אז מה אפשר לראות
-
varoner
- חבר פורום

שלום לכולם,
אני מסתובב בפורום הזה תקופה לא קצרה ואני חייב לציין שכל הנושא הזה של הלווינים מעניין מאוד ואני משתדל ללמוד כמה שיותר על הנושא וגם הייתי במפגש בסינמה סיטי שהיה מאוד מעניין.
האם כל הנושא אצל כולם הוא כתחביב בלבד ובנוסף יש גם תשתית תוכן נוספת (כבלים/YES)?
כמובן שיש לי כוונה לשים צלחת פרטית מתישהו, הבעיה שה-מנכ"ל מטילה וטו רעיון הדיש כי מה שראינו אצל חבר שהתקין צלחת לעמוס ו HOTBIRD זה שיש כמה מאות ערוצים אבל אין ממש מה לראות חוץ ממולטיוויזן אם יש סרט מעניין או ערוצים כחולים.
אני אשמח לקבל המלצה עם חומר טוב לכל המישפוחה שכולם יוכלו להנות מרעיון הצלחת.
תודה מראש לכולם על העזרה.
אני מסתובב בפורום הזה תקופה לא קצרה ואני חייב לציין שכל הנושא הזה של הלווינים מעניין מאוד ואני משתדל ללמוד כמה שיותר על הנושא וגם הייתי במפגש בסינמה סיטי שהיה מאוד מעניין.
האם כל הנושא אצל כולם הוא כתחביב בלבד ובנוסף יש גם תשתית תוכן נוספת (כבלים/YES)?
כמובן שיש לי כוונה לשים צלחת פרטית מתישהו, הבעיה שה-מנכ"ל מטילה וטו רעיון הדיש כי מה שראינו אצל חבר שהתקין צלחת לעמוס ו HOTBIRD זה שיש כמה מאות ערוצים אבל אין ממש מה לראות חוץ ממולטיוויזן אם יש סרט מעניין או ערוצים כחולים.
אני אשמח לקבל המלצה עם חומר טוב לכל המישפוחה שכולם יוכלו להנות מרעיון הצלחת.
תודה מראש לכולם על העזרה.
Be Trust and Fear Not (RHPS)
-
MAYDASSA
- מתקין

-
varoner
- חבר פורום

- י א
- מנהל אתר

- Has thanked: 11 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
כעקרון יש כמה חבילות שנכון להיום "פרוצות" ועם הרבה מאד תוכן.
הטובה ביותר שגם לא דורשת צלחת גדולה היא ה DIGITAL+ הספרדית בלווין 30W. יש בה מגוון נהדר שרובו בשפת מקור.
יש את TPS על הוטבירד (כפי שאתה יודע) ועוד כמה ערוצים כמו השוויצרי וכו'.
חבילות נוספות עם איכות בתכנים יש אבל זה או שיתוף או מנוי חוקי.
הטובה ביותר שגם לא דורשת צלחת גדולה היא ה DIGITAL+ הספרדית בלווין 30W. יש בה מגוון נהדר שרובו בשפת מקור.
יש את TPS על הוטבירד (כפי שאתה יודע) ועוד כמה ערוצים כמו השוויצרי וכו'.
חבילות נוספות עם איכות בתכנים יש אבל זה או שיתוף או מנוי חוקי.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
-
varoner
- חבר פורום

אם הבנתי נכון אתה מדבר על זה
http://www.lyngsat.com/packages/dphispa.html
עברתי על הערוצים וזה נראה טוב אפילו לאישתי, האם כל תוכניות משודרות גם באנגלית?
הערוצים הנבחרים שראיתי הם FOX ו CARTOON וכמה ערוצי סרטים שנראים בסדר.
האם צריך ממיר משוכלל כדי לראות או מספיק Topfield 4000FI
האם מספיקה צלחת 1.2?
http://www.lyngsat.com/packages/dphispa.html
עברתי על הערוצים וזה נראה טוב אפילו לאישתי, האם כל תוכניות משודרות גם באנגלית?
הערוצים הנבחרים שראיתי הם FOX ו CARTOON וכמה ערוצי סרטים שנראים בסדר.
האם צריך ממיר משוכלל כדי לראות או מספיק Topfield 4000FI
האם מספיקה צלחת 1.2?
-
sisen 6
- חבר פורום

- ebenshal
- תותח על

-
varoner
- חבר פורום

-
sisen 6
- חבר פורום

- ebenshal
- תותח על

טוב בנוגע לתוכן באנגלית....
אם אתה רוצה תוכן באנגלית יש ככה בלויין NILSAT 7W יש כמה תחנות טובות באנגלית...(one t.v+mbc4 תחנות אלו הן כמו ערוץ 3 הישראלי , מבחינת סרטים יש את mbc2 כמו ערוץ הסרטים של הוט....) ואתה מסודר....(הן תחנות לא מוצפנות )
בהוטבירד אין כמעט תחנות באנגלית ואלו שהן כן באנגלית זה חדשות כמו euronews,bbc את bbc prime אתה יכול לקלוט בנתיים דרך הוטבירד....
מקווה שעזרתי
אם אתה רוצה תוכן באנגלית יש ככה בלויין NILSAT 7W יש כמה תחנות טובות באנגלית...(one t.v+mbc4 תחנות אלו הן כמו ערוץ 3 הישראלי , מבחינת סרטים יש את mbc2 כמו ערוץ הסרטים של הוט....) ואתה מסודר....(הן תחנות לא מוצפנות )
בהוטבירד אין כמעט תחנות באנגלית ואלו שהן כן באנגלית זה חדשות כמו euronews,bbc את bbc prime אתה יכול לקלוט בנתיים דרך הוטבירד....
מקווה שעזרתי
- ebenshal
- תותח על

-
varoner
- חבר פורום

-
sisen 6
- חבר פורום

-
varoner
- חבר פורום

זו שאלה טובה, כרגע בשביל תחביב אני לא מתכוון להשקיע הון על חוות צלחות על הגג, הבנתי שיש חבילה טובה אחת לפחות שנוכל להנות ממנה (DIGITAL+) ב30W שאם זה יכול להוות תחליף טוב לכבלים/YES זה משהו שאני אוכל לשקול ברצינות.
השאלה היא מה אני צריך ומה בדיוק אני יכול לקבל, רק מהשירשור הזה אני מבין שNILSAT ו 30W יוכלו לתת לי מענה לא רע לתוכן שאני מחפש.
השאלה איזה ציוד יספיק לי לקליטה מבחינת גודל צלחת וממיר (כן כן אני יודע שכולם אוהבים את הדרים ואפילו אני התרשמתי ממנו בכנס אבל הוא לא בא בחשבון כרגע, אולי כרטיס SS לHTPC יבוא בחשבון)
השאלה היא מה אני צריך ומה בדיוק אני יכול לקבל, רק מהשירשור הזה אני מבין שNILSAT ו 30W יוכלו לתת לי מענה לא רע לתוכן שאני מחפש.
השאלה איזה ציוד יספיק לי לקליטה מבחינת גודל צלחת וממיר (כן כן אני יודע שכולם אוהבים את הדרים ואפילו אני התרשמתי ממנו בכנס אבל הוא לא בא בחשבון כרגע, אולי כרטיס SS לHTPC יבוא בחשבון)
-
varoner
- חבר פורום

-
sisen 6
- חבר פורום