עינית ?
- y72
- חבר פורום

- y72
- חבר פורום

- ebenshal
- תותח על

מכשיר זה מאפשר שליטה מרחוק עם השלט על הממיר לדוגמא
ראה הסבר:
Remote control extenders use the 418 MHz frequency band to command components through any obstacle, including walls and floors. The product is ready to use in seconds, simply by mounting the sending unit (for the LF-UNIV, LF-DISH, LF-RCA units) to the remote and plugging in the receiver, or by placing the LF-IRX’s extension unit in the appropriate room. All remote control extenders come with all the required equipment, including batteries. Just take it out of the box, set it up, and enjoy your components from wherever you choose.
ראה הסבר:
Remote control extenders use the 418 MHz frequency band to command components through any obstacle, including walls and floors. The product is ready to use in seconds, simply by mounting the sending unit (for the LF-UNIV, LF-DISH, LF-RCA units) to the remote and plugging in the receiver, or by placing the LF-IRX’s extension unit in the appropriate room. All remote control extenders come with all the required equipment, including batteries. Just take it out of the box, set it up, and enjoy your components from wherever you choose.
- y72
- חבר פורום

-
adam123
- אחלה חבר

- y72
- חבר פורום

-
israeln
- תותח על

- יצירת קשר:
- y72
- חבר פורום

-
israeln
- תותח על

- יצירת קשר:
-
adam123
- אחלה חבר

מערכת שכזו הותקנה אצלי ע"י איציק(כבטל).להלן התרשמותי מהציוד(ציוד של יונדאי):
המערכת מורכבת משתי יחידות.אחת מתחברת לדרים(קיימות שתי ורסיות-אחת עושה שימוש בחיבור
21 פין והשניה עם מחברי RCA),והשניה לטלויזיה בחדר השינה,קומה שניה.המערכת אצלי מעבירה
אות וידאו+אודיו+תיפקודי שלט רחוק.השליטה מרחוק מבוצעת ע"י השלט של הדרים עצמו,כולל כיבוי,
הדלקה ומעבר בין ערוצים.לכל יחידה קים ספק כח בפני עצמו,מה שמחייב נקודת חשמל.
למערכת אפשרות לעבוד על מיספר ערוצים בתחום ה-2.4GHZ.
ציוד אלחוטי כגון ראוטרים אלחוטיים וטלפוניה בתחום ה-2.4GHZ גורמים להפרעות בתצורה של
פסים בתמונה ומעין תיקתוקים באודיו.לא איתרתי הפרעות למעבר ערוצים.
פיתרון אפשרי להפרעות טלפוניה:שימוש בציוד בתחום ה-1.8GHZ,טל' קווי רגיל.ידוע לי כי משתמשים
שונים עושים שימוש רק באופצית השליטה של השלט,ואת אות אות אודיו+וידאו מעבירית בסלילת כבל.
הבנתי כי קימת בעיה בדרים 500 מכיון שאין לו RF מודולטור.
ל-ISRAELN-זה ריכוז המידע אשר בידי.לשיקולך באם תואם לצרכיך.
המערכת מורכבת משתי יחידות.אחת מתחברת לדרים(קיימות שתי ורסיות-אחת עושה שימוש בחיבור
21 פין והשניה עם מחברי RCA),והשניה לטלויזיה בחדר השינה,קומה שניה.המערכת אצלי מעבירה
אות וידאו+אודיו+תיפקודי שלט רחוק.השליטה מרחוק מבוצעת ע"י השלט של הדרים עצמו,כולל כיבוי,
הדלקה ומעבר בין ערוצים.לכל יחידה קים ספק כח בפני עצמו,מה שמחייב נקודת חשמל.
למערכת אפשרות לעבוד על מיספר ערוצים בתחום ה-2.4GHZ.
ציוד אלחוטי כגון ראוטרים אלחוטיים וטלפוניה בתחום ה-2.4GHZ גורמים להפרעות בתצורה של
פסים בתמונה ומעין תיקתוקים באודיו.לא איתרתי הפרעות למעבר ערוצים.
פיתרון אפשרי להפרעות טלפוניה:שימוש בציוד בתחום ה-1.8GHZ,טל' קווי רגיל.ידוע לי כי משתמשים
שונים עושים שימוש רק באופצית השליטה של השלט,ואת אות אות אודיו+וידאו מעבירית בסלילת כבל.
הבנתי כי קימת בעיה בדרים 500 מכיון שאין לו RF מודולטור.
ל-ISRAELN-זה ריכוז המידע אשר בידי.לשיקולך באם תואם לצרכיך.
-
israeln
- תותח על

- יצירת קשר:
- cavtl
- מתקין

-
israeln
- תותח על

- יצירת קשר:
היי איציק.
תודה על תשובתך.
אני מבין שהוא מעביר את ה-IR על בסיס כבל ה-RG6.
ממה שאני רואה בתמונה (הראשונה בשרשור) שההתקן מתחבר לכניסת LNB, האומנם ?
כיום אני שולח את התמונה לחדר שינה באמצעות כבל RG6 שמחובר ל-RF OUT.
בנוסף אני משתמש במאריך טוווח לשלט המבוסס על משדר מקלט בתחום ה-300MHZ ,תוצרת SUNRISE, משהו פשוט שעושה את העבודה דיי טוב.
הבעייה אצלי שהמרחק בין הסלון (מקלט) לבין חדר השינה (משדר) הוא מרחק קצת גדול, המאלץ אותי למקם את יח' השידור במיקום פחות נוח בחדר השינה.
העינית נראה לי פתרון טוב.
השאלה לאן הוא מתחבר בדריים ולאן בטלוויזיה ?
בברכה.
ישראל
תודה על תשובתך.
אני מבין שהוא מעביר את ה-IR על בסיס כבל ה-RG6.
ממה שאני רואה בתמונה (הראשונה בשרשור) שההתקן מתחבר לכניסת LNB, האומנם ?
כיום אני שולח את התמונה לחדר שינה באמצעות כבל RG6 שמחובר ל-RF OUT.
בנוסף אני משתמש במאריך טוווח לשלט המבוסס על משדר מקלט בתחום ה-300MHZ ,תוצרת SUNRISE, משהו פשוט שעושה את העבודה דיי טוב.
הבעייה אצלי שהמרחק בין הסלון (מקלט) לבין חדר השינה (משדר) הוא מרחק קצת גדול, המאלץ אותי למקם את יח' השידור במיקום פחות נוח בחדר השינה.
העינית נראה לי פתרון טוב.
השאלה לאן הוא מתחבר בדריים ולאן בטלוויזיה ?
בברכה.
ישראל
Cessna 172-4XCGQ
-
dmsat
- תותח על