ראשי הערים ירכשו צלחת לווין בעלות של 1,000 שקל
-
sathack
- תותח על

מי שכבר חשב כי יאלץ לוותר על הצפייה בברזיל, גרמניה, צרפת, אנגליה ושאר המשתתפות הקיץ במונדיאל בגלל העלות הגבוהה, יכול להתעודד. עדי אלדר, יו"ר מרכז השלטון המקומי יוזם מהלך לפיו ראשי הערים, ירכשו צלחת לווין בעלות של 1,000 שקל כדי לשדר לתושבים את המונדיאל בחינם.
אלדר שיגר מכתב בעניין לכל ראשי הרשויות ובשילטון המקומי מקווים כי הבקשה שלו תחסוך הרבה כסף לתושבים, משום שהשנה ניתן יהיה לראות את המשחקים רק בתשלום. עד עכשיו בערים חדרה, הרצליה ונתניה כבר קנו את צלחת הלווין.
מנהל מחלקת הספורט וממלא מקום המנכ"ל במרכז השלטון המקומי, שרון עזריאל, הציע להקרין את משחקי המונדיאל במקומות פתוחים כמו פארקים, חופי הים, כיכרות ואתרים מרכזיים נוספים.
"משחק הכדורגל הוא ספורט המונים שמאחד את כל קהילות העולם לחגיגה אחת גדולה,". אמר עזריאל, "אם יתאפשר לנו לקיים את החגיגה הספורטיבית הזו באמצעות חיסכון כספי משמעותי לציבור בנוסף לחיזוק הקשר של הרשות המקומית עם הקהילה הרי שכולנו נצא מכך נשכרים".
אלדר שיגר מכתב בעניין לכל ראשי הרשויות ובשילטון המקומי מקווים כי הבקשה שלו תחסוך הרבה כסף לתושבים, משום שהשנה ניתן יהיה לראות את המשחקים רק בתשלום. עד עכשיו בערים חדרה, הרצליה ונתניה כבר קנו את צלחת הלווין.
מנהל מחלקת הספורט וממלא מקום המנכ"ל במרכז השלטון המקומי, שרון עזריאל, הציע להקרין את משחקי המונדיאל במקומות פתוחים כמו פארקים, חופי הים, כיכרות ואתרים מרכזיים נוספים.
"משחק הכדורגל הוא ספורט המונים שמאחד את כל קהילות העולם לחגיגה אחת גדולה,". אמר עזריאל, "אם יתאפשר לנו לקיים את החגיגה הספורטיבית הזו באמצעות חיסכון כספי משמעותי לציבור בנוסף לחיזוק הקשר של הרשות המקומית עם הקהילה הרי שכולנו נצא מכך נשכרים".
-
הטכנאי קרמר
- תותח על

פנו אלי . כבר מאיזה ערייה . אבל זה לא פשוט .
1. אים המישחקים יהיו באור . בשעות היום . אני לא יודעה באיזה שעות ישודר
לא ניתן להקרין את המישחק . מאיזה ערוץ יקחו ? וליבנות על אולי קשה
2. היות וערייה תקרין לתושבים . ולא אדם פרטי בגינה . אז בעל הזכויות בישראל
חברת צרלישטון . תוציא נו מניע נגד הערייה שהזכויות שייכות לה . והערייה לא יכולה להקרין
זוכרים איך החשיכו את המסך בערוץ TV5 . כי הצרפתים אימו .
לשום גוף אסור לארגן הקרנה בישראל . מיבלי לבקש רשות מצרליטון
הזכויות שייכות לו נקודה
1. אים המישחקים יהיו באור . בשעות היום . אני לא יודעה באיזה שעות ישודר
לא ניתן להקרין את המישחק . מאיזה ערוץ יקחו ? וליבנות על אולי קשה
2. היות וערייה תקרין לתושבים . ולא אדם פרטי בגינה . אז בעל הזכויות בישראל
חברת צרלישטון . תוציא נו מניע נגד הערייה שהזכויות שייכות לה . והערייה לא יכולה להקרין
זוכרים איך החשיכו את המסך בערוץ TV5 . כי הצרפתים אימו .
לשום גוף אסור לארגן הקרנה בישראל . מיבלי לבקש רשות מצרליטון
הזכויות שייכות לו נקודה
רק הטכנאי קרמר
-
sm53
- אחלה חבר

-
הטכנאי קרמר
- תותח על

-
max2003
- אחלה חבר

-
shabak70
- חבר פורום

-
הטכנאי קרמר
- תותח על

-
EC15
- חבר פורום

- יצירת קשר:
-
EC15
- חבר פורום

- יצירת קשר:
-
הטכנאי קרמר
- תותח על

אלי צילצל נציג עריית אזור . בין מה שאמר . גג ראש העריה מוכן להשקיע עשר אלף ש"ח .
אים סכום כזה ניתו ליקנות רק את הפוסטר של של המונדייל .
אף ערייה לא תוציא סכומי עתק על המישחקים . כי זה יארח כחודש שלם . וחלק מהמישחקים יהייה באור יום לא?
בקיצור שאנשים ילמדו שהנא קונים בכסף ולא על חשבון אחרים .
אים סכום כזה ניתו ליקנות רק את הפוסטר של של המונדייל .
אף ערייה לא תוציא סכומי עתק על המישחקים . כי זה יארח כחודש שלם . וחלק מהמישחקים יהייה באור יום לא?
בקיצור שאנשים ילמדו שהנא קונים בכסף ולא על חשבון אחרים .
רק הטכנאי קרמר
- marcelos
- תותח על

-
הטכנאי קרמר
- תותח על

אני לא ראיתי . אני תושב חיפה . אז ניתן ליראות רק את המישחק של 22:00 כי ליפני זה יש אור . אגב איפו ישדרו ? באיזה איצטדיון . חוץ מרשות מהזכיות . צריך גם רשיון מהמישטרה
וגם זה עולה כסף . צריך מקום סגור כמו איצטדיון כי יהיו אלפי אנשים .
צריך מאבטחים . כמו יום עצמאות קטן לא .
חוץ מיזה בקרית ים קולטים את ירדן טוב . אנשים יתקינו אנטנות ויראו בבית לבד 3 מישחקים
וגם זה עולה כסף . צריך מקום סגור כמו איצטדיון כי יהיו אלפי אנשים .
צריך מאבטחים . כמו יום עצמאות קטן לא .
חוץ מיזה בקרית ים קולטים את ירדן טוב . אנשים יתקינו אנטנות ויראו בבית לבד 3 מישחקים
רק הטכנאי קרמר
-
הטכנאי קרמר
- תותח על

בחודש יוני יש שעון קיץ . בחיפה מחשיך ב8:30 . המסכים שמקרנים באור יום אילו מסכים יקרים . לא ניראה לי שבמשך 30 יום ניתן להשכיר מערכת עים אבטחה טכנאים שמירה זכויות
ב10 אלף ש"ח . הציבור לא יסכים שכספי הערייה יבוזבזו כחה סתם . הם לא יודעים לאן הם הולכים
זה מזכיר לי מיקרה מישנת 92 . צילצל אלי נציג עריית חיפה ואמר . היות ואני מלך הפירטים
הוא רוצה לארגן רשיונות לתחנות הכבלים . כאשר היסברתי לו את חוק בזק בין השאר שהייה כתוב שצריך לשלם עבור הסרטים שמקרינים זכויות ואף כבליט לא משלם זכויות . ולא משלם מיסים .
היבין וירד מיזה
נציגי ערייה מדברים שטיות לא מבנים לאן הם הולכים . סתם מקשקשים . אולי איזה בית קפה יארגן הקרנה . או אולם חתונות עים דמי כניסה של 100 ש"ח . וזה הייה בעבר איתי שמישחקי הפועל חיפה העברו מטורקיה לחיפה דרך ערוץ טורקי .
ב10 אלף ש"ח . הציבור לא יסכים שכספי הערייה יבוזבזו כחה סתם . הם לא יודעים לאן הם הולכים
זה מזכיר לי מיקרה מישנת 92 . צילצל אלי נציג עריית חיפה ואמר . היות ואני מלך הפירטים
הוא רוצה לארגן רשיונות לתחנות הכבלים . כאשר היסברתי לו את חוק בזק בין השאר שהייה כתוב שצריך לשלם עבור הסרטים שמקרינים זכויות ואף כבליט לא משלם זכויות . ולא משלם מיסים .
היבין וירד מיזה
נציגי ערייה מדברים שטיות לא מבנים לאן הם הולכים . סתם מקשקשים . אולי איזה בית קפה יארגן הקרנה . או אולם חתונות עים דמי כניסה של 100 ש"ח . וזה הייה בעבר איתי שמישחקי הפועל חיפה העברו מטורקיה לחיפה דרך ערוץ טורקי .
רק הטכנאי קרמר
- zeevtt
- אחלה חבר

-
הטכנאי קרמר
- תותח על

-
max2003
- אחלה חבר