בקשר לפיד של אינווקום דגם ADF-120
-
רמי.א
- תותח על

ביום ראשון בוצע הניסוי של הפיד של אינוקום והוא הוריד מהעוצמת קליטה.
בלי נדר מעכשיו אני אחפש רק LNBF כלומר LNB שבא עם הפיד .
כי נראה לי שבפועל בצלחות לווין מעל גודל 1.8 מטר,קשה להתאים את הפיד לצלחת הלווין כדי להרגיש סיפרת רעש של 0.3 דציבל,
יכול להיות שהשימוש בפיד הזה מגביר את הקליטה יותר בניגוד ל פיד אחר,אבל אני לא מרגיש שהקליטה באמת ברמה של 0.3 דציבל.
ואני חושב שאם אני ארד לצלחת לווין בגודל 1.8 מטר עם LNB של אינווקום עם הפיד שמתאים לו אז הקליטה תהיה פחות טובה ממה שיש אצלי עכשיו.
ושהחלפתי את הLNB אינווקום 0.3 זה שבא בלי הפיד לצלחת מסוג פריים פוקוס לבערך אותו LNB אבל של סוג קואטרו -אז אם אני לא טועה הקליטה השתפרה ב 2 אחוז.
בדיוק קשה לדעת עד כמה הקליטה השתפרה כי מיום הניסוי של הפיד והLNB עד עכשיו מזג האוויר אצלי נהיה יותר גרוע לקליטה.
אז בלי נדר שמזג האוויר יהיה יותר טוב אז אני אדע לתת תשובה בקשר לתוצאת קליטה של הLNB אינווקום 0.3 שבא בלי הפיד לצלחת פריים פוקוס מסוג קואטרו.
בלי נדר מעכשיו אני אחפש רק LNBF כלומר LNB שבא עם הפיד .
כי נראה לי שבפועל בצלחות לווין מעל גודל 1.8 מטר,קשה להתאים את הפיד לצלחת הלווין כדי להרגיש סיפרת רעש של 0.3 דציבל,
יכול להיות שהשימוש בפיד הזה מגביר את הקליטה יותר בניגוד ל פיד אחר,אבל אני לא מרגיש שהקליטה באמת ברמה של 0.3 דציבל.
ואני חושב שאם אני ארד לצלחת לווין בגודל 1.8 מטר עם LNB של אינווקום עם הפיד שמתאים לו אז הקליטה תהיה פחות טובה ממה שיש אצלי עכשיו.
ושהחלפתי את הLNB אינווקום 0.3 זה שבא בלי הפיד לצלחת מסוג פריים פוקוס לבערך אותו LNB אבל של סוג קואטרו -אז אם אני לא טועה הקליטה השתפרה ב 2 אחוז.
בדיוק קשה לדעת עד כמה הקליטה השתפרה כי מיום הניסוי של הפיד והLNB עד עכשיו מזג האוויר אצלי נהיה יותר גרוע לקליטה.
אז בלי נדר שמזג האוויר יהיה יותר טוב אז אני אדע לתת תשובה בקשר לתוצאת קליטה של הLNB אינווקום 0.3 שבא בלי הפיד לצלחת פריים פוקוס מסוג קואטרו.
-
תומר
- מתקין

אני לא מאמין שהקליטה תשתפר עם ה- LNB
4 יציאות של אינווקום ולא תקבל אותן תוצאות שאתה מקבל עם
הפיד המתאים לצלחת שלך וה- LNB 0.6 אתה מקבל קליטה מעולה בגלל ההתאמה
של הפיד לצלחת למרות שהLNB הוא 0.6 ולא 0.3 . חוץ מזה 0.3 זה במקור
0.4 לפחות . והפיד שמותאם לצלחת משפר קליטה בנוסף ל-LNB איכותי
שמותאם לפיד בלי קשר לכך שרשום 0.6 . גם עם LNB מובנה לא תקבל תוצאות טובות .
לקבל קליטה טובה יותר צריך או 2.70 אופסט או 3.20 פריים
-
רמי.א
- תותח על

אני חושב שהLNB קואטרו כן שיפר את הקליטה.
עכשיו אם אני לא טועה בניגוד לקודם,בלווין ב19.2E הערוצים האנלוגים החלשים שחוזרים באים יותר יציבים.
אבל נראה לי שיותר קל יהיה לי לתת תוצאות שמזג האוויר יהיה יותר טוב.
בלי נדר שהבעיה במחשב אצלי תסתדר ואז תהיה המצלמת אינטרנט מחוברת למחשב אני אצלם לפה תמונות ממה שאני קולט אבל אני לא מאמין שהתמונות יהיו לפני יום חמישי הזה.
עכשיו אם אני לא טועה בניגוד לקודם,בלווין ב19.2E הערוצים האנלוגים החלשים שחוזרים באים יותר יציבים.
אבל נראה לי שיותר קל יהיה לי לתת תוצאות שמזג האוויר יהיה יותר טוב.
בלי נדר שהבעיה במחשב אצלי תסתדר ואז תהיה המצלמת אינטרנט מחוברת למחשב אני אצלם לפה תמונות ממה שאני קולט אבל אני לא מאמין שהתמונות יהיו לפני יום חמישי הזה.
-
תומר
- מתקין

-
רמי.א
- תותח על

-
תומר
- מתקין

-
israeln
- תותח על

- יצירת קשר:
-
רמי.א
- תותח על

הסיבה שהתוצאות של אצלי מתעכבות היא כי ביום שנעשה הניסוי ועד עכשיו
אם אני לא טועה המזג אוויר השתנה אצלי מבחינת קור ורוח ליותר קור ורוח.
אז בלי נדר שיהיה יותר חם אני אוכל לרשום תוצאות מתאימות,שאם אני לא טועה הן יותר קרובות לימים שלפני הניסוי,כדי לדעת באמת עד כמה השתפרה הקליטה עם הLNB אינווקום 0.3 קואטרו.
ואני חושב שמי שמעוניין לעשות את הניסוי הזה חייב בצורה הכי מדוייקת להרכיב את הLNB הזה.
ואני חייב לציין שהניסוי בוצע בצלחת בגודל 2.7 מטר של תוצרת DH
בפיד שפורק מLNB של זינוול של רגישות לאסטרא 0.3
יתכן שעם צלחת בגודל אחר או עם פיד אחר יתכנו שינויים בקליטה.
אם אני לא טועה המזג אוויר השתנה אצלי מבחינת קור ורוח ליותר קור ורוח.
אז בלי נדר שיהיה יותר חם אני אוכל לרשום תוצאות מתאימות,שאם אני לא טועה הן יותר קרובות לימים שלפני הניסוי,כדי לדעת באמת עד כמה השתפרה הקליטה עם הLNB אינווקום 0.3 קואטרו.
ואני חושב שמי שמעוניין לעשות את הניסוי הזה חייב בצורה הכי מדוייקת להרכיב את הLNB הזה.
ואני חייב לציין שהניסוי בוצע בצלחת בגודל 2.7 מטר של תוצרת DH
בפיד שפורק מLNB של זינוול של רגישות לאסטרא 0.3
יתכן שעם צלחת בגודל אחר או עם פיד אחר יתכנו שינויים בקליטה.
-
רמי.א
- תותח על

בקשר לצלחת 2.70 אופסט במקום של פריים פוקוס.תומר @ 3/2/2006, 16:46 כתב: אני לא מאמין שהקליטה תשתפר עם ה- LNB
זה לא מחייב שכל צלחת מסוג אופסט קולטת יותר טוב מצלחת מסוג פריים פוקוס.
מה שצריך זה GAIN טוב.
וF/D שתומך בפיד.
-
רמי.א
- תותח על

זה חדש יחסית?
באתר האינטרנט של חברת הצלחת DH כניראה מדגמי שנת 2005 מדברים על יעילות של 68 אחוז בGAIN של התחום KU בנד.באמת זה יעיל מאוד?
http://www.dhsatellite.com/6'6'...o%2011'.htm
באתר האינטרנט של חברת הצלחת DH כניראה מדגמי שנת 2005 מדברים על יעילות של 68 אחוז בGAIN של התחום KU בנד.באמת זה יעיל מאוד?
http://www.dhsatellite.com/6'6'...o%2011'.htm
-
bennykoo2003
- אחלה חבר

מניסיון ובהמעטה יש לי פיקפוק באחוזי היעילות ש-DH מתהדרת באנטנות שלה.
ובדרך אגב 68% זה לאנטנת 3 מטר ולא לאחרות.
ומהטבלה של DH בלינק שפורסם, מחישוב היעילות מתוך ביצועי אנטנת 2.4 מטר למשל
יוצא שהיעילות אפילו טובה יותר והיא 72% !?
לנצילויות כאלו מגיעים עם אנטנות מיוחדות במבנה הזנה קסגריין ולא פריים.
בפריים הנצילות של אנטנות טובות מגרדת את ה-55%
בני
ובדרך אגב 68% זה לאנטנת 3 מטר ולא לאחרות.
ומהטבלה של DH בלינק שפורסם, מחישוב היעילות מתוך ביצועי אנטנת 2.4 מטר למשל
יוצא שהיעילות אפילו טובה יותר והיא 72% !?
לנצילויות כאלו מגיעים עם אנטנות מיוחדות במבנה הזנה קסגריין ולא פריים.
בפריים הנצילות של אנטנות טובות מגרדת את ה-55%
בני
-
רמי.א
- תותח על

-
תומר
- מתקין

-
רמי.א
- תותח על

והרי התוצאות הרשמיות לגבי הניסוי
אז ככה
ראשית בשידור האנלוגי השיפור יותר גדול.
שיפור כללי של הקליטה בדיגיטל ואנלוג בסביבות 3 אחוז, זה כאשר הישתמשתי בLNB אינווקום 0.3 אבל של ה קואטרו,התוצאה יותר טובה אבל לא הרבה יותר טובה.
בלווין ב 19.2E לפני החלפת הלווין על ידי אסטרא 1KR
בשידור הדיגיטלי יש שיפור בלווין אסטרא 2C בתדר 10979V ו 10862H,
בלווין אסטרא 1H את התדר 11778V אני קולט רוב שעות היום,
בשידורים האנלוגיים יש שיפור גדול אבל לא בהרבה יש בערוצים שקולטים די טוב פחות ספייקים,ובערוצים שקולטים גרוע עם קודם היה מצב שהיו ערוצים שבאו בלי צבע עכשיו כולם באים עם צבע ושהם באים הם יותר ברורים,ונקלט באנלוג גם הערוץ של NTV בתדר 11641H.
באופן כללי בשידור האנלוגי ב19.2E הכי טוב אני קולט את התדרים של הלווין אסטרא 2C
ופחות טוב את הערוץ פרו7 ופחות יותר טוב את הערוץ ARD ופחות יותר טוב את הערוץ MTV גרמניה ופחות יותר טוב את הערוץ TELE5 ופחות יותר טוב את הערוץ בלומברג גרמניה,קודם אני קלטתי אותו פחות טוב עכשיו אני רואה את הרשום בו בצורה יותר ברורה והוא ניקלט יותר זמן ואת התדר11464H קודם בקושי אני קלטתי אותי ולעיתים יותר רחוקות,כיום זה ניקלט יותר זמן ויתר טוב ועם יותר צבע והכי גרוע את הערוצים WDR ו NDR פעם זה נקלט ופעם לא,ולעיתים רחוקות אני קולט את ניקלודאון,ואת RTL SHOP אבל את התדרים 11656V,11436V,11082H,11141H,אני לא קלטתי.
בלווין ב5W את הערוצים האנלוגיים אני קולט יותר טוב ועכשיו האיכות קול הרבה יותר ברורה ממקודם.
בלווין ב טור 3 אני עכשיו קולט רוב הזמן טוב את התדר 12226V,קודם כמעט ולא קלטתי את התדר הזה.
בשאר הדברים לא מצאתי שיפור גדול.
המסקנה היא- בLNB אינווקום מסוג קואטרו בצלחת 2.7 מטר של תוצרת DH,זה לא נראה שיפור כל כך גדול בקליטה.
אז ככה
ראשית בשידור האנלוגי השיפור יותר גדול.
שיפור כללי של הקליטה בדיגיטל ואנלוג בסביבות 3 אחוז, זה כאשר הישתמשתי בLNB אינווקום 0.3 אבל של ה קואטרו,התוצאה יותר טובה אבל לא הרבה יותר טובה.
בלווין ב 19.2E לפני החלפת הלווין על ידי אסטרא 1KR
בשידור הדיגיטלי יש שיפור בלווין אסטרא 2C בתדר 10979V ו 10862H,
בלווין אסטרא 1H את התדר 11778V אני קולט רוב שעות היום,
בשידורים האנלוגיים יש שיפור גדול אבל לא בהרבה יש בערוצים שקולטים די טוב פחות ספייקים,ובערוצים שקולטים גרוע עם קודם היה מצב שהיו ערוצים שבאו בלי צבע עכשיו כולם באים עם צבע ושהם באים הם יותר ברורים,ונקלט באנלוג גם הערוץ של NTV בתדר 11641H.
באופן כללי בשידור האנלוגי ב19.2E הכי טוב אני קולט את התדרים של הלווין אסטרא 2C
ופחות טוב את הערוץ פרו7 ופחות יותר טוב את הערוץ ARD ופחות יותר טוב את הערוץ MTV גרמניה ופחות יותר טוב את הערוץ TELE5 ופחות יותר טוב את הערוץ בלומברג גרמניה,קודם אני קלטתי אותו פחות טוב עכשיו אני רואה את הרשום בו בצורה יותר ברורה והוא ניקלט יותר זמן ואת התדר11464H קודם בקושי אני קלטתי אותי ולעיתים יותר רחוקות,כיום זה ניקלט יותר זמן ויתר טוב ועם יותר צבע והכי גרוע את הערוצים WDR ו NDR פעם זה נקלט ופעם לא,ולעיתים רחוקות אני קולט את ניקלודאון,ואת RTL SHOP אבל את התדרים 11656V,11436V,11082H,11141H,אני לא קלטתי.
בלווין ב5W את הערוצים האנלוגיים אני קולט יותר טוב ועכשיו האיכות קול הרבה יותר ברורה ממקודם.
בלווין ב טור 3 אני עכשיו קולט רוב הזמן טוב את התדר 12226V,קודם כמעט ולא קלטתי את התדר הזה.
בשאר הדברים לא מצאתי שיפור גדול.
המסקנה היא- בLNB אינווקום מסוג קואטרו בצלחת 2.7 מטר של תוצרת DH,זה לא נראה שיפור כל כך גדול בקליטה.