אז השאלות הם כאלה:
מה זה בעצם הערוצים SRG SWISS?
מה הם משדרים?
איזה שפה?
ומאיזה לווין נקלטים...
האם יש ערוצים טובים חינמים או פרוצים שלא יסגרו פתאום שמשדרים
סרטים\סדרות? באנגלית?עם כן איזה?(אני מדבר בתוף הוטבירד..)
ובלויין עמוס יש הרבה ערוצים? איזה פתוחים כרגע לצפייה?
תודה לעוזרים
SRG אלה ערוצים משוויץ המשדרים גם סרטים וסדרות עם דיבוב לגרמנית,צרפתית,ואיטלקית,
כאשר ניתן גם לקבל את המקור באנגלית על אחד מערוצי השמע בממיר.(הוטבירד,מוצפן שניתן לפתוח)
בעמוס ערוצים 2,10,METV'FETV
בעמוס יש רק 3 או 4 ערוצים חופשיים. ישראל 2, 10 ומידי פעם יס פותחים איזה ערוץ שלהם ללא סיבה ברורה.
הוטבירד, יש את חבילת TPS עם ערוצי מולטיווזן שניתנים לפריצה בהכנסת קודים יומיים. יש את השוויצרי שפרוץ עם שידורים בכמה שפות (לפעמים גם אנגלית בערות מונו). יש עוד המון ערוצים פתוחים בכל מיני שפות זרות.
ניילסאט, יש כמה ערוצים חופשיים וביניהם כאלה שמשדרים סרטים באנגלית. בהחלט מומלץ.
ב 7E, יש את חבילת דיגיטורק שהיא חבילה מעולה שניתנת לפריצה עם כרטיס מיוחד שנקרא OPOS 1.05 אבל דורק ממיר עם קאם קריפטווורקס או דרים בוקס.
קודם כל שלא יספרו לך סיפורים, מה שפרוץ יכול מחר להסגר.
TPS זו חבילה (כמו למשל YES) שמשודרת מצרפת. במסגרת החבילה הזו יש כ 7 ערוצי סרטים שנקראים מולטיווזן. אלו הם ערוצים בתשלום שכרגע פרוצים ואף ומחליפים בהם קוד כל יום. עד כמה שאני יודע בטופילד 5000 צריך להזין את הקוד באמצעות השלט כדי לפתוח אותם.
ובהוט בירד יש ערוצי סרטים שהממיר יודע לפרוץ בלי הכנסת קוד יומי?
וכן אני יודע שהם יכולים להיסגר יום למחרת. אני פשוט רוצה לדעת עם חוץ מהמולטיויזן שדורש קוד פעם ביום עם יש ערוצי סרטים באנגלית שהממיר פורץ שלא מצריכים קוד יומי?למשל הSRG SWISS נכון?
תודה רבה ולילה טוב...
אה התכוונת שאתה לא מכיר אישית את הממיר אז אתה לא יודע לענות לי או שזה משהוא שרק המתקין ידע?
ומחר אני ילך שוב לחנות ויעשה בדיקה כללית ל איזה ערוצים נקלטים ואיזה לא תודה רבה לך ולילה טוב
אוקי סבבה פשוט אני יודע שפה אנשים יודעים מה קולטים ומה לא וכו,
יש לי עוד שאלה קטנה לפני שאני "אפרוש" להיום
האם SRG SWISS הם ערוצים פתוחים לכל.?
או שיש צורך בפריצה?(אני יודע שאפשר לקלוט אותם השאלה עם צריך לפרוץ או שהם פתוחים כי אני יודע שהם משדרים סידרה בשם לוסט)...