התקנת newcamd באופן ידני
-
danwol
- תותח על

בהמשך לשירשור שלי מהשבוע שעבר, אני עדיין לא מצליח להתקין אמולטור newcamd באופן ידני (לא אוןלין) ל דרים 500 (ג'מני 2.6).
עשיתי את מה שאמרתם: הכנסת קובץ *.tar.gz לתוך /tmp.
העתקת קבצים רלוונטים לספריות הדרושות (config, keys, ...)
בשלט - addon -> manual install - > newcamd- > OK
עוברים כמה שניות והתצוגה חוזרת למסך הכחול.
ניסית לאחר מכן ללחוץ על החץ ב comman interface אבל לא מצליח להכנס ימינה או שמאלה, נראה לי שלא הצלחתי להתקין את האמולטור.
בנוסף לכך ניסיתי לעשות addon-> delete , אבל האמולטור לא הופיע, מה שמחזק את העניין שלא הצלחתי להתקין.
נראה לי שעבדתי עם האמולטור הנכון (newcamd 6.01 comlete) וזו לא הבעיה.
חוץ מזה ניסיתי להתקין אמולטורים אחרים (גם ידני) שלא הופיעו בחץ הימני ב comman interface
למשהו יש רעיון (חוץ מלהתקין דרך הרשת)
תודה, דני.
עשיתי את מה שאמרתם: הכנסת קובץ *.tar.gz לתוך /tmp.
העתקת קבצים רלוונטים לספריות הדרושות (config, keys, ...)
בשלט - addon -> manual install - > newcamd- > OK
עוברים כמה שניות והתצוגה חוזרת למסך הכחול.
ניסית לאחר מכן ללחוץ על החץ ב comman interface אבל לא מצליח להכנס ימינה או שמאלה, נראה לי שלא הצלחתי להתקין את האמולטור.
בנוסף לכך ניסיתי לעשות addon-> delete , אבל האמולטור לא הופיע, מה שמחזק את העניין שלא הצלחתי להתקין.
נראה לי שעבדתי עם האמולטור הנכון (newcamd 6.01 comlete) וזו לא הבעיה.
חוץ מזה ניסיתי להתקין אמולטורים אחרים (גם ידני) שלא הופיעו בחץ הימני ב comman interface
למשהו יש רעיון (חוץ מלהתקין דרך הרשת)
תודה, דני.
dream 500, 1.2 dish, 4W,7W, 7E, 13E ,
-
danwol
- תותח על

-
danwol
- תותח על

-
danwol
- תותח על

בדיוק כך, לא קורה כלום - לחיצה ימינה לא מזיזה כלום (ניסיתי אפילו בחצים שמשאל ומימין לסיפרה "0"....)
עשיתי בדיוק כפי שאמרת, לאחר ההתקנה, יציאה ב EXIT ולאחר מכן כניסה מחדש למסך הכחול.
האם יש בכל זאת איזה מקום או הגדרה שהדרים מנסה לקחת ממנו את רשימת הCI המעודכנים, האם אני צריך להגיד לו איפה שהו שאני לא מחובר לרשת?
עשיתי בדיוק כפי שאמרת, לאחר ההתקנה, יציאה ב EXIT ולאחר מכן כניסה מחדש למסך הכחול.
האם יש בכל זאת איזה מקום או הגדרה שהדרים מנסה לקחת ממנו את רשימת הCI המעודכנים, האם אני צריך להגיד לו איפה שהו שאני לא מחובר לרשת?
-
danwol
- תותח על

-
danwol
- תותח על

-
danwol
- תותח על

-
danwol
- תותח על

-
danwol
- תותח על

-
danwol
- תותח על

יש התקדמות...
חברתי את הדרים לרשת ע"י שיתוף אינטרנט של המחשב שמחובר לרשת (ע"י הוספת כרטיס רשת נוסף, וסוויטצ' בדרך).
עשיתי טלנט לדרים, נכנסתי, והצלחתי לבצע ממנו פינג ליאהוו (לפי המדריך בפורום, תודה).
יש כמה בעיות (ממש מתחיל להיות לי לא נעים, אני מקווה שאוכל לשתף בקרוב אחרים בידע שאני רוכש):
הצלחתי להיכנס לADDON -> DOWNLOAD & INSTALL וראיתי רשימה,
עבור NEWCAMD 6.07 COMPLETE אין לי מקום בדרים, מה עושים?
התקניתי מספר אמולטורים, אבל גם עכשיו אני לא מצליח להכנס אליהם בחץ ימינה, ע"מ להפעילם (זה חובה?)
ראיתי שיש אפשרות להוריד קבצי סקריפט, ניסיתי להוריד עבור אמולטורים שהורדתי, אבל הם לא עושים כלום (למשל עבור REDGATS),
התקנתי newcamd 6.02 אבל גם אתו לה הצלחתי להכנס חץ ימינה ב CI ע"מ להפעיל, בכל מקרה אני לא מצליח לפתוח שום ערוץ.
ברשימת הaddon -> delete האמולטורים שהתקנתי מופיעים, האם הם בכל זאת מופעלים?
חוץ מזה אני רואה שבסריקת ערוצים אני לא רואה את כל הטרנספורדרים, זה כבר קרה לי בעבר, ותוקן כחזרתי אחורה לג'מני 2.5 ועם קובץ ה SAT שמופיע בפורום (עכשיו אני עם ג'מני 2.7)
מישו יכול לעזור לי בהתקנת האמולטור, אולי כדאי לשנות/להוריד גירסה אחורה של ג'מני (ל 2.5), שם סריקת הערוצים היתה חלקה יותר?
תודה,
דני.
חברתי את הדרים לרשת ע"י שיתוף אינטרנט של המחשב שמחובר לרשת (ע"י הוספת כרטיס רשת נוסף, וסוויטצ' בדרך).
עשיתי טלנט לדרים, נכנסתי, והצלחתי לבצע ממנו פינג ליאהוו (לפי המדריך בפורום, תודה).
יש כמה בעיות (ממש מתחיל להיות לי לא נעים, אני מקווה שאוכל לשתף בקרוב אחרים בידע שאני רוכש):
הצלחתי להיכנס לADDON -> DOWNLOAD & INSTALL וראיתי רשימה,
עבור NEWCAMD 6.07 COMPLETE אין לי מקום בדרים, מה עושים?
התקניתי מספר אמולטורים, אבל גם עכשיו אני לא מצליח להכנס אליהם בחץ ימינה, ע"מ להפעילם (זה חובה?)
ראיתי שיש אפשרות להוריד קבצי סקריפט, ניסיתי להוריד עבור אמולטורים שהורדתי, אבל הם לא עושים כלום (למשל עבור REDGATS),
התקנתי newcamd 6.02 אבל גם אתו לה הצלחתי להכנס חץ ימינה ב CI ע"מ להפעיל, בכל מקרה אני לא מצליח לפתוח שום ערוץ.
ברשימת הaddon -> delete האמולטורים שהתקנתי מופיעים, האם הם בכל זאת מופעלים?
חוץ מזה אני רואה שבסריקת ערוצים אני לא רואה את כל הטרנספורדרים, זה כבר קרה לי בעבר, ותוקן כחזרתי אחורה לג'מני 2.5 ועם קובץ ה SAT שמופיע בפורום (עכשיו אני עם ג'מני 2.7)
מישו יכול לעזור לי בהתקנת האמולטור, אולי כדאי לשנות/להוריד גירסה אחורה של ג'מני (ל 2.5), שם סריקת הערוצים היתה חלקה יותר?
תודה,
דני.
-
danwol
- תותח על