מישהו יודע מה עושים כשאין סינק בין פלזמה למגבר?
-
sm53
- אחלה חבר

-
oded
- אחלה חבר

-
dishon
- חבר ותיק

כן ... לכוווללללםםם יש בעית סינכרון, מי יותר ומי פחות, ומצחיק הדבר, ככול שהמסך טוב יותר, מאחסן ומעבד יותר פריימים בזכרון שלו הבעיה יותר חמורה.
יש הרבה אנשים שלא מיחסים חשיבות, או שכאמור מקבלים את הסאונד דרך היציאה של המסך,ואז המסך כבר מסנכרן את זה, את היציאה הזו - או אם אינה קיימת אז אפילו דרך שקע האוזניה ניתן לחבר למגבר.
כאמור הבעיה מחריפה כשצופים בדי וי די. בד"כ הסאונד מועבר בסיב או ב SPD\IF למגבר ושם הוא מפוענח.
המסך הוא כאמור סטריאו, ואין לו מפענח או כניסה דיגיטלית, במקרה כזה ניתן להוסיף דילי במגבר.
(קיים כמדומני גם באונקיו - אני לא בקיא בדגמים).
במגברים שאין דילי פנימי, יש בד"כ מאחור יציאות סנטר , סאב, קדמי ואחורי שמאלי וימני, אותם ניתן לחבר לדילי חיצוני, ולהחזיר למגבר, או דרך EXT DECODER או דרך משוב EQ.
ניתן גם לרכוש מפענח חיצוני עם דילי פנימי.
צר לי - בעיה לא פשוטה, לכן לא קניתי מסך עדיין, וניראה שארכוש LCD מהיר או מקרן טוב.![[עצוב] [עצוב]](./images/smilies/sad.png)
יש הרבה אנשים שלא מיחסים חשיבות, או שכאמור מקבלים את הסאונד דרך היציאה של המסך,ואז המסך כבר מסנכרן את זה, את היציאה הזו - או אם אינה קיימת אז אפילו דרך שקע האוזניה ניתן לחבר למגבר.
כאמור הבעיה מחריפה כשצופים בדי וי די. בד"כ הסאונד מועבר בסיב או ב SPD\IF למגבר ושם הוא מפוענח.
המסך הוא כאמור סטריאו, ואין לו מפענח או כניסה דיגיטלית, במקרה כזה ניתן להוסיף דילי במגבר.
(קיים כמדומני גם באונקיו - אני לא בקיא בדגמים).
במגברים שאין דילי פנימי, יש בד"כ מאחור יציאות סנטר , סאב, קדמי ואחורי שמאלי וימני, אותם ניתן לחבר לדילי חיצוני, ולהחזיר למגבר, או דרך EXT DECODER או דרך משוב EQ.
ניתן גם לרכוש מפענח חיצוני עם דילי פנימי.
צר לי - בעיה לא פשוטה, לכן לא קניתי מסך עדיין, וניראה שארכוש LCD מהיר או מקרן טוב.
לדבר בסקיפי חפשו את
DISHON66
DISHON66
-
max2003
- אחלה חבר

-
מונטגומרי ברנז
- חבר ותיק

-
הטכנאי קרמר
- תותח על

יש לי טלויזיה 16:9 רגילה איכות תמונה שאני מקבל בה לא ראיתי עים מקלט יומקס 8100
מיתחנות המשדרות איכות מעולה . כמו ערוץ 10 . ומארופה הגרמניות . היא מדהימה .
ובשום טלויזיה פלסמה/LCD לא ראיתי איכות כזו . במיוחד כאשר מיסתכלים על אנשים ששם אפשר להשוות .
מזל שלא קניתי במיוחד כאשר נוסף עניין הצליל
מיתחנות המשדרות איכות מעולה . כמו ערוץ 10 . ומארופה הגרמניות . היא מדהימה .
ובשום טלויזיה פלסמה/LCD לא ראיתי איכות כזו . במיוחד כאשר מיסתכלים על אנשים ששם אפשר להשוות .
מזל שלא קניתי במיוחד כאשר נוסף עניין הצליל
רק הטכנאי קרמר
-
sm53
- אחלה חבר