIDEGUARD = NDS כמו SKY UK ו אפשר ליראות SKY UK אם DREAMBOX אז אולי אי אפשר אחשב אבל מי יודה ....
אני חוזר על שאלה אם הידע שיש כבר אם SKY UK אפשר או לו ליראות את YES אם DREAMBOX ?
-
hammer29
- אחלה חבר

שיטת הקידוד המיושנת מאוד של YES הי כל כך ישנה שמי שמייצר אלולטורים לא לוקח אותה בחשבון, לכן מאחר שאין אף אמולטור שתומך בשיטה הזאת....לא ניתן לפתוח יס בעזרת דרים....אולי בעתיד מישהו יחשוב על האמולטור שידע להגיד לכרטיס מקורי של יס שדרים הוא המקלט של יס למעשה, וכך תהיה אפשרות... נכון לרגע זה, עד כמה שידוע לי, לא ניתן לראות יס בצורה שאתה מבקש.
ייתכן ויש תותחים שכן רואים, אבל הם בקבוצות קטנות, והם בחיים לא יחשפו את שיטתם מסיבה המובנת.
אני אישית מתעב כל מה ששיך לחברה הזאת שקוראת לעצמה יס ומחלקת למנויים שלה ממירי סוג ג' בעלות מינימלית.
אותם הערוצים שיס משדרים, למעט ערוצי תוצרת ישראל, אפשר לקלוט בלווינים אחרים, אשר יס בעצמם קולטים אותם בלווינים אלה:) חבל גם לשלם כסף ליס עבור מס' תחנות שהיא מפיקה, אם יש לך צלחת לווין פרטית, אז תראה לי 10 מזה.
טוב עשו מפעילי האתר , שהם לא עוסקים בנושא של החברה הזאת...כי הוא לא שווה אפילו בשביל שיזכירו את שמה בפומבי.
(זו הייתה דיעה אישית)
ייתכן ויש תותחים שכן רואים, אבל הם בקבוצות קטנות, והם בחיים לא יחשפו את שיטתם מסיבה המובנת.
אני אישית מתעב כל מה ששיך לחברה הזאת שקוראת לעצמה יס ומחלקת למנויים שלה ממירי סוג ג' בעלות מינימלית.
אותם הערוצים שיס משדרים, למעט ערוצי תוצרת ישראל, אפשר לקלוט בלווינים אחרים, אשר יס בעצמם קולטים אותם בלווינים אלה:) חבל גם לשלם כסף ליס עבור מס' תחנות שהיא מפיקה, אם יש לך צלחת לווין פרטית, אז תראה לי 10 מזה.
טוב עשו מפעילי האתר , שהם לא עוסקים בנושא של החברה הזאת...כי הוא לא שווה אפילו בשביל שיזכירו את שמה בפומבי.
(זו הייתה דיעה אישית)
לעיתים התנהגות מאופקת מבטאת חולשה, ולעיתים היא מבטאת כוח
-
erez001
- אחלה חבר

- zeevtt
- אחלה חבר

-
hammer29
- אחלה חבר

ערוצים רבים של דיסקברי משודרים בלווין היספסט 30W, ויש גם ערוץ כזה שמשודר ב42E בקידוד BISS. כמו כן, אם אתה גולש בפורומים שונים בחו"ל שעוסקים בשיתוף, אז מדי פעם מפרסמים שם הגדרות פתוחות לציבור (למשל סיפרה).
אם אתה דובר רוסית, אז בכלל אין לך בעיה- יש כל כך הרבה.....רק לראות:)
לגבי YES...האיומים של הנציג שלהם אצלנו לא יעזרו...לא נולדנו אתמול וגם לא שלשום...אני מבקש פשוט להפסיק להפחידנו!:)
אם אתה דובר רוסית, אז בכלל אין לך בעיה- יש כל כך הרבה.....רק לראות:)
לגבי YES...האיומים של הנציג שלהם אצלנו לא יעזרו...לא נולדנו אתמול וגם לא שלשום...אני מבקש פשוט להפסיק להפחידנו!:)
לעיתים התנהגות מאופקת מבטאת חולשה, ולעיתים היא מבטאת כוח
-
richiesgr
- חבר פורום

- יצירת קשר:
-
sisen 6
- חבר פורום

-
erez001
- אחלה חבר